artemisia napisal/-a:zelo dober del spet:):) vse z izzie je zlo čustveno...pa tist med owenom in christino OMG! Na koncu je pa itak Derek razturu!!;);)
Jaaa, konec!
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Do konca so že 4 deli (20. del bo na sporedu 23.4.), 14.5. se bosta skupaj predvajala zadnja 2 dela - eden za drugim Koooomi čakam...me res zanima kako se bo končalo......in če se bosta Derek in Meredith res poročila, hm...
Zdaj sta kar dve noseči (Ellen Pompeo in Chyler Leigh). Pa da ne bo kera kaj zamešala / narobe razumela, obe sta noseči v real lajfu. V serijo mislim, da ne bodo nobene nosečnosti vpisali.
Sweet Princess napisal/-a:Jst sm pa koj posumla da je mogle Little Grey noseča K se je ceu del basala s hrano...kao zarad tega k se Derek pa Mark ne razumeta...well, we'll see
Jap, jaz isto
Čeprav moram priznat da me je do sedaj že cela 5. sezona ful razočarala, sploh mi niso všeč ne zapleti ne razpleti... Ampak še vseeno gledam vsak del znova, v upanju da pride kak boljši del. No, do zdaj so mi bili vsi deli 5. sezone povprečni, nekateri celo podpovprečni. Žalost, silna žalost. Prve 4. sezone pa so mi bile super.