Jaz nisem do mojega sedanjega nikoli naredila prav nic za to da bi dubla kaksnega tipa.
Ampak pac ocitno je blo treba tapravega srecat ... pac moj sedanji mi je biu fuuul sexi in ga kr nisem mogla nehat gledat na predavanjih (pac oba sva bla bruca takrat). Pa sem se nekaj casa tko oklevala a bi, a nebi, pol sem pa ugotovila, da je se eni drugi vsec, ker sem pac opazla, da je neki flirtala z njim. In pol sem pac stopla v akcijo. Sem mu v predavalnici vedno tko pomahala ko je prsu, da se je prsu k meni usest in pol sva skupi jamrala ce nama kej ni blo kul, pa ker na ene vaje nikol ni prsu sem mu pol rekla, da mu lahko zapiske posodim in me je pol tud prosu za cifro.
In pol sem eno jutro preden sem sla na fax slucajno nekje na netu prebrala med zajtrkom, da so neke raziskave pokazale, da moski na sex najprej pomislijo ob rdecelaskah.

Sploh me ne zanimajo take razsikave in res mi je vseeno kaj pokazejo ampak pac, ker se ze nekaj let barvam na rdece, sem se odlocla to doticno raziskavo izkoristit in ko je prisedu sem mu pac povedala kaj sem cist slucajno prebrala.

In pol me pogleda in pravi, da mogoce se sploh niso zmotle raziskave. Waaa ... sem bla cist paf. In pol pac se tko ksn dotik sem pa tja, pa ksno dotikanje z nogami pod mizo ... In enkrat smo pr eni knjizevnosti gledal en film

in sva se pac kr ze avtomatsko tko nastimala da sem se js naslonila na njega in pol vmes enkrat mi je lupcka stisnu. Sva cist u zadnji klopi sedela u predavalnici in sva se pol tm lizala ceu film. Skoraj kot v kinu.
Ha ... lepi spomini, res.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°