Trenutek resnice (The Moment of Truth)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori

Ali bi se prijavili na oddajo Trenutek resnice?

zagotovo
2
2%
mogoče
1
1%
manj verjetno
14
15%
nikoli
68
75%
me ne zanima
3
3%
ne vem
3
3%

Skupaj glasov: 91

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

A če pol nekje na sredini narobe odgovori / se zlaže, pa mora brez nič it domov? Mislim, a dobi sploh kaj dnarja al čist nič?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Čist nič.

Js čist padla v ameriško verzijo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
toffifee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a toffifee »

Najboljše so te ameriške verzije, ko ženska ostane brez dnarja pa vrejtn še brez moža. Al pa da je vse čist zrežirano :D
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

Jest pa tega sploh ne morem gledat! V bistvu se gleda kako človeška dostojanstvenost pada na nulo! Ne hvala! Mi ni ne zabavno ne zanimivo! :) Ampak to je seveda samo moje mnenje :D
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Mahagonij napisal/-a:Wow koliko strokovnjakov za poligrafe imamo na tem forumu. Neverjetno.

Da ki samo za poligrafe... :D
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ma ne vem, zakaj je pol na podvprašanja kr odgovajou. Pač rečeš, da ima sin probleme z drogami. Pa se pol vn izmažeš, da je travca sem pa tja.. ne pa da je začev vse najbl razlagat.. pa kaj je treba druge ljudi sploh zraven tlačit.
ta fotr mi je bil pa tut čuden. Vsakega, ki "malo maha" pred njim, bi razbiu; počuti se več kot vsi, ker on zna "po četrtem piru" dam :D lol, pjanček zabit.
Pa prov vidl se mu je, kako je hotel bit zabaven, ker je skos ene pregovore in ene šale ven metou (npr. "sej clinton tut ni trave inhalirou, men pa tut ni not pršlo. wtf?!?)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ja tip je bil res en skrajno primitiven pijančk na deseto potenco, k je po mojem celo vas bab položu da se je lohk hvalu okol... ne vem kako ga tale Cirila lohk prenaša... jst bi ga že zdavni poslala u tri krasne
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

no sej, zdej pa še v tisto gostilno ne bo upou, k je tok razlagou kok je boljši od drugih :D
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Evo, en primer: http://www.youtube.com/watch?v=GhKtWzZ_ ... re=related

Ko ji pred možem pripeljejo še bivšega fanta, ki ji zastavlja razna pikantna vprašanja, če bi spet zdaj seksala z njim, če bi se takoj poročila z njim in pustila moža, če ji je žal, če je boljši v seksu..
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

lelija napisal/-a:Kaj si mislite o takšni oddaji?
Mene takšne oddaje nič ne motijo, če so se ljudje pripravljeni prijaviti v šov, razkriti svoje celo naintimnejše podrobnosti, pa ne le svoje, tudi od svojih družinskih članov in biti v določenem momentu razpeti med vsoto nagrade in resnico, prav. Tisti, ki pa jim je šov zanimiv, pa bodo zadevo spremljali in razpravljali, pa bili presenečeni nad vsemi podrobnostmi, ki so jih določeni pripravljeni razkriti.
lelija napisal/-a:Bi se upali prijaviti in odkrivati vaše skrivnosti pred celo Slovenijo?
Pravijo "nikoli ne reci nikoli", ampak v takšno oddajo se pa res nikdar nebi prijavila, vse pa res ni za vse.

Mi je pa žal, da prve oddaje nisem videla, upam, da bom naslednjo gledala, ker me mal zanima, kako zgleda vse skup.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Oddajo si lahko pogledaš na netu (meni dela samo v IE, ne pa tudi v mozzili)

klik
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ej una mi je bla glupa ko je reku da se ne počuti varnega v sloveniji .. in ga jonas praša zakaj .. tip začne pa kar neki nakladat kako ga je sredi noči ustavla policija ker je prehitro vozu in je mogu plačat kazen .. 1. kaj ma to veze z (ne)varnostjo v sloveniji? 2. kaj se pizdiš?! če si vozu prehitro - plačaj! kazen je kazen .... mislim ker kreten je ta tip :gruebel:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Mojmu je pa pritisk ob tem ''odgovoru'' dvignil, ko je začel nalagat o tem kako imamo mi fuuuuuul državnih uradnikov, pa kao se nč ne dela ipd. Wft je pa s tem mislim IN kaj ima TO z (ne)varnostjo v Sloveniji? Ta res ni mel vsega počiščen v glavi, kr nekja je bluzil...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Jst sm bla (in sram me je priznati) vesela, da je zgubil. Ob njegovemu smešenmu pregovoru, da "ni važno, zakaj žensko udariš, važno je, da ona ve" al pa to, da jo je varal ko je bila noseča.. dejmo no! Jst se že tko nikoli ne bi šla izpostavljat, pa niti prebližno si ne bi mogla narediti take sramote kot si jo je on..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jaz pa skoraj ne morem verjet za kako malo denarja se je folk pripravljen tako ponižat. 50.000 evrov pa res ni ne vem kaj, pa do tja zna bit prekletno težko. V Ameriki je glavna nagrada 500.000 dolarjev. Za tolk bi se pa že bolj splačal :D

Sicer se pa sama nebi nikoli tako ponižala, če bi imela kake res velike skrivnosti. Ne razumem folka, ki npr. poročeni in priznajo, da so varali- a je zakon res vreden tistih par tisoč evrov?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori