Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Mene je enkrat ginekologinja pri jemanju brisa ranila in sem malo krvavela, pa mi je ona dala vložek. Drugače so pa res tam copati, ki si jih obuješ.
(s)mej se
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

:? je pa takrat mislila, da sem noseča. Imam pa samo matrenico malo bolj postrani.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

jaz sem bila pa pred 3 dnevi prvič na pregledu..saj spoh ni tako scarry kot sem si predstavljala :D mela sem vedno ful močen beli tok..zato mi je sedaj zamrznil žleze..zdaj naj bi imela pa še močnejši izcedek do 2 tedna..me zanima če kateri to delal??pa kako je s spolnimi odnosi??
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Inčaa, kako močen beli tok pa? Kako točno je to izgledalo, si ga imela skozi cel ciklus ali kako?
Meni se zdi, da imam tudi jaz dokaj močan beli tok, čeprav zelo težko ocenim, ginekologinja pravi, da je normalno, da se količina in pogostost od ženske do ženske razlikuje in pravi, da je to pač stvar narave.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

^^skozi cel ciklus ja..vedno sem morala nositi dnevne vložke :? no upam, da bo zdaj res boljše..še vedno pa nwm če imam v teh dveh tednih, ki sta še ostala, lahko spolne odnose ali ne :?: :?
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

kako pa izgleda to, da ti zamrzne žleze? prvič slišim. :gruebel:
sarabregar
Sramežljivka
Sramežljivka

Podroben ginekološki pregled

Neprebrana objava Napisal/-a sarabregar »

Oj, zanima me neki:
mojo gin. je nadomeščal en drug g. sm ga prvič vidla, že to je bil šok pol pa še to me je mal presenetlo, ko mi je zlo natančno pregledal tm spodi. čutla sm k mi je vse odmaknu in se dotaknu ščegetaučka. ful mi je blo nerodn in zoprn. to mi moja gin, ni nikol nardila. no sej razumem da on to vsakdan gleda, sam men je blo bad. A ma kera tud podobne izkušnje?
ne vem zakaj gledajo tko v detajle... sej mu nisem rekla da mam kakšne težave. čist običajn pregled je bil to.
mejte se, pa hvala za odg.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

??? Za druge ne vem, ampak men moja ginekologinja ni nikol pregledovala ščegetavčka :?
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ne se sikerat. pomojem ni nc hudga. vrjetn si bla ze tko ziucna pa so ti pol tok bol sle take stvari po glevi.
Bumerang
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bumerang »

Ne vem zakaj bi ti ginekolog pregledoval ščegetavčka, če sama nisi rekla, da te na tem predelu kaj boli :?

Sej ne rečem, če bi to naredila ginekologinja, ampak ginekolog :? Pa še en nov je bil, kot praviš. Pa da ne bo kdo zdaj rekel, da to je pa njegova služba in da ima pravico pregledati kar hoče - ne nima je! To, da mnogi zdravniki zlorabljajo svoj poklic je znano dejstvo, in takih primerkov se je potrebno ekstra paziti oz. vprašati zakaj določeno stvar izvajajo tako kot jo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Podrobni gin. pregled

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

V katerem kraju pa to?
sarabregar
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Podrobni gin. pregled

Neprebrana objava Napisal/-a sarabregar »

Ljubljana.

Pa sej ne rečem, da seje izživljov nad mano le čudn se mi je zdel vse skupi.
Gost

Ne, tako pregled naj ne bi izgledal.

SWEETprinces, ne se sekirat? Oprosti, ampak pregled je že tako intimna zadeva in če ima ženska občutek, da nekdo prestopi mejo ne glede na to, kar je pač objektivno gledano storil, je to dovolj za slab občutek. Verjetno si ni kar namislila iz same živčnosti, kajne?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

MsN....glede na to da delam v zdravstvu ti lahko povem da si ljudje zelo velikokrat predstavljajo stvari ki jih narobe razumejo...in glede na to da je taksnih ginekologov kot jih vidimo v filmih v resnicnostnih zgodbah zelo veliko jih je v realnosti zelo malo. toliko da ti povem...pregled je tudi zunanji ker se zensko spolovilo deli na notranje in zunanje. sem se pa pozanimala in sem dobila informacijo, da ji je po vsej verjetnosti zraven pregledoval se secno odprtino kjer so zelo pogosta vnetja, ki se lahko sirijo.

eni ginekologi so natancni drugi pa pac slampasti...niso oni krivi, da imamo spolovila pod hlackami in da nam je nerodno ko jih slecemo...
Gost

No, ampak če ženska na pregledu opazi nekaj motečega oz. nejasnega, je najprej treba razčistiti, kaj točno se je dogajalo in ne takoj zaključiti s tezo 'zdravniki že vedo, kaj delajo', ker slednje niti najmanj ni nujno.
Odgovori