Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

*amber* napisal/-a:red_rose, če ti film slučajno ne bo všeč ti pa priporočam, da prebereš knjigo, ki je res odlična. Seveda se tudi nasmeješ ob raznih prizorih, vendar sem sama zadnih 40 strani jokala. Ena iz med mojih najljubših knjig.

evo sm pogledala v cetrtek film...bla sva s fantom u kinu, in sva se najprej itak oba fuuul smejala pa to...pol pa proti koncu, oba sva se jokala :( mislim, k sva vse tko primerjala z najinim malim, pol pa k gledas kako umira pa to..res je blo ganljivo. meni je bil ful vsec film no :)
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La_Stella »

Strastna zapravljivka (Confessions of a shopaholic). :D Simpatična komedija, ki me je fajn nasmejala. Si zasluži desetko! :wink:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

The Unborn (Nerojeni) - blazno, blazno, blazno razočarana nad tem filmom. Nekakšna spakedraščina, ki spominja na vrsto filmov (Exorcism of Emily Rose meets The Exorcist meets The Omen meets....) - se pravi, že videno, ampak že videno na dosti boljši način. Pač, dobrih grozljivk, ki bo to res bile, ne delajo več in The Unborn je klišejski primerek za to. Gary Oldman je edina svetla točka filma.

4/10 (3 za Garyja, 1 točka še, ker mi je tematika sama po sebi ful zanimiva, ampak je pač nikakor niso uspeli prizakat v pravi luči)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Pozabla si še "meets The ring with a penis".
Gledala Slumdog millionare, morm priznat, da so oskarji popolnoma zasluženi.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

..Evelyn.. napisal/-a:Pozabla si še "meets The ring with a penis".

Je res, s tem da meni The Ring filmi res ne palijo in če kopirajo slab film, da pride ven slabši, mi kar dol visi, sem raje izpostavila ta boljše (ker mi je Damien še vedno superior evil child ever, Samara lahko gre pa sam burek delat) :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Tearjerker napisal/-a:The Unborn (Nerojeni) - blazno, blazno, blazno razočarana nad tem filmom. Nekakšna spakedraščina, ki spominja na vrsto filmov (Exorcism of Emily Rose meets The Exorcist meets The Omen meets....) - se pravi, že videno, ampak že videno na dosti boljši način. Pač, dobrih grozljivk, ki bo to res bile, ne delajo več in The Unborn je klišejski primerek za to. Gary Oldman je edina svetla točka filma.

hahahh ja jst sm to uceri gledala v kinu...in mi je blo tok smesno in bizarno v nekaterih delih, in potem so bli se neki pacienti v dvorani ki so skos komentirali... meni je sicer biu grozen na vecih delih, kar je pa namen grozljivke - js od takih filmov nikol ne pricakujem nevemkaj. :P tako da namen dosezen. :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Mnei je pa pri takšnih filmih, ala Unborn, zoprno to, da OK, sicer fajn ideja, ampak vem, da ga ne bodo znali zaključit, Enostavnio nikoli ni enega pametnega zaključka, nič kar bi na koncu rekel: "Aha! Zato je to bilo tako...."

Pa tud počasi mi redo že na živce shrljivke, kjer je glavi lik popačen otrok. To je bilo inovativno s Krogom, potem pa ne več.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

red_rose napisal/-a: ja jst sm to uceri gledala v kinu...in mi je blo tok smesno in bizarno v nekaterih delih, in potem so bli se neki pacienti v dvorani ki so skos komentirali... meni je sicer biu grozen na vecih delih, kar je pa namen grozljivke - js od takih filmov nikol ne pricakujem nevemkaj. :P tako da namen dosezen. :)

:lol: Haha, da nisva gledali slučajno iste predstave - tam ko sem jaz gledala, so tudi eni muloti skoz komentiral, najbolj mastne so seveda padale kadar je Casey skakala okoli v gatah :roll: (takoj se je videlo, da gre za horny teenagers, ki v življenju še niso videli gole ženske od blizu).

Meni je bil film dejansko daleč od smešnega - žalostno mi je bilo, ker sem o filmu brala že par mesecev nazaj in pričakovala precej več. Ma skoz bulim te novodobne grozljivke v upanju da ena bo pa vmes vredu pa bom kar počasi odnehala, ker tole je bilo pa obup od obupa...

In ne - tole zlobno frocovje ni bilo popularno, še manj pa inovativno v času The Ring, ampak že 20+ let prej. Že The Ring je tako zlajnana zadeva, tale Unborn pa pokasira vse minuse, kar jih lahko dobi. :evil:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Butterfly efect 3 - prvega dela ne bodo nikoli dosegli. Preveč klanja za tak film, kjer to sploh ni potrebno, morilec je bil meni popolnoma glupo in nerodno izbran, čisto zadnji kader pa čisto zgrešen - kot da bi hoteli še nekaj povedat, pa jim ni uspelo. Zgodba povprečna, nič inovativna.

Skratka, za enkrat pogledat, zbrisat in pozabit. 3/10
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Strastna zapravljivka (Confessions of a Shopaholic) - nč posebnga, na trenutke precej za lase privlečeno, ampak čist solidno, tak na izi film pač. ;) Ocena: ene 6/10
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

La_Stella napisal/-a:Strastna zapravljivka (Confessions of a shopaholic). :D Simpatična komedija, ki me je fajn nasmejala. Si zasluži desetko! :wink:

Meni je bil brezveze, samo za resne ljubitelje takih komedij (se celo za tak film se mi je zdelo, da ima prevec klisejev - niti ene scene ni, ki se je ne bi dalo napovedati ze na zacetku filma). In glavni lik je zoprn.
UG84 napisal/-a:Butterfly efect 3 - prvega dela ne bodo nikoli dosegli. Preveč klanja za tak film, kjer to sploh ni potrebno, morilec je bil meni popolnoma glupo in nerodno izbran, čisto zadnji kader pa čisto zgrešen - kot da bi hoteli še nekaj povedat, pa jim ni uspelo. Zgodba povprečna, nič inovativna.
Skratka, za enkrat pogledat, zbrisat in pozabit. 3/10

Obstaja 3 del :eek: ??? Jaz sem gledala Butterfly effect 2 in ze ta je bil cisto zanic (odsvetujem, 3/10)
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Končno pogledala Marley and me - super film, dobro posnete scene, vendar se s knjigo ne more primerjati, saj je izpuščeno ogromno prizorov, čustva oseb niso tako dobro opisana ob staranju in izgubi Marleya. Čeprav sem itak jokala na koncu filma, je knjiga veliko bolj podrobna zato se popolnoma vživiš v vlogo oseb in na koncu dejansko občutiš izgubo.
9/10
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Obstaja 3 del :eek: ??? Jaz sem gledala Butterfly effect 2 in ze ta je bil cisto zanic (odsvetujem, 3/10)

Nov je, morda zato nisi vedla. No in dobro da jaz vem, da tud od drugega dela ne bom nevem kaj pričakovala. Prvi je očitno edini dober.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

a je to razlika v delih al obstajata dve različni verziji prvega dela.
ena s realnim in druga s HW koncem? (happily ever after)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ta tretji del je popolnoma drugačen, ista fora sicer, ampak tudi v celoti druga zgodba in igralska zasedba.
Zaklenjeno