Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Koliko časa pa vam pol držijo zlikani lasje če je recimo ful vlage v zraku al pa da dež pada?
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oranžna »

choco.cat in *zverinica* hvala :D mislm da ste me kar prepričale..;)
zanima me še če ste to naročale preko njihove spletne strani --> http://gama.studioma.si/ (tistga za 94 €, ne?) al kje v frizerskem salonu? in kako je pol z garancijo?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Jaz sem naročila preko frizerke, ker je blo ful ceneje. Pač frizerka je mela popust in ga je kao ona kupla, tako da sem dala mislim da okrog 60€, mogoče malo več (ne spomnim se ker je že dolgo nazaj), mam pa tega z rdečimi ploščami (naravni ioni + infrardeča toplota). Zdaj vidim, da stane 84€.

Aja še garancija-->mam garancijski list in če je kaj narobe mi je frizerka rekla naj se obrnem na njih, pač pokličeš in jim pol pošlješ likalnik I guess...
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

oranžna napisal/-a:choco.cat in *zverinica* hvala :D mislm da ste me kar prepričale..;)
zanima me še če ste to naročale preko njihove spletne strani --> http://gama.studioma.si/ (tistga za 94 €, ne?) al kje v frizerskem salonu? in kako je pol z garancijo?

jz sem ga v frizerskem salonu Mali v Kranju kupila - spotoma ko sem se šla frizirat :P
Pauline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pauline »

_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Js mam tud Babylissa, ampk sm to da sem zadovoljna z njim govorila le takrat ko se nism ostalih probala ... Moj nasledni bo definitivno Remington.

enako :D
Uporabniški avatar
liliya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a liliya »

js mam od remingtona kodralnik in likalnik skup.. sicer mi je ql zaenkrt sam upam da ne uničuje preveč las..
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

jzt mam babybliss ampak nisem zadovoljna z njim.rada bi mela enga tazga ko ma že zraven glavnuček tak da ko potegneš čez pramen ti istočasno gre že tud s tistim glavničkom črez.A ktera kaj ve a bi se kaj bol splačalo iz tujine si naročat likalnik npr ebay al pa kej takega ker vem da so tam full bol poceni stvari.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

s čim si pa kej zaščitite lase pred vročino?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Jaz si jih nič ne zaščitim, ker si lase likam mogoče 5x na leto.
Pauline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pauline »

tamala123xy napisal/-a:jzt mam babybliss ampak nisem zadovoljna z njim.rada bi mela enga tazga ko ma že zraven glavnuček tak da ko potegneš čez pramen ti istočasno gre že tud s tistim glavničkom črez.A ktera kaj ve a bi se kaj bol splačalo iz tujine si naročat likalnik npr ebay al pa kej takega ker vem da so tam full bol poceni stvari.

joj tega iz glavničkom mam tut, uporabla sm ga pa ravn ene 5x, ker ni dobr,no ne lika ravn neki(odvisn kakšne laske maš)...pa treba je mal čakat d se sploh ugreje.
drgač je pa pomojm boljši za lse ker spušča paro :D kupila sm ga pa za ene 40€.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Kika napisal/-a:s čim si pa kej zaščitite lase pred vročino?

Jaz sem takrat, ko sem kupila likalnik za lase dobila zraven nek sprejček za zaščito. Ampak mi ga bo počasi zmanjkalo, tako da si bom kaj novega mogla umislit... Drugače se pa da tele stvari za zaščito kupiti tudi v mullerju in dmju, ampak sama jih tam še nikoli nisem kupovala.
Uporabniški avatar
Coco girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Coco girl »

Jaz pa sem si pri frizerki kupila likalnik Wahl cutek (al neki podobnega). Sem ful zadovoljna z njim imam pa zaščito za lase, ki sem jo kupila pri frizerki, je v sprayju in sicer znamke Schwarzkoff in iste znamke imam silion v kremi, ki si ga dam na konice po likanju.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

^^ kolko pa si dala za ta balzam, zaščita za lase pred likanjem? Jst tudi nujno rabim neki takega,k si likam lase po usakem pranju.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Coco girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Coco girl »

[She.] napisal/-a:^^ kolko pa si dala za ta balzam, zaščita za lase pred likanjem? Jst tudi nujno rabim neki takega,k si likam lase po usakem pranju.

Ni balzam zaščita je v sprayju. Se mi zdi da se cena giblje okoli 15 eur ampak ga imaš za kar dolgo časa, ker si ga ne šprejaš v ne vem kako velikih količinah.
Silikon v kremi ( menda obstaja tudi v sprayju vendar bolj masti lase) pa stane približno 12 eur in po njem konice na videz ne zgledajo tako uničene.
Živi kot da jutrišnji dan ne obstaja in ne očitaj si napak, ker iz napak se učimo !
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

Za zaščito pri likanju uporablam šampon in balzam (brez izpiranja, deluje pa na toploto, torej šele takrt ko si lase fenaš al pa likaš), tud kupljen pr frizerju, in sicer Kerastase Bain De Force. Sm imela že hot glatt pa še nekj ampak to ni to...za lase rajš dam več dnarja :wink:
Odgovori