Vaši najbolj izvirni pristopi gospodične

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Horus

Vaši najbolj izvirni pristopi gospodične

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Eeem, najprej mi je padl na pamet tole...

En tip mi je bil ful všeč in sva se neki časa sam spogledovala, pol sm bla pa en dan prov dobr razpoložena in sm šla do njega in mu rekla, da je eni moji kolegici ful dober in če ji hoče dat telefonsko :D Seveda to ni blo res, dober je bil men, on pa ves začuden, zakaj ga zdj hočem kolegici poturit, če sva se midva spogledovala :D In se je neki muzu, da bi jo najprej mogu videt pa tko, če mam vsaj kšno njeno slikco al pa kej tazga. In jst rečem, da mam na telefonu in ga grem iskat in mu pokažem svojo sliko, pa mu rečem:"A bo u redu?", on pa men, da bo in mi je dal cifro :lach: Pol sva si pa začela dopisvat, pa tko naprej... :twisted:

Pa dost je še takih scen, jst nism sramežljiva, če mi je kšn všeč, grem kr v 'napad' :D
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NaNcY* »

hehe moj zdejšen tip mi je biu ful ušeč in z mojmu sosedam sta bla dost frenda...mislm vedla sm d se poznata....in sm enkat soseda vidla k je delou pa sva se zgovarjala pa sm rekla a poznaš enga tak temn, črnga psa ma bla bla pa on ja itak to je blabla.....in js pozdrav ga:) pa sm šla in se je razpletl d sva dons skp....
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm svojga zdejsnga kr napila :P ..in let je biu prebit (je pa on ze 3 mesce za mano letu ampak tko da jez nism mela pojma da sm mu usec ) :P

drgac pa svojo prvo ljubezen sm pa prebila k sm mu v soli porinla med odmorom pismcek v roko in 'zbezala' pol nasledn dan sm dubla pa pismcek nazaj in tko se je zacel...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Jaz sem mojega zapletla v pogovor za šankom na nekem private partyju. :oops: Sploh ne vem, kaj sva se pogovarjala, verjetno nič pametnega ( :D ), ampak led je pa bil prebit.
Je pa res, da sem vedela, da sem mu všeč, ker mi je ves večer bolj ali manj na skrivaj sledil s pogledom. :)

EDIT: šele zdajle vidim, da piše najbolj izvirni pristopi. :oops: No, izvirno pač ni bilo, prvi korak je pa le bil.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz pa priznam, da se ne spomnim ničesar izvirnega, ko se gre za pristope do tipov, ki bi mi bli všeč - razlog bo v mojih dolgoletnih zvezah verjetno. :P
Sem pa jaz večinoma delala prve korake s tem, da sem začela pogovor, potem pri drugem da sem ga povabila s sabo (čeprav nisem vedela kaj bo), da sem odločila, da greva na kavo, ko sva se slučajno srečala in nisva imela kaj za početi ... take malenkosti.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

uff...js nism nikol prav sama zacela oz. nardila prvega koraka, je blo vedno tako da sva nekako naenkrat oba pocasi pokazala interes...edino enkrat - sicer ni ravno izvirno :D mi je bil en fant ze fuuul dolgo vsec...in sem ga prepricala da je sprical pouk in sel z mano na pijaco, ampak fora je bla v tem da sm ravno takrat mel gips od zapestja do ramena :D :D hahahah...in sm bla ko nek kripl tam na caju z njim (komi sm si bundo slekla in oblekla itd.). prav ne vem zakaj sm to nardila :D no to je blo edinkrat da sm js fanta ven povabla =)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst sm med tistimi, ki niso nrdile prvega koraka. :) To ponavadi fantje delajo :P Bi mi blo neumno prit do tipa in se lotit neki motat okol njega, pol bi si pa on mislu lej kašna koza :) Nop. Tud moj srček je biu tisti, k se je prvo lotu okoli mene motit, jst pa sm zagrizla u vabo :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Js ravno prvi korak nisem nardila, v smislu pristopa, sem pa večinoma poem naredila prvi korak.
Z enim bivšim, sva konec prvega zmenka sedela v avtu, ni prišlo še do nobenega fizičnega dotika in nekak sva obdelala vse teme in obsedela v tišini. Me fant vpraša, o čem premišljujem, sem mu pa odgovorila, če mu lahko pokažem...sem se nagnila k njemu, on k meni in sv se prvič poljubila. Tud pozneje sem ga vedno nekako js prva napadla .D

S sedanjim je bila pa tudi podobna fora, sva sedela in se pogovarjala, on mi je že napisal da je zaljubljen vame, samo ni pa upal nič, ker ni vedel kaj js čutim, tako, da sem mu pokazala :D
Nevem, nekak moram biti prvo sigurna v to da sem fantu všeč, potem pa zberem pogum za marsikaj.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Ponavadi se jim samo nasmehnem, ko grejo mimo mene, včasih se mal naslonim na koga (da je ful očitno hahaha), enkrat sem pa kar prišla do enega, s komer sem se že cel večer spogledovala, pa mu rekla Živjo, kako ti je ime...ful neki izvirna pomoje nisem, definitivno pa pokažem zelo jasno, če me kdo zanima :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz ne delam nekih hudih prvih korakov; ponavadi se sam nasmejem pa ljudje sami pristopijo do mene...
No ja, včasih pa tut mal pospešim tok dogodkov... ; )

Enkrat sem kar shranila svojo telefonsko dečkotu v imenik :D . Pa shranila sem se z imenom "nujno pokliči """moje ime""" "
Seveda sva se prej že "kar dobro spoznala", in sem vedla da sem mu všeč..

Enkrat na morju smo s kolegico vidle, da sta se okrog naju nekam pogosto pojavljala 2 luxemburčana, in zvečer ko smo šle proti plaži in ju "pomotoma" spet srečale, smo ju pozdravle, se predstavle, in vprašale če kej vesta kje je kak dobr lokal in če gremo kej spit... :P In potem smo šli skup na pijačo.
In šeenkrat na morju smo z isto kolegico povabile 2 simpatična nemca na tenis. :D

Enkrat za novo leto na fešti mi je bil nekdo mal simpatičen, in potem ko se pač vošči srečno novo leto, sem ga names lupčka na lice kar konkretno polupčkala... Pa je kar sodeloval... :lach:
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a črnamamba »

Yazmeen in Fun :biggthumpup:
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Jaz nisem do mojega sedanjega nikoli naredila prav nic za to da bi dubla kaksnega tipa. :D
Ampak pac ocitno je blo treba tapravega srecat ... pac moj sedanji mi je biu fuuul sexi in ga kr nisem mogla nehat gledat na predavanjih (pac oba sva bla bruca takrat). Pa sem se nekaj casa tko oklevala a bi, a nebi, pol sem pa ugotovila, da je se eni drugi vsec, ker sem pac opazla, da je neki flirtala z njim. In pol sem pac stopla v akcijo. Sem mu v predavalnici vedno tko pomahala ko je prsu, da se je prsu k meni usest in pol sva skupi jamrala ce nama kej ni blo kul, pa ker na ene vaje nikol ni prsu sem mu pol rekla, da mu lahko zapiske posodim in me je pol tud prosu za cifro.
In pol sem eno jutro preden sem sla na fax slucajno nekje na netu prebrala med zajtrkom, da so neke raziskave pokazale, da moski na sex najprej pomislijo ob rdecelaskah. :D Sploh me ne zanimajo take razsikave in res mi je vseeno kaj pokazejo ampak pac, ker se ze nekaj let barvam na rdece, sem se odlocla to doticno raziskavo izkoristit in ko je prisedu sem mu pac povedala kaj sem cist slucajno prebrala. :bgdev: In pol me pogleda in pravi, da mogoce se sploh niso zmotle raziskave. Waaa ... sem bla cist paf. In pol pac se tko ksn dotik sem pa tja, pa ksno dotikanje z nogami pod mizo ... In enkrat smo pr eni knjizevnosti gledal en film :P in sva se pac kr ze avtomatsko tko nastimala da sem se js naslonila na njega in pol vmes enkrat mi je lupcka stisnu. Sva cist u zadnji klopi sedela u predavalnici in sva se pol tm lizala ceu film. Skoraj kot v kinu.
Ha ... lepi spomini, res. :bgdev:
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

vrvica napisal/-a: Sva cist u zadnji klopi sedela u predavalnici in sva se pol tm lizala ceu film. Skoraj kot v kinu.

Ampak bila sta na faksu. In sta se lizala sredi predavalnice med predavanji? Sem čudna, ker se mi zdi to zelo čudno? :D
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Sva že 2, ki se jima to zdi čudno :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Odgovori