Po zmenku...mrk

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Horus napisal/-a:tipi tocno vemo, kaj bi radi.

A nisi nedolgo nazaj omenu mood swingse? :) Sicer pa mozno,da muhavost in neodlocnost nista povezani pa sem se jst napacno izrazila..

Mam pa celo zbirko anekdot (enkrat bom res napisala knjigo :D kko je vecina tipov cudnih), sam ce grem tle razlagat kake primerke sm srecala,bo tema krepko preko 200strani..
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

anekdote so čist dobrodošle, kr začni!:)
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Tud pr men se je zgodil neki podobnega,

2 Vikenda nazaj sem šla s kolegom in njegovim frendom( ki sem ga spoznala isti dan) v njuno stanovanje in ga žural.S tem njegovim kolegom sem se ful ujela, ful sva se spogledovala flirtala in res se je iskrilo med nama, res pa da je bil prisoten alkohol. Ful je bil skos prjazn do mene, me sprašvou če mi kej manka, če sm vredu, če me zebe, same " nepomembnosti " pač.

Vprašala sem ga za številko in takoj sva si jih izmenjala. Reku je da me hoče nujno vidt naslednji dan, da greva definitivno na pijačko. Na poti domov ob 5h zjutraj sva sedela skupaj v avtu in prijel me je za roko. Čez pol urce že dobim sms, da mu je blo dobr v moji družbi in da upa da lahko to ponoviva. Jaz sem bila za, ampak drugi dan je prišlo nekaj vmes in se nisva mogla dobit. Drug dan mi je napisal sms,da ni mel časa. Od takrat ne duha ne sluha o njem , čeprav sem mu 1x poslala sms, kako je itd...
( med nama se ni zgodilo NIČ, niti poljubčka... )
Kaj naj naredim?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:P Naj vam bo..

Kronolosko gledano je bil zadnji primer tale:

........

Pa naj zdaj kdo rece, da je to eno normalno obnasanje za 25let starega tipa...Ne recem nc,saj ce mu ni blo do mene,hvala bogu,da mi je dal vedet..In hvala bogu,da je dal vedet takoj,ker ce ne jst neb mojega fanta spoznala.Sam da on mene gleda grdo..Mi res ni jasno.
Zadnjič spremenil Anelise, dne 01. Apr. 2009 17:51, skupaj popravljeno 2 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

To je sam ena izmed mnogih anekdot..Ostale so bolj stare ;)
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

če se ne motim sm napisala, da so anekdote dobrodošle, tko da kr nadaljuj, pač rikverc :)
Horus

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

podjebavas?
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil_tjashy »

Anelise hvala za odgovor ;)
Ja no sej zdj kr prakticiram to nedostopnost, pa če bom kermu dala cifro sm se odločla da bom čakala da on piše, pa naj oni delajo prve korake. Seveda uni samozavestni. Tisti nesamozavestni, pa bolj mirni tut meni ne potegnejo in s takim se tut ne bi kej preveč ujela, ker sem sama mal bl "divja".

Drgač pa za unga tipa, k sm že opisvala da se mi kr odenkrat ni javu...SEm šla u soboto vn in smo se srečal, ker smo bli u istmu lokalu. Js pa kolegica sva stale za šankom on gre tko mem in sploh ni vedu al bi pozdravu al ne. No pol je pozdravu js pa tut njega, sm se mu ful lepo nasmejala pa pozdravla. In pol je tip ceu večer stau meter od mene in me skos opazvou. Js sm mu kazala hrbet, je pa kolegica use opazvala :) in tipu se je prov vidl da mu je bad...In pol se js premaknem en štuk višji in vidm njega kako zbegano luta po diskaču in tko čekira naokol, kot da bi me isku. POl so pa šli on pa kolegi dam in je mogu it mim mene, in me je ful gledou kao z enim "puppy" pogledom in pomahu in šou. Sam pogovarjat se pa ni ne vem al upou al hotu ceu večer. In sm čakal, da bi dobla kšn sms od njega al pa kej pa nč. No dons me pa klikne na fbju in tko čist normaln debatira z mano. In pol js njega mal prašam od sobote in on men začne da je biu čist navadn do mene in tko. ja itak...IN sm mu pač lepo povedala, da pred mano se mu ni treba skrivat in da sva še zmer loh normaln kolega da je men pač navadn, kar je blo je blo...No to je blo zgleda že preveč, ker ne odgovarja več :D

Ja no kdo bi šteku te tipe :S
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
Horus

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sm misnla,da me obtozujes laganja.. :twisted:

Glede njegove "varjante" ja,se strinjam,a mislis,da mene ni zanimalo zakaj se je tako obnasal?Saj zato sm tud sem napisala zgodbo,v "upanju",da se najde kdo in rece,da ni nc cudnega ;)
Ma kar se dejanskega stanja tice ni manevrskega prostora za dve varjani.Kar se je zgodilo, se je zgodilo,ne glede na njegove notranje vzgibe.
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

**majcy** napisal/-a:Tud pr men se je zgodil neki podobnega,

2 Vikenda nazaj sem šla s kolegom in njegovim frendom( ki sem ga spoznala isti dan) v njuno stanovanje in ga žural.S tem njegovim kolegom sem se ful ujela, ful sva se spogledovala flirtala in res se je iskrilo med nama, res pa da je bil prisoten alkohol. Ful je bil skos prjazn do mene, me sprašvou če mi kej manka, če sm vredu, če me zebe, same " nepomembnosti " pač.

Vprašala sem ga za številko in takoj sva si jih izmenjala. Reku je da me hoče nujno vidt naslednji dan, da greva definitivno na pijačko. Na poti domov ob 5h zjutraj sva sedela skupaj v avtu in prijel me je za roko. Čez pol urce že dobim sms, da mu je blo dobr v moji družbi in da upa da lahko to ponoviva. Jaz sem bila za, ampak drugi dan je prišlo nekaj vmes in se nisva mogla dobit. Drug dan mi je napisal sms,da ni mel časa. Od takrat ne duha ne sluha o njem , čeprav sem mu 1x poslala sms, kako je itd...
( med nama se ni zgodilo NIČ, niti poljubčka... )
Kaj naj naredim?
Da nisi naletela na Mr.Oža. :lol:
Pač tip zelo pozoren do tebe, ampak ni si upal nič konkretnega. Pa mu pošlji še en sms ali ga pokliči.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kataya napisal/-a:Pa mu pošlji še en sms ali ga pokliči.

Raj ne ;)
Odgovori