Pa zakaj se človek zlaže? Potem vsaj naj odgovori po resnici. Je že slabše, če se zlažeš. Si ob denar in dostojanstvo. Tko pa sam ob zadnje. 

)...SAM HMMM, kaj pa če je tak prašanje da še sma neveš a bi reku da al ne, pa neki rečš, u tistm momentu se 'prestrašš', neveš kva je prou in se pojavjo dvomi v glavi in DIREKT izapdeš.... to je težko se it to igro..pa tut če so simple vprašanja, morš met res uno prepričanja v seb pa neki zmutit se vn da maš v glavi svoj prou 

Potem pa pride do vprašanja ali je kdaj zaigrala orgazem in odgovori NE.
S tem si je še večje bruke naredila, ker so potem vsi izvedeli, da ga je že hlinila.
Za tistega tipa pa ne vem kako se je izteklo, ker nisem gledala. A je daleč prišel oz. pri kakšnem vprašanju je zamočil?
Ne vem, kako da so eni ljudje tuk glupi, da grejo na tako oddajo, če vejo, kaj vse so v svojmu življenju "zagrešil". Me pa zanima, kolk je ta poligraf natančen - po moje to ni ravno 100 % metoda, ki pokaže laž. Se lahk tud mašina zmoti, to pa ni fer pol...

Sicr se je pa ta baba pošteno zajebala, ker ne vem zakaj se je zlagala, da ni hlinla orgazma 

Tamala_mrha napisal/-a:Ma ta ženska res ni pri pravi. Mami je gledala oddajo in mi je povedala, da je ta ženska priznala, da je moža prevarala z žensko, da ne bi negovala matere, če bi le-ta postala nepokretna in še dosti drugih stvari je priznala, izmed drugim, da z možem svingata, celo to, da je enkrat pijana v gnoj padla.Potem pa pride do vprašanja ali je kdaj zaigrala orgazem in odgovori NE.
S tem si je še večje bruke naredila, ker so potem vsi izvedeli, da ga je že hlinila.
Za tistega tipa pa ne vem kako se je izteklo, ker nisem gledala. A je daleč prišel oz. pri kakšnem vprašanju je zamočil?