Meni je dalo kanček upanja, da niso vsi tipi prasci, ko sem gledala intervjuje od Johnny-ja Deppa kako govori o svoji družini.

Sploh pa je normalno, da po direktni slabi izkušnji si ranjena in manj zaupaš.
Cherry24 to z očetom je malo kruto...

claire napisal/-a:ker sem ravno pred kratkim v nekem filmu slišala eno izjavo, bom jo poskušala ponoviti (vsaj približno).
"ženska, ki do 28. leta ni uspela najti nekoga, primernega zase, bi se morala resno vprašati kaj je z njo narobe."
prva misel, ki mi je šinila v glavo ob tem stavku je bila: kaj? to pa res ni res. ampak dejansko. postavite lahko mejo let višje ali nižje od 28 let, toda dejstvo ostaja. torej, da nekateri pač niso sposobni zaupati in z nekom deliti najlepšega- ljubezni. enako velja seveda tudi za moške. staromodno gor ali dol, toda še vedno je tako. poroka, otoci, družina- ljubezen.
in nehajte z "moški so prasci", ker mi želodec obrača ob takih trapastih izjavah mladoletnic.
claire napisal/-a:ker sem ravno pred kratkim v nekem filmu slišala eno izjavo, bom jo poskušala ponoviti (vsaj približno).
"ženska, ki do 28. leta ni uspela najti nekoga, primernega zase, bi se morala resno vprašati kaj je z njo narobe."
prva misel, ki mi je šinila v glavo ob tem stavku je bila: kaj? to pa res ni res. ampak dejansko. postavite lahko mejo let višje ali nižje od 28 let, toda dejstvo ostaja. torej, da nekateri pač niso sposobni zaupati in z nekom deliti najlepšega- ljubezni. enako velja seveda tudi za moške. staromodno gor ali dol, toda še vedno je tako. poroka, otoci, družina- ljubezen.
in nehajte z "moški so prasci", ker mi želodec obrača ob takih trapastih izjavah mladoletnic.
HuDoBa napisal/-a:Drugače pa kar se tiče ljubezni med moškim in žensko...v to ne verjamem. Gre za navezanost pa za tisti občutek, da pač nisi sam al nekaj. Ampak, če že res moram skrbeti za nekoga, si bom raje omislila psa. Psi so vsaj zvesti pa hvaležni za to, kar za njih narediš![]()
red_rose napisal/-a:sej je tu zraven navezanost, in ujemanje in vse, samo kaj je potem tisti topel obcutek, ki te oblije ko ga objames? pa vrtinec custev ob seksu, ko se ti zdi da ves ostali svet izgine, in ostaneta samo vidva... ? navezanost? pa ko ga gledas kako je srecen, kako se smeji, in ugotovis da si ti tut srecna, samo zato ker je on...
sončk napisal/-a:A res mislš da bo tko cel lajf? Ker pač ne bo. Sam pol si boš omislila otroka in ti bo le-ta center življenja. In pol bo otrok odšel in ti bodo vnuki center življenja. Življenje je le ena gonja za ljubeznijo.
claire napisal/-a:in tole: "zavestno se odločiti". to pač NE gre. pika. lahko si kvečjemu za***** krasnega fanta. če se pa goniš okrog ko si samska pa kar.