Kontracepcijske tabletke
- positive vibration
- Cosmofrik
chiqqa napisal/-a:jz nikol ne uzamem točno. na začetku ene 3 mesce sm bla res uno čiist točnazdj pa uzemam ob 16h..pol pa enkrat uzamem ob 17h, drugič ob 17h pol ob 20h,21,24h
tud ob 3 zjutri lol
Tudi jaz.
Pač vzamem enkrat zvečer, kar je razpon od 21-03.00 ure zjutraj.
Pa sva še zmeraj samo 2

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
p!ka napisal/-a:Ene ste ful sproščene kokr vidm. Jz si neb upala delat take časone razlike, ker pol bi ceu čas paničarla, da slučajno ni kej.
Js sploh pomislim ne, da bi lahko bilo kej.

Ne, tolko malih razlik nism mislna. To se tud meni kdaj pa kdaj zgodi... Dobesedno sm mislna na post od chiqqa. Tak razpon se mi zdi ogromen.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- diablo_girl
- Sramežljivka
Jaz mam pa eno vprašanje... Ena punca mi je pred kratkim omenila, da je neke kontracepcijske tabletke, za katere sem slišala prvič, mislim pa da se imenujejo na "W", samo si nisem zapomnila imena... A pozna mogoče katera te tabletke?! Full jih je namreč hvalila, da je z njimi izgubila 10kg in da prav piše, da so tudi za uravnavanje teže.. Predpisal ji jh je pa ginekolog... A se keri sanja, katere tabletke bi to lahko bile?
Hvala za pomoč!
Hvala za pomoč!

-
- Cosmopsiho
Jaz pa ne razumem, zakaj ene vzamete tabletko z zamudo (četudi gre samo za eno ali dve uri). Saj tablico lahko vzameš s sabo in tisto mikroskopsko majhno tabletko poplakneš z vodo kjerkoli (ali pa še to ni treba, jaz v sili kdaj vzamem brez vode).
Ok, nekaj drugega je, če predavate sredi ure ali kaj pomembnega.
Drugače pa četudi delam ne vem kaj, mam vedno plastenko z vodo pri sebi in tabletko, pa vzamem točno ob uri (no, včasih se tudi meni zgodi, da kakšne pol ure kasneje). 

-
- Cosmopsiho
- princeskaa
- Sramežljivka
LoveLy* napisal/-a:hey!
mene pa zanima če je lahko kaj narobe..začele so me mučit prebavne motnje...tabletko pa sem vzela 8 ur prej. a je zaščita še ista?
nimam trenutno navodil s sabo pa ne morem pogledat kolikošna je tista ura ko se tabletka že razgradi in funkcionira.
hvala
Ja zaščita je še vedno ista. Če bi v treh do štirih urah po zaužitju bruhala ali pa imela drisko, bi se zaščita zmanjšala in bi mogla vzet dodatno tabletko...
What's the craziest thing you've done lately?
-
- Cosmopsiho
Jsz vedno vzamem nekje od 22-3 zjutraj pa ni blo nikol nč narobe
Pač nemorm jemat vedno ob istem času, že kej delam pa kasnej uzamem alpa grem vn pa pol k domov pridem uzamem....pa je vse kul
Drugače pa ja, do 4 ure po zaužitju tabletke naj nebi bruhal, pa je učinek isti

Drugače pa ja, do 4 ure po zaužitju tabletke naj nebi bruhal, pa je učinek isti

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz pa ne razumem, zakaj ene vzamete tabletko z zamudo (četudi gre samo za eno ali dve uri). Saj tablico lahko vzameš s sabo in tisto mikroskopsko majhno tabletko poplakneš z vodo kjerkoli (ali pa še to ni treba, jaz v sili kdaj vzamem brez vode).Ok, nekaj drugega je, če predavate sredi ure ali kaj pomembnega.
Drugače pa četudi delam ne vem kaj, mam vedno plastenko z vodo pri sebi in tabletko, pa vzamem točno ob uri (no, včasih se tudi meni zgodi, da kakšne pol ure kasneje).
sej vem, sliši se izi, sam jz več al manj res letam naokol, skos sm kje, skos je neki, na tableto se pa pač spoomnm ko se, če pa ne pa res zvečer pred spanjem..učas se pa tut zgodi da čiist pozabš

- positive vibration
- Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz pa ne razumem, zakaj ene vzamete tabletko z zamudo (četudi gre samo za eno ali dve uri). Saj tablico lahko vzameš s sabo in tisto mikroskopsko majhno tabletko poplakneš z vodo kjerkoli (ali pa še to ni treba, jaz v sili kdaj vzamem brez vode).Ok, nekaj drugega je, če predavate sredi ure ali kaj pomembnega.
Zakaj bi pa morala biti popolnoma točna in obremenjena še s tem, če mi ni treba?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,