Vaši najbolj izvirni pristopi gospodične
Ja ja popolna tema je bla. Pa sej tudi meni bi se mogoce to zdelo cudno ce bi ena druga to povedala. Samo takrat je pac tko blo, nobenga za nama in zraven naju, popolna tema in ze nekaj casa sva se pecala, pa se je zgodilo. In dogajalo
. Sem prepricana da naju ni cisto nihce vidu. Ne zdej mislit, da se tm lizeva sem in tja med predavanji. Once it happened.
Sem pa se vedno studentka, red_rose, ta spomin je star leto in pol, ampak res redko se se spomnim na to.

Sem pa se vedno studentka, red_rose, ta spomin je star leto in pol, ampak res redko se se spomnim na to.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
huh.. tema, k sm jo dobesedn pozrla med branjem. tista kak fanti dekletom pristopijo ni pol tok zanimiva kot pristopi deklet
moji podvigi.. vedn je blo tko, da sm simpatijo lušn pogledala in se kanček težko dosegljivo nardila. z enim vem, da sva se celo srednjo solo lovila in se tko v 4. letniku zmenima, da se dobima na pol poti (v drugem kraju je zivel) in sva potem mela občasna srečanja na točno določenem mestu. še zdej se sam nasmejem, ko se mimo peljem
drgač pa mislim, da nič pretresljivega 

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Mah js pa nism bla nč kej izvirna ... če mi je bil kter všeč, sm ga večinoma kontaktirala prek msn-ja (ponavadi je bil to vedno kdo, ki ga je kak kolega poznal, pa ni bil problem glede naslova
). Nism tk pogumna, da bi v živo do koga pristopla - no sej drugač mi ni panike ktermu kej rečt, vprašat, al pa karkoli takga, sam če mi je oseba všeč, je pa to seveda čist druga pesem - ne bi upala it do njega pa če ne vem kaj.
Kvečjemu bi ga mal gledla, pa se kej nasmejala ... pa še to bi mi blo nerodno, heh.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Hehe, dobre.
Jaz sem naredila prvi korak le enkrat in še takrat ni bil mišljen kot to, je pa na koncu vseeno tako izpadlo. Šlo se je za bivšega.
Sodeč po smsih in pogovorih ter pogledih (vse zgolj posredno)sem sklepala, da sem mu všeč. Ker sva se videvala samo na fitnesu ali kolesu, sem se odločila, da ga jaz nekam povabim. No, in me piči enkrat tam okoli 23h (bilo je julija), da bi ga poklicala in povabila skakat v vodo in plavat v neko naše (neosvetljeno) naravno kopališče. Kljub temu, da je imel zjutraj ob 7.00 službo, je bil za. Ob cca 24h sva že plavala, skakala v vodo, ipd. No, tiste noči sva postala par, moje nedolžno povabilo (res je bilo v moji glavi mišljeno zgolj kot druženje - vsaj zavestno
) pa je postal uspešen prvi korak. 

Jaz sem naredila prvi korak le enkrat in še takrat ni bil mišljen kot to, je pa na koncu vseeno tako izpadlo. Šlo se je za bivšega.
Sodeč po smsih in pogovorih ter pogledih (vse zgolj posredno)sem sklepala, da sem mu všeč. Ker sva se videvala samo na fitnesu ali kolesu, sem se odločila, da ga jaz nekam povabim. No, in me piči enkrat tam okoli 23h (bilo je julija), da bi ga poklicala in povabila skakat v vodo in plavat v neko naše (neosvetljeno) naravno kopališče. Kljub temu, da je imel zjutraj ob 7.00 službo, je bil za. Ob cca 24h sva že plavala, skakala v vodo, ipd. No, tiste noči sva postala par, moje nedolžno povabilo (res je bilo v moji glavi mišljeno zgolj kot druženje - vsaj zavestno

hmm,jst po moje nism neki ful izvirna
vecinoma samo nakazem,da mi je vsec,se spogledujem,se smejkam..nc kej posebnega..sm pa storila ze sledece:
enkrat za pusta sm vidla enga full lusnega,k je biu oblecen v policaja, in sm mu rekla,da ce zeli, da mu pokazem kaj pomeni napad na uradno osebo..
sma se pol ceu vecer lupckala&meckala
enmu ful sramezljivemu (sma se sam na videz poznala) sm dala listek oz.pisemce,not je pa blo napisano,da mi je "zau" k tolk mislim nanj in da ga v znak opravicila vabim na pijaco (je ze meu mojo stevilko in sma res v roku par dni sla na pijaco)
enmu letos januarja rekla (sma se poznala na videz dober mesc)..sm pisala miklavzu nc,sm pisala bozicku,dedku mrazu,nc.dej mi povej na koga se morm obrnt,da te dobim?

enkrat za pusta sm vidla enga full lusnega,k je biu oblecen v policaja, in sm mu rekla,da ce zeli, da mu pokazem kaj pomeni napad na uradno osebo..

enmu ful sramezljivemu (sma se sam na videz poznala) sm dala listek oz.pisemce,not je pa blo napisano,da mi je "zau" k tolk mislim nanj in da ga v znak opravicila vabim na pijaco (je ze meu mojo stevilko in sma res v roku par dni sla na pijaco)
enmu letos januarja rekla (sma se poznala na videz dober mesc)..sm pisala miklavzu nc,sm pisala bozicku,dedku mrazu,nc.dej mi povej na koga se morm obrnt,da te dobim?
Yazmeen napisal/-a:Eeem, najprej mi je padl na pamet tole...
En tip mi je bil ful všeč in sva se neki časa sam spogledovala, pol sm bla pa en dan prov dobr razpoložena in sm šla do njega in mu rekla, da je eni moji kolegici ful dober in če ji hoče dat telefonskoSeveda to ni blo res, dober je bil men, on pa ves začuden, zakaj ga zdj hočem kolegici poturit, če sva se midva spogledovala
In se je neki muzu, da bi jo najprej mogu videt pa tko, če mam vsaj kšno njeno slikco al pa kej tazga. In jst rečem, da mam na telefonu in ga grem iskat in mu pokažem svojo sliko, pa mu rečem:"A bo u redu?", on pa men, da bo in mi je dal cifro
Pol sva si pa začela dopisvat, pa tko naprej...
![]()
Pa dost je še takih scen, jst nism sramežljiva, če mi je kšn všeč, grem kr v 'napad'
Tale mi je ful hud pristop!

Drugače pa js nimam nobenih takih izkušenj...sem preveč sramežljiva