red_rose napisal/-a: ja jst sm to uceri gledala v kinu...in mi je blo tok smesno in bizarno v nekaterih delih, in potem so bli se neki pacienti v dvorani ki so skos komentirali... meni je sicer biu grozen na vecih delih, kar je pa namen grozljivke - js od takih filmov nikol ne pricakujem nevemkaj.

tako da namen dosezen.

Haha, da nisva gledali slučajno iste predstave - tam ko sem jaz gledala, so tudi eni muloti skoz komentiral, najbolj mastne so seveda padale kadar je Casey skakala okoli v gatah

(takoj se je videlo, da gre za horny teenagers, ki v življenju še niso videli gole ženske od blizu).
Meni je bil film dejansko daleč od smešnega - žalostno mi je bilo, ker sem o filmu brala že par mesecev nazaj in pričakovala precej več. Ma skoz bulim te novodobne grozljivke v upanju da ena bo pa vmes vredu pa bom kar počasi odnehala, ker tole je bilo pa obup od obupa...
In ne - tole zlobno frocovje ni bilo popularno, še manj pa inovativno v času The Ring, ampak že 20+ let prej. Že The Ring je tako zlajnana zadeva, tale Unborn pa pokasira vse minuse, kar jih lahko dobi.