prinzessin napisal/-a: Ok, malo OT, ampak vseeno: a potem ti nikakor ne upoštevaš, če ti ženska pri sexu reče/namigne, kaj bi hotela, da ji narediš, ker ji tisto paše to se mi zdi čist brezveze...če ona ve, kaj hoče, a ne. tko bi oba še bolj uživala.
ni ji potrebno namigovati, ker hitro pogruntam, kaj ji paše!
Vsem se zahvaljujem za nasvete in odogvore....sicer pa bi vas prosil
v kolikor lahko da ste malo manj ŽALJIVI, ker ne poznate dejansko človeka s katerim imam spolne odnose.
Še enkrat hvala
graupner napisal/-a:Vsem se zahvaljujem za nasvete in odogvore....sicer pa bi vas prosil v kolikor lahko da ste malo manj ŽALJIVI, ker ne poznate dejansko človeka s katerim imam spolne odnose. Še enkrat hvala
raziskuj, glej njene reakcije...
lahko ji pa predlagaš naj te vodi, ti prvo pokaže sama, priklučiš se ti, pol ti pa govori...ne pričakovat da bo s tem prišla da vrhunca, je pa lahko zanimiva igrca...pol boš pa mogoče mal lažje vidu kaj pa kako ji sede.
lahko jo tut opazuješ med samozadovoljevanjem in na koncu ti dokončaš...
igrce znajo bit zanimive in hkrati poučne...
vsekakor pa je ne uprašat na koncu če ji je pršlo...
pač je ena izmed nas ki težko doživimo orgazem pri seksu..
mogoče ni dovolj sproščena in misli skos le na to če ga bo doživela in je pod nekakšnim pritiskom pa se ne more sprostit..pač začaran krog..
pogovorita se kaj ji paše in kako ji paše in kakšne položaje ima rada, mogoče vama uspe..
sicer je pa itak najpomembnejše sa se imata rada in uživata v spolnem odnosu...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
mislim da bi se ti moru zavedat, da vsem ženskam pač NE pride med samim seksom, večini pride tko da si zravne še z roko pomagajo.... loh ji pa sploh ne... sam to še ne pomen da ti kej narobe delaš al pa si nesposoben, ker pri nekaterih je pač tko...
sicer je pa itak najpomembnejše sa se imata rada in uživata v spolnem odnosu...
Razmišljal sem tudi da bi se probal poslužit kakšnih erotičnih pripomočkov...mogoče bi tudi to pomagalo. Frend mi je sugeriral neko sprej za vagino ki ga prodajajo v venera shop..ali pa mogoče vibrator..jah nič treba je probat
Lep dan vsem
[She.] napisal/-a:Jst tud med sexom še nism doživela orgazma, pa ful uživam in mi paše. Ko me pa oralno zadovoljuje ga pa vedno. Razn če je vaginalni kej drgač filing.