G-spot
G-spot
Vem, da je bilo veliko debat na to temo, ampak jaz vam bi rad zastavil moj problem in upam in hvaležen bom če mi ga boste pomagali rešiti.
Z mojo punco sva že več kot eno leto, ves ta čas imava spolne odnose, vendar njej ni nikoli prišlo...veliko sem se trudil efekta pa nobenega. Pred kakim tednom se je pač začela samozadovoljevat in doživlja neverjetne orgazme. Postavite se v mojo kožo meni je fulll glupo počutim se nesposobnega!
Ali mi lahko predlagate kakšne metode s katerimi bi lahko dosegel da bi njej prišlo....no enkrat oziroma dvakrat je rekla da ji je kmalu prišlo ampak to je samo 2 v več kot enem letu.
Hvala za Pomoč vsem, odgovarjal bom in vam dopolnjeval vaša vprašanja ter odgovore!
Rok
Z mojo punco sva že več kot eno leto, ves ta čas imava spolne odnose, vendar njej ni nikoli prišlo...veliko sem se trudil efekta pa nobenega. Pred kakim tednom se je pač začela samozadovoljevat in doživlja neverjetne orgazme. Postavite se v mojo kožo meni je fulll glupo počutim se nesposobnega!
Ali mi lahko predlagate kakšne metode s katerimi bi lahko dosegel da bi njej prišlo....no enkrat oziroma dvakrat je rekla da ji je kmalu prišlo ampak to je samo 2 v več kot enem letu.
Hvala za Pomoč vsem, odgovarjal bom in vam dopolnjeval vaša vprašanja ter odgovore!
Rok
Re: G-spot
graupner napisal/-a: Pred kakim tednom se je pač začela samozadovoljevat in doživlja neverjetne orgazme.
a ne ga kakat!

pri predigri malo delaj z možgani, opazuj dekle, kaj ji najbolj paše, feedback so njene reakcije, trzaji, vzdihi, ječanje itd. po domače povedano, bolj bo trzala in bolj se bo drla, bolj ji paše... in če boš pogruntal, kaj ji najbolj paše, jo boš pripeljal do orgazma...
simple kot srbski pasulj...
In po enem letu ti ugotovis,da je to, da ji ne pride, problem?? Kaj si pa celo leto razmisljal?
Ne vem, ce bi jst mela tak problem, bi ze prej probala izboljsat situacijo.. Pa se neki mi ni jasno - ona se sam kak teden samozadovoljuje? Ma kaj je cakala??
Drgac pa se strinjam s predhodnikoma, naj ti punca pove kaj in kako ji pase..

- obliterator
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Najlaže boš to pogruntal če jo vprašaš.
Ne odkrivaj tople vode pa nevem kaj sprobavaj. Raje se enkrat zmenita da ti pokaže kako se ona pripravi do vrhunca, potem pa skupaj ta recept samo toliko priredita da se vključi še tebe.
Uspeh zagotovljen.
GOOD LUCK!
Ne odkrivaj tople vode pa nevem kaj sprobavaj. Raje se enkrat zmenita da ti pokaže kako se ona pripravi do vrhunca, potem pa skupaj ta recept samo toliko priredita da se vključi še tebe.
Uspeh zagotovljen.
GOOD LUCK!

When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
obliterator napisal/-a:Najlaže boš to pogruntal če jo vprašaš.
Uspeh zagotovljen.
GOOD LUCK!
Daj ne bodi smešna...Draga daj mi prosim povej, kaj moram narediti, da ti bo prišlo??? ammm, dragi, ne vem....

proba naj, odkriva naj njeno telo, njene erogene cone, na podlagi feedbacka bo sam prišel do tega, kaj ji paše in to je tudi največji gušt, ko lahko sam odkrivaš žensko...
da bi mene ženska vodila, kaj naj delam in kako naj delam, bi mi vse dol padlo...
če ona ni proti raznoraznim igrackam pejt v venera shop pa kup metulcka : http://www.venera-shop.si/trgovina/?pag ... 6ea070990b
ali pa ksn stimulator: http://www.intimna.si/pripomocki/stimul ... -rose.html
sicer pa bos vidu da je to totalna zmaga pa da bo velikrat hotla da se tkole z njo igras
ali pa ksn stimulator: http://www.intimna.si/pripomocki/stimul ... -rose.html
sicer pa bos vidu da je to totalna zmaga pa da bo velikrat hotla da se tkole z njo igras

ah ne vem, mogoče se sam men ob predstavljenih podatkih dozdeva da bejbi ni jasno niti kaj ji paše, kaj konkretno rajca, ob čemu pa se ji začnejo nenadzorovano trest noge. Ima še dost drugega za odkrit, ne pa direkt neki na fufljo nalepit in gremo naši.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
sej ko ji bo enkrat prislo, pol naprej bo lazje...js sem vedno misla, da men pa nikol ne bo prslo pri oralnem seksu sam z jezikom, pa sm vedno pac uzivala, ampak sm kr nekak mela u glavi da mi itak ne more prit, in mi tut nikol ni. pol pa enkrat res nism mela nc u glavi, in nism o nicemer razmisljala, in evo ga orgazem
od takrat naprej, mi pa vsakic, ker pac vem da mi bo
to zdj sicer govorim samo za oralno ampak pomoje je to dostikrat problem...pac je obremenjena s tem da ji ne pride pri seksu. sigurno bi pomagalo velik predigre, pa da jo ful zrajcas, tok da te bo vlekla vase, pa se takrat mal pocakas
mislim ce pa pol ni orgazma? a je to sploh mozno, da punci k je fuuul zrajcana, mokra, vroca in pohotna in zeljna moskega spolnega organa v sebi, ne pride?!
a te je ze kdaj vlekla nase od sile, s tako mocjo, ki je drgac sploh ne premore?!
ce si moj kdaj tok casa vzame, mi pride ze skor takoj k ga notr da
pomoje majo take punco neko zavoro u glavi, da si sploh ne dovolijo bit tok ''poredne'', mogoce prevec pricakujejo od fanta in sebe, al pa ti mislis da na njej obstaja samo luknja in joske in se drugih delom ne posvecas. a sploh ves da lahko nekaterim puncam poljubljanje po podpazduhi, na zadnji strani koleno, po komolcu, po ramenih, vratu, stopalih predstavlja neznanske uzitke? a obstaja kak del njenega telesa, ki se mu se nisi posvetil? no, to je napaka!!
a ji dovolj izrazas ljubezen, da ve, da jo imas zares rad? ji poves, da se ti zdi lepa in sexy, in da je ne bi zamenja za nobeno drugo? pr puncah je en velik procent orgazma tut psiha.

a te je ze kdaj vlekla nase od sile, s tako mocjo, ki je drgac sploh ne premore?!

ce si moj kdaj tok casa vzame, mi pride ze skor takoj k ga notr da

pomoje majo take punco neko zavoro u glavi, da si sploh ne dovolijo bit tok ''poredne'', mogoce prevec pricakujejo od fanta in sebe, al pa ti mislis da na njej obstaja samo luknja in joske in se drugih delom ne posvecas. a sploh ves da lahko nekaterim puncam poljubljanje po podpazduhi, na zadnji strani koleno, po komolcu, po ramenih, vratu, stopalih predstavlja neznanske uzitke? a obstaja kak del njenega telesa, ki se mu se nisi posvetil? no, to je napaka!!
a ji dovolj izrazas ljubezen, da ve, da jo imas zares rad? ji poves, da se ti zdi lepa in sexy, in da je ne bi zamenja za nobeno drugo? pr puncah je en velik procent orgazma tut psiha.
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Jochie napisal/-a:obliterator napisal/-a:Najlaže boš to pogruntal če jo vprašaš.
Uspeh zagotovljen.
GOOD LUCK!
Daj ne bodi smešna...Draga daj mi prosim povej, kaj moram narediti, da ti bo prišlo??? ammm, dragi, ne vem....![]()
proba naj, odkriva naj njeno telo, njene erogene cone, na podlagi feedbacka bo sam prišel do tega, kaj ji paše in to je tudi največji gušt, ko lahko sam odkrivaš žensko...
da bi mene ženska vodila, kaj naj delam in kako naj delam, bi mi vse dol padlo...
Ok, malo OT, ampak vseeno: a potem ti nikakor ne upoštevaš, če ti ženska pri sexu reče/namigne, kaj bi hotela, da ji narediš, ker ji tisto paše

I am not an enigma, just a contradiction!
Meni se zdi nekako kul, da se tko ob sproščenem pogovoru 2 tudi o takih zadevah pogovorita, kaj komu paše itd.. Ampak med samim sexom, da bi mu morala jst govort kaj in kako naj dela - mislim, da bi oba minilo. No, vsaj mene bi
Kar se pa tiče tega g-spota.. ni ravno lahko, mnogi tega nikoli ne najdejo (žal), tako, da se je treba poslužit tudi drugih tehnik, da bi ženska uživala. Torej, spremeni taktiko, vpeljita nekaj novega, itd. Predvsem pa ne travmirat, ker to vse še poslabša.

Kar se pa tiče tega g-spota.. ni ravno lahko, mnogi tega nikoli ne najdejo (žal), tako, da se je treba poslužit tudi drugih tehnik, da bi ženska uživala. Torej, spremeni taktiko, vpeljita nekaj novega, itd. Predvsem pa ne travmirat, ker to vse še poslabša.