Trenutek resnice (The Moment of Truth)
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Kofetarica
- Kontakt:
ma ne vem, zakaj je pol na podvprašanja kr odgovajou. Pač rečeš, da ima sin probleme z drogami. Pa se pol vn izmažeš, da je travca sem pa tja.. ne pa da je začev vse najbl razlagat.. pa kaj je treba druge ljudi sploh zraven tlačit.
ta fotr mi je bil pa tut čuden. Vsakega, ki "malo maha" pred njim, bi razbiu; počuti se več kot vsi, ker on zna "po četrtem piru" dam
lol, pjanček zabit.
Pa prov vidl se mu je, kako je hotel bit zabaven, ker je skos ene pregovore in ene šale ven metou (npr. "sej clinton tut ni trave inhalirou, men pa tut ni not pršlo. wtf?!?)
ta fotr mi je bil pa tut čuden. Vsakega, ki "malo maha" pred njim, bi razbiu; počuti se več kot vsi, ker on zna "po četrtem piru" dam

Pa prov vidl se mu je, kako je hotel bit zabaven, ker je skos ene pregovore in ene šale ven metou (npr. "sej clinton tut ni trave inhalirou, men pa tut ni not pršlo. wtf?!?)
Evo, en primer: http://www.youtube.com/watch?v=GhKtWzZ_ ... re=related
Ko ji pred možem pripeljejo še bivšega fanta, ki ji zastavlja razna pikantna vprašanja, če bi spet zdaj seksala z njim, če bi se takoj poročila z njim in pustila moža, če ji je žal, če je boljši v seksu..
Ko ji pred možem pripeljejo še bivšega fanta, ki ji zastavlja razna pikantna vprašanja, če bi spet zdaj seksala z njim, če bi se takoj poročila z njim in pustila moža, če ji je žal, če je boljši v seksu..
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Mene takšne oddaje nič ne motijo, če so se ljudje pripravljeni prijaviti v šov, razkriti svoje celo naintimnejše podrobnosti, pa ne le svoje, tudi od svojih družinskih članov in biti v določenem momentu razpeti med vsoto nagrade in resnico, prav. Tisti, ki pa jim je šov zanimiv, pa bodo zadevo spremljali in razpravljali, pa bili presenečeni nad vsemi podrobnostmi, ki so jih določeni pripravljeni razkriti.lelija napisal/-a:Kaj si mislite o takšni oddaji?
Pravijo "nikoli ne reci nikoli", ampak v takšno oddajo se pa res nikdar nebi prijavila, vse pa res ni za vse.lelija napisal/-a:Bi se upali prijaviti in odkrivati vaše skrivnosti pred celo Slovenijo?
Mi je pa žal, da prve oddaje nisem videla, upam, da bom naslednjo gledala, ker me mal zanima, kako zgleda vse skup.
ej una mi je bla glupa ko je reku da se ne počuti varnega v sloveniji .. in ga jonas praša zakaj .. tip začne pa kar neki nakladat kako ga je sredi noči ustavla policija ker je prehitro vozu in je mogu plačat kazen .. 1. kaj ma to veze z (ne)varnostjo v sloveniji? 2. kaj se pizdiš?! če si vozu prehitro - plačaj! kazen je kazen .... mislim ker kreten je ta tip 

Let's swim to the moon .....
Jst sm bla (in sram me je priznati) vesela, da je zgubil. Ob njegovemu smešenmu pregovoru, da "ni važno, zakaj žensko udariš, važno je, da ona ve" al pa to, da jo je varal ko je bila noseča.. dejmo no! Jst se že tko nikoli ne bi šla izpostavljat, pa niti prebližno si ne bi mogla narediti take sramote kot si jo je on..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Jaz pa skoraj ne morem verjet za kako malo denarja se je folk pripravljen tako ponižat. 50.000 evrov pa res ni ne vem kaj, pa do tja zna bit prekletno težko. V Ameriki je glavna nagrada 500.000 dolarjev. Za tolk bi se pa že bolj splačal
Sicer se pa sama nebi nikoli tako ponižala, če bi imela kake res velike skrivnosti. Ne razumem folka, ki npr. poročeni in priznajo, da so varali- a je zakon res vreden tistih par tisoč evrov?

Sicer se pa sama nebi nikoli tako ponižala, če bi imela kake res velike skrivnosti. Ne razumem folka, ki npr. poročeni in priznajo, da so varali- a je zakon res vreden tistih par tisoč evrov?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.