Pa predlagam, da se nekateri posti iz teme aseksualnost premaknejo sem. Moderatorji...
Zajeban ane. Toliko imajo slabih osebnostnih lastnosti, pa so še vedno bolj privlačni od tebe.NoSex napisal/-a:Glasovanje.![]()
![]()
Pa predlagam, da se nekateri posti iz teme aseksualnost premaknejo sem. Moderatorji...
Mahagonij napisal/-a:Zajeban ane. Toliko imajo slabih osebnostnih lastnosti, pa so še vedno bolj privlačni od tebe.NoSex napisal/-a:Glasovanje.![]()
![]()
Za take se on pretvarja, da ne obstajajo. Zanj obstaja samo ekstrem - pretepač.Zvoncica napisal/-a:In ja, men so všeč taki malo pokvarjeni...kriminalci mi pač niso všeč. Ne vem, kako ti zdej definiraš badboye. Se mi zdi, da je vsak malo bolj samozavesten in odločen tip zate badboy.
Zvoncica napisal/-a:Čak a nisi ti un aseksualen...kva te pol sploh zanimajo punce, k padajo na badboye
In ja, men so všeč taki malo pokvarjeni...kriminalci mi pač niso všeč. Ne vem, kako ti zdej definiraš badboye. Se mi zdi, da je vsak malo bolj samozavesten in odločen tip zate badboy.
Mahagonij napisal/-a:Za take se on pretvarja, da ne obstajajo. Zanj obstaja samo ekstrem - pretepač.
g00fy_qa napisal/-a::lol:
Definiraj bad boya za začetek.
kiny napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a::lol:
Definiraj bad boya za začetek.
Opis bad boya po Nosexsovem mišljenju:
*tisti ki fizično dobro izgleda
*tisti ki da nekaj nase
*tisti za katerim se kakšna bejba obrne
*tisti ki ni več devičnik
*tisti ki pač ve kaj je zafrkancija in hec
*tisti ki pozitivno gleda na življenje
*tisti ki ne jamra in jokca po cele dneve
*tisti, ki zna priznati napako in ne goni svoj prav ce je njegovo mišljenje napačno
*tisti ki ima zanimivo, pozitivno osebnost
*tisti, ki gre na pjačo z punco in ji ne jamra nonstop
*tisti ki se ne smili samemu sebi nonstop
*uglavnem usi tipi so bad boyi k imajo punce, tisti k jih pa nimajo so pa največji bogi revčki in najbolj prijazne osebnosti
![]()
No pod tem opisom si Nosex predstavlja bad boya.