Danes pogledla Ravnega milijonarja . Kaj naj rečem... men je bil zlo všeč, še posebej takrat sem se smejala ko je Jamal skočil iz ''wcja'' točno v goro dreka . Dam mu 10/10
Twilight...knjigo sem dobesedno prebrala v enem dnevu...kljub temu, da mi je film tut precej všečen je knjiga še vedno na prvem mestu (angleška verzija, slovenski izvod me ni prepričal)
Marley and Me...začelo se je kot tipična komedija, nekje na sredini filma pa se obrne in pridih komedije izgine ...
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Balls out: Gary the tennis coach Sem se kar nasmejala ob tej komediji, sploh ker igra Seann William Scott. 10/10, ker mam rada take lahkotne komedije, ob katerih ne zaspim ravno zraven.
The Haunting of Molly Hartley (gre se o 17-letni Molly, ki se z očetom preseli v nov kraj, da bi pustila preteklost za sabo .. ampak tam izve grozljivo resnico o sebi in o tem kaj se bo z njo zgodilo ko dopolni 18 let)
ocena: 10/10 .. končno en od novejših filmov, ki me je po dolgem času navdušil
The reader - nisem prebrala vsebine sem se pustila presenetit. In me je...pozitivno. Mogoče malček predolg začetni del, drugače pa dober film, zanimiva perspektiva. Drama. 9/10
Twilight me je navdušil. Itak obožujem pocukrane, romantične zgodbe, ampak ta je mal drgačna in me je čist impresionirala.Sploh Pattison k je tko dobro odigral vlogo Edwarda.
Libido. napisal/-a:The Haunting of Molly Hartley (gre se o 17-letni Molly, ki se z očetom preseli v nov kraj, da bi pustila preteklost za sabo .. ampak tam izve grozljivo resnico o sebi in o tem kaj se bo z njo zgodilo ko dopolni 18 let) ocena: 10/10 .. končno en od novejših filmov, ki me je po dolgem času navdušil
sem ga pogledala, k sm vidla tvoj komentar. Moram rečt, da mi je bil film tko kul, samo konc mi je bil pa čist porazn... res, sm misla da se bo drugač končal, sploh pa ne tko v eni minutki... me je konc mal razočaral no...
Libido. napisal/-a:kaj sm edina ki me je twilight na polni črti razočaral?
Men nit ni biu tolko waw kokr sm prčakovala. Usi so ga tolko čakali in bli naudušeni nad nevem čim. V primerjavi s knjigo se film lahko skrije, kok je boljša knjiga.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Libido. napisal/-a:kaj sm edina ki me je twilight na polni črti razočaral?
ne,sva že najmanj dve men je film totalna polomija glede na to hvaljenje iz vseh možnih strani.še dobr da ga nism šla v kino gledat,kr bi se požrla za tiste 5€ za karto je pa res, da je gl.igralc res hudo dobr