Ginekologija [Združene teme]
jaz sem bila pa pred 3 dnevi prvič na pregledu..saj spoh ni tako scarry kot sem si predstavljala
mela sem vedno ful močen beli tok..zato mi je sedaj zamrznil žleze..zdaj naj bi imela pa še močnejši izcedek do 2 tedna..me zanima če kateri to delal??pa kako je s spolnimi odnosi??

"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Inčaa, kako močen beli tok pa? Kako točno je to izgledalo, si ga imela skozi cel ciklus ali kako?
Meni se zdi, da imam tudi jaz dokaj močan beli tok, čeprav zelo težko ocenim, ginekologinja pravi, da je normalno, da se količina in pogostost od ženske do ženske razlikuje in pravi, da je to pač stvar narave.
Meni se zdi, da imam tudi jaz dokaj močan beli tok, čeprav zelo težko ocenim, ginekologinja pravi, da je normalno, da se količina in pogostost od ženske do ženske razlikuje in pravi, da je to pač stvar narave.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Sramežljivka
Podroben ginekološki pregled
Oj, zanima me neki:
mojo gin. je nadomeščal en drug g. sm ga prvič vidla, že to je bil šok pol pa še to me je mal presenetlo, ko mi je zlo natančno pregledal tm spodi. čutla sm k mi je vse odmaknu in se dotaknu ščegetaučka. ful mi je blo nerodn in zoprn. to mi moja gin, ni nikol nardila. no sej razumem da on to vsakdan gleda, sam men je blo bad. A ma kera tud podobne izkušnje?
ne vem zakaj gledajo tko v detajle... sej mu nisem rekla da mam kakšne težave. čist običajn pregled je bil to.
mejte se, pa hvala za odg.
mojo gin. je nadomeščal en drug g. sm ga prvič vidla, že to je bil šok pol pa še to me je mal presenetlo, ko mi je zlo natančno pregledal tm spodi. čutla sm k mi je vse odmaknu in se dotaknu ščegetaučka. ful mi je blo nerodn in zoprn. to mi moja gin, ni nikol nardila. no sej razumem da on to vsakdan gleda, sam men je blo bad. A ma kera tud podobne izkušnje?
ne vem zakaj gledajo tko v detajle... sej mu nisem rekla da mam kakšne težave. čist običajn pregled je bil to.
mejte se, pa hvala za odg.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
Ne vem zakaj bi ti ginekolog pregledoval ščegetavčka, če sama nisi rekla, da te na tem predelu kaj boli
Sej ne rečem, če bi to naredila ginekologinja, ampak ginekolog
Pa še en nov je bil, kot praviš. Pa da ne bo kdo zdaj rekel, da to je pa njegova služba in da ima pravico pregledati kar hoče - ne nima je! To, da mnogi zdravniki zlorabljajo svoj poklic je znano dejstvo, in takih primerkov se je potrebno ekstra paziti oz. vprašati zakaj določeno stvar izvajajo tako kot jo.

Sej ne rečem, če bi to naredila ginekologinja, ampak ginekolog

Re: Podrobni gin. pregled
V katerem kraju pa to?
-
- Sramežljivka
Re: Podrobni gin. pregled
Ljubljana.
Pa sej ne rečem, da seje izživljov nad mano le čudn se mi je zdel vse skupi.
Pa sej ne rečem, da seje izživljov nad mano le čudn se mi je zdel vse skupi.
Ne, tako pregled naj ne bi izgledal.
SWEETprinces, ne se sekirat? Oprosti, ampak pregled je že tako intimna zadeva in če ima ženska občutek, da nekdo prestopi mejo ne glede na to, kar je pač objektivno gledano storil, je to dovolj za slab občutek. Verjetno si ni kar namislila iz same živčnosti, kajne?
SWEETprinces, ne se sekirat? Oprosti, ampak pregled je že tako intimna zadeva in če ima ženska občutek, da nekdo prestopi mejo ne glede na to, kar je pač objektivno gledano storil, je to dovolj za slab občutek. Verjetno si ni kar namislila iz same živčnosti, kajne?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
MsN....glede na to da delam v zdravstvu ti lahko povem da si ljudje zelo velikokrat predstavljajo stvari ki jih narobe razumejo...in glede na to da je taksnih ginekologov kot jih vidimo v filmih v resnicnostnih zgodbah zelo veliko jih je v realnosti zelo malo. toliko da ti povem...pregled je tudi zunanji ker se zensko spolovilo deli na notranje in zunanje. sem se pa pozanimala in sem dobila informacijo, da ji je po vsej verjetnosti zraven pregledoval se secno odprtino kjer so zelo pogosta vnetja, ki se lahko sirijo.
eni ginekologi so natancni drugi pa pac slampasti...niso oni krivi, da imamo spolovila pod hlackami in da nam je nerodno ko jih slecemo...
eni ginekologi so natancni drugi pa pac slampasti...niso oni krivi, da imamo spolovila pod hlackami in da nam je nerodno ko jih slecemo...