slabe izkušnje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Smeška.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: KP - LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Smeška. »

Dobro.. Res da mislim, da je to preveč drastično, da kar greš k psihoterapevtu.. Pač sam pri sebi razčiščuješ stvari, zaupaš se komu, stokrat pri sebi si ponoviš, da niso vsi tipi isti..

Meni je dalo kanček upanja, da niso vsi tipi prasci, ko sem gledala intervjuje od Johnny-ja Deppa kako govori o svoji družini. :P

Sploh pa je normalno, da po direktni slabi izkušnji si ranjena in manj zaupaš.

Cherry24 to z očetom je malo kruto... :? upam da bo vse kul zate.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

Jah,js bom že nekak...bolj me skrbi za mami...
Uporabniški avatar
Poker_face
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Poker_face »

huh...
burne razprave so se razvile...
glede vsega skupaj lahko rečem,
da zaenkrat spet ni tolko hudo, da bi se mi zdela strokovna pomoč NUJNA, seveda pa bi blo zanimivo slišat tudi kakšno strokovno mnenje.

Kot pravim, včasih vemo kaj je problem in kako bi ga blo treba rešiti,
pa pač v nekem obdobju ne gre...
tako, da mislim da gre zares za fazo, ki bo minila,
kot je rekla purple...

seveda bi ob ponavljajočih se izkušnjah podvomla vase...
zaenkrat pa se mi to še ne zdi vzorec vedenja pač pa
slučajna situacija...
nekomu sem prehitro verjela, zdaj pa (malo) boli..

glede ostalih vpr.
ne boste verjeli ampak menim, da je moj oče krasen,
problem je moja večno nezadovoljna mama,
ki jo imam sicer čisto rada...
seveda je oče problem v tem smislu,da jo sploh trpi...
ampak to so njuni problemi na katere nimam vpliva...

glede zaupanja in težav na splošno...
seveda imam kakšen problem tudi na drugih področjih,
a za moje pojme ne tako drastičen..
npr. ne maram preveč sprememb, prevelikih odgovornosti ipd.
generalno pa ljudem zaupam, imam zdrav odnos svojo sestro,najboljšo kolegico, in ljudmi naštetimi iz prvega posta...
gre za ozek krog ljudi, ki pa meni popolnoma zadostuje...

upam, da sem na vsa vpr. odgovorila... :wink:

vsekakor, še enkrat hvala za vaša mnenja... :zustimm:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

--
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Dec. 2010 21:25, skupaj popravljeno 2 krat.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

mja, to je vse tko zelo relativno, da res ne morš pravil postavljat... kaj pa to pomen- delit ljubezen? če mene vprašaš, tega veliko parov dejansko ne 'deli', ampak pri 28 al pa kerihkoli letih ostajajo skupaj zaradi razlogov, ki jih ponavadi še sami ne vedo...

sej pravm, zelo relativno je vse tole... :)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

claire napisal/-a:ker sem ravno pred kratkim v nekem filmu slišala eno izjavo, bom jo poskušala ponoviti (vsaj približno).
"ženska, ki do 28. leta ni uspela najti nekoga, primernega zase, bi se morala resno vprašati kaj je z njo narobe."
prva misel, ki mi je šinila v glavo ob tem stavku je bila: kaj? to pa res ni res. ampak dejansko. postavite lahko mejo let višje ali nižje od 28 let, toda dejstvo ostaja. torej, da nekateri pač niso sposobni zaupati in z nekom deliti najlepšega- ljubezni. enako velja seveda tudi za moške. staromodno gor ali dol, toda še vedno je tako. poroka, otoci, družina- ljubezen.

in nehajte z "moški so prasci", ker mi želodec obrača ob takih trapastih izjavah mladoletnic.

Ha?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

claire napisal/-a:ker sem ravno pred kratkim v nekem filmu slišala eno izjavo, bom jo poskušala ponoviti (vsaj približno).
"ženska, ki do 28. leta ni uspela najti nekoga, primernega zase, bi se morala resno vprašati kaj je z njo narobe."
prva misel, ki mi je šinila v glavo ob tem stavku je bila: kaj? to pa res ni res. ampak dejansko. postavite lahko mejo let višje ali nižje od 28 let, toda dejstvo ostaja. torej, da nekateri pač niso sposobni zaupati in z nekom deliti najlepšega- ljubezni. enako velja seveda tudi za moške. staromodno gor ali dol, toda še vedno je tako. poroka, otoci, družina- ljubezen.

in nehajte z "moški so prasci", ker mi želodec obrača ob takih trapastih izjavah mladoletnic.

js bi bolj postavla mejo v smislu, ce je mela zenska 5 resnih (al pa recmo vec kot eno leto dolgih - ce ze postavljamo meje :D ) da potem (citiram): pač ona ni sposobna zaupati in z nekom deliti najlepšega- ljubezni. enako velja seveda tudi za moške. staromodno gor ali dol, toda še vedno je tako. poroka, otoci, družina- ljubezen...
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

Jaz pa popolnoma razumem avtorico teme. Imam odpor do kakršnihkoli stikov z moškimi osebki (še preden kdo vpraša...ne nisem istospolno usmerjena), in že sama misel na seks ali tudi navadne dotike mi povzroča neprijetne občutke, ki že mejijo na slabost. In ja je zaradi mojih preteklih izkušenj. Ja zdaj boste rekle, da niso vsi enaki, ampak jaz na žalost nisem spoznala nobenega, ki ne bi bil takšen.
Drugače pa kar se tiče ljubezni med moškim in žensko...v to ne verjamem. Gre za navezanost pa za tisti občutek, da pač nisi sam al nekaj. Ampak, če že res moram skrbeti za nekoga, si bom raje omislila psa. Psi so vsaj zvesti pa hvaležni za to, kar za njih narediš :D ampak seveda je to le MOJE MNENJE.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

HuDoBa napisal/-a:Drugače pa kar se tiče ljubezni med moškim in žensko...v to ne verjamem. Gre za navezanost pa za tisti občutek, da pač nisi sam al nekaj. Ampak, če že res moram skrbeti za nekoga, si bom raje omislila psa. Psi so vsaj zvesti pa hvaležni za to, kar za njih narediš :D

js zivim s psom in fantom, in si takoj premislim to o zvestobi, ko vidim kako podkupljiv je moj kuza za en koscek salame, medtem ko fanta tudi lepse zenske od mene ne premamijo :D hehe ;)

drugace pa..nocem te prepricevat v nasprotno mnenje, ker si se ocitno tako odlocila, ampak mi je zalostno. res. zalostno mi je to, da obstaja clovek na tem svetu ki ne verjame v ljubezen... :( sej je tu zraven navezanost, in ujemanje in vse, samo kaj je potem tisti topel obcutek, ki te oblije ko ga objames? pa vrtinec custev ob seksu, ko se ti zdi da ves ostali svet izgine, in ostaneta samo vidva... ? navezanost? pa ko ga gledas kako je srecen, kako se smeji, in ugotovis da si ti tut srecna, samo zato ker je on...pa ko ves, da ima mnogo napak, pa ga vseeno sprejemas popolnoma taksnega kot je, in obratno. no, mogoce je problem samo v pojmovanju...eni temu recemo ljubezen :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Dobr no, sej bo itak nekoč mela enga tipa, ampak a je res treba že pr 19, 20, met ljubezen? Al pa kasnej, tut pr 28? Tud jst mam ful slabe izkušnje in zato sm se zavestno odločila, da še vsaj par let ne grem v nove zveze, če pa že, bo popolnoma fukfrendovsko. In mislm d bom več odnesla od lajfa kot pa babe, k ne znajo več ramišlat same in katerih vsaka druga beseda je hanibani in katerih vrhunec dneva je nasmeh njihovega fanta :roll:

red_rose napisal/-a:sej je tu zraven navezanost, in ujemanje in vse, samo kaj je potem tisti topel obcutek, ki te oblije ko ga objames? pa vrtinec custev ob seksu, ko se ti zdi da ves ostali svet izgine, in ostaneta samo vidva... ? navezanost? pa ko ga gledas kako je srecen, kako se smeji, in ugotovis da si ti tut srecna, samo zato ker je on...

A res mislš da bo tko cel lajf? Ker pač ne bo. Sam pol si boš omislila otroka in ti bo le-ta center življenja. In pol bo otrok odšel in ti bodo vnuki center življenja. Življenje je le ena gonja za ljubeznijo.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^ in na koncu vseeno umreš sam...
Se pa strinjam s tabo sončk...vsaj glede zadnjega dela. Glede tistega prvega dela pa pač ne :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

--
Zadnjič spremenil claire, dne 29. Dec. 2010 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

sončk napisal/-a:A res mislš da bo tko cel lajf? Ker pač ne bo. Sam pol si boš omislila otroka in ti bo le-ta center življenja. In pol bo otrok odšel in ti bodo vnuki center življenja. Življenje je le ena gonja za ljubeznijo.

nism rekla da bo cel lajf tako. ampak kaj je to drugega kot ljubezen?

in niso v vseh druzinah otroci center zivljenja..res ne poznas nobenega starejsega para z otroci, in je med njima se vedno vidna ljubezen? hmm..mislim da smo enkrat v podobni temi vidli poste par uporabnic ki pravijo kako se imajo starsi se vedno noro radi :)

no..ni vazno. ce ne vete, ce niste izkusle, normalno da ne verjamete. in js nism sam zase pisala, js zdej pac mislim da je to kar mam ljubezen, ampak pisala sm pa na splosno.

in sončk, niso vse babe ki so v ljubecem odnosu take da ne znajo razmisljat same in da je nasmeh fanta vrhunec njihovega dneva (ja, narobe si me razumela s tistim stavkom, pac, sej ne bos razumela tut ce ti poskusam razlozit...)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

claire in zakaj točno se ne da zavestno odločit???
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

claire napisal/-a:in tole: "zavestno se odločiti". to pač NE gre. pika. lahko si kvečjemu za***** krasnega fanta. če se pa goniš okrog ko si samska pa kar.

Oh come on now. Kako ne gre, če meni gre popolno? Če še nisi probala, ne veš. ;) Očitno se da, če obe s HuDoBo prakticirava tole in poznam še kr neki istih ljudi. In mam veliko ponudb in veliko tipov mi je hudih, ampak se ZAVESTNO prisilim, da ne reagiram. Enostavno je in precej srečnejša sem. In me boli briga za zamujene "krasne fante", enostavno mi to ni prioriteta v življenju. Mogoče bi res lahko dobila "krasnega fanta", vendar se ta čas jaz krasno družim s kolegi, žuram, krasno igram inštrumente, se krasno učim jezikov, krasno potujem sama, krasno spoznavam nove krasne kulture, ljudi, se imam preprosto krasno. ;) In krasno ignoriram zatežene konzervativke kot si ti, ki jim vsak seks izven zveze pomeni gonjenje.
Odgovori