Likalniki za lase
choco.cat in *zverinica* hvala
mislm da ste me kar prepričale..
zanima me še če ste to naročale preko njihove spletne strani --> http://gama.studioma.si/ (tistga za 94 €, ne?) al kje v frizerskem salonu? in kako je pol z garancijo?

zanima me še če ste to naročale preko njihove spletne strani --> http://gama.studioma.si/ (tistga za 94 €, ne?) al kje v frizerskem salonu? in kako je pol z garancijo?
^^Jaz sem naročila preko frizerke, ker je blo ful ceneje. Pač frizerka je mela popust in ga je kao ona kupla, tako da sem dala mislim da okrog 60€, mogoče malo več (ne spomnim se ker je že dolgo nazaj), mam pa tega z rdečimi ploščami (naravni ioni + infrardeča toplota). Zdaj vidim, da stane 84€.
Aja še garancija-->mam garancijski list in če je kaj narobe mi je frizerka rekla naj se obrnem na njih, pač pokličeš in jim pol pošlješ likalnik I guess...
Aja še garancija-->mam garancijski list in če je kaj narobe mi je frizerka rekla naj se obrnem na njih, pač pokličeš in jim pol pošlješ likalnik I guess...
I laugh at gilded butterflies.
- *zverinica*
- Kofetarica
oranžna napisal/-a:choco.cat in *zverinica* hvalamislm da ste me kar prepričale..
jz sem ga v frizerskem salonu Mali v Kranju kupila - spotoma ko sem se šla frizirat

-
- Komunikatorka
- Kraj: celje
jzt mam babybliss ampak nisem zadovoljna z njim.rada bi mela enga tazga ko ma že zraven glavnuček tak da ko potegneš čez pramen ti istočasno gre že tud s tistim glavničkom črez.A ktera kaj ve a bi se kaj bol splačalo iz tujine si naročat likalnik npr ebay al pa kej takega ker vem da so tam full bol poceni stvari.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
tamala123xy napisal/-a:jzt mam babybliss ampak nisem zadovoljna z njim.rada bi mela enga tazga ko ma že zraven glavnuček tak da ko potegneš čez pramen ti istočasno gre že tud s tistim glavničkom črez.A ktera kaj ve a bi se kaj bol splačalo iz tujine si naročat likalnik npr ebay al pa kej takega ker vem da so tam full bol poceni stvari.
joj tega iz glavničkom mam tut, uporabla sm ga pa ravn ene 5x, ker ni dobr,no ne lika ravn neki(odvisn kakšne laske maš)...pa treba je mal čakat d se sploh ugreje.
drgač je pa pomojm boljši za lse ker spušča paro

Kika napisal/-a:s čim si pa kej zaščitite lase pred vročino?
Jaz sem takrat, ko sem kupila likalnik za lase dobila zraven nek sprejček za zaščito. Ampak mi ga bo počasi zmanjkalo, tako da si bom kaj novega mogla umislit... Drugače se pa da tele stvari za zaščito kupiti tudi v mullerju in dmju, ampak sama jih tam še nikoli nisem kupovala.
Jaz pa sem si pri frizerki kupila likalnik Wahl cutek (al neki podobnega). Sem ful zadovoljna z njim imam pa zaščito za lase, ki sem jo kupila pri frizerki, je v sprayju in sicer znamke Schwarzkoff in iste znamke imam silion v kremi, ki si ga dam na konice po likanju.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
[She.] napisal/-a:^^ kolko pa si dala za ta balzam, zaščita za lase pred likanjem? Jst tudi nujno rabim neki takega,k si likam lase po usakem pranju.
Ni balzam zaščita je v sprayju. Se mi zdi da se cena giblje okoli 15 eur ampak ga imaš za kar dolgo časa, ker si ga ne šprejaš v ne vem kako velikih količinah.
Silikon v kremi ( menda obstaja tudi v sprayju vendar bolj masti lase) pa stane približno 12 eur in po njem konice na videz ne zgledajo tako uničene.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
- *zverinica*
- Kofetarica