Lilah napisal/-a: Drug primer je bil še bolj klavrn, ker tip ni vedel kaj sploh hoče. Ko sva bila skupaj, je bil cel zmešan name, potem pa mi ni nič pisal med tednom, ko pa sem mu prva pisala, je trajalo po nekaj ur, da sem dobila odgovor ali pa še to ne! Tretji primer pa se je začel tako, da mi tip, o katerem sem pisala, sploh ni bil všeč. Tole me še najbolj razjezi, da me je v bistvu pripeljal tako daleč, da ne morem nehati misliti nanj, on pa me je pustil sredi ničesar brez kakršnekoli razlage. Saj ne vem kaj naj si sploh mislim o fantih, ker mi več ni nič jasno. Sama jim vedno dam na znanje, kdaj mi je kdo všeč, tako da s tem za razliko od večine punc, nimam nobenih problemov. Problemi nastanejo, ko bi se naj razvilo iz tega kaj resnega, pa se ne (čeprav da fant pobudo, torej ne silim jaz v njih)! Kje je potem takem tu logika? Počutim se izkoriščeno (kar sem tudi bila) in nalagano. Ne morem verjeti, da je to že tretje razočaranje zapovrstjo, čeprav nikoli ne silim v nekaj resnega, dokler ne vidim, da mi je res veliko do tiste osebe. Vedno so fantje tisti, ki mi dajo vedeti, da hočejo biti z mano, na koncu pa stisnejo rep med noge in ciao bella (ali pa imajo že punco zraven mene). Kaj se dogaja? Se to dogaja samo meni? Je sploh mislil katero izmed besed resno ali mu je več do punce, čeprav jo vara in se redko kdaj vidi z njo?
če bi vedla kko te razumem..
zadnjih 7 let sm bla zaljubljena v enega in istega, tko da se z drugimi tipi nism nikoli pretirano ubadala.. blo je veliko takih k so mi bli všeč, sam js nism NIKOLI v nobenga silila (in če sm že kej načrtovala sm se prvo pozanimala al je "varno" nrdit prvi korak al ne) kr se mi je itak zdelo brezveze se zapletat z nekom, če sm pa v drugega zaljubljena.. kot sm rekla - se nism s tem ubadala
bla sm s kr dosti tipi in so vedno vsi hotli bit z mano, sm bla na začetku indiferentna, sam tudi js mam čustva in sm se na marsikaterega po določenem času navezala.. in na koncu sm bla js tista k je bla zagledana z metuljčki v trebuhu (na srečo ni nikoli trajalo več ku 3-4 mesce, sam vseeno je bolelo), tip pa je kr zginu, al pa še slabše - govoru neresnične stvari od mene al pa zaviju z očmi ko me je kje vidu

ne da bi se hvalla - so mi že dosti krat rekle frendice, kolegice, da mam srečo, da naj uživam in da bi mogla met somazavest na višku da sm bla že s tolkimi in so mi bli skor vsi (dokaj) všeč.. samo ne, zadnje čase me lih to spravlja v slabo voljo in mi gre samozavest v minus, kr mam občutek da js nbom nikoli nobenmu "pripadala", kr sm dobra samo za 1, 2 al 3 noči..
in zdej sm spet na istem.. spoznala sm ga 2 mesca nazaj, ko smo ga šle s sošolko žurat, me je on "napadu" in mi delovau naudušen (js sm bla seveda ravnodušna, me ni niti najmanj ganla stvar.. vse dokelr ga nism po 3 dneh vidla na faxu), zdej pa vse kaže na to, da mu je moja bližina odveč.. zgodovina se očitno tudi pr meni ponavlja (k sm bla že v podobnih situacijah) in si kot zgleda, ne morem kej, da nbi padala na take.. mam radar za neresne tipe

in se vedno sprašujem al je kej narobe z mano, da res nism vredna za neki več (priznam, da si trenutno niti ne želim z nobenim met kej resnega, sam bi rada mela enkrat tisti občutek, da je celo enmu neki do mene)
glede tvojega primera pa.. pusti stat tega tipa, kr tudi če bi pustu punco in hotu bit resn s tabo, verjento bi tudi tebi nrdu isto.. js takemu ne bi mogla nikoli zaupat