Anelise hvala za odgovor
Ja no sej zdj kr prakticiram to nedostopnost, pa če bom kermu dala cifro sm se odločla da bom čakala da on piše, pa naj oni delajo prve korake. Seveda uni samozavestni. Tisti nesamozavestni, pa bolj mirni tut meni ne potegnejo in s takim se tut ne bi kej preveč ujela, ker sem sama mal bl "divja".
Drgač pa za unga tipa, k sm že opisvala da se mi kr odenkrat ni javu...SEm šla u soboto vn in smo se srečal, ker smo bli u istmu lokalu. Js pa kolegica sva stale za šankom on gre tko mem in sploh ni vedu al bi pozdravu al ne. No pol je pozdravu js pa tut njega, sm se mu ful lepo nasmejala pa pozdravla. In pol je tip ceu večer stau meter od mene in me skos opazvou. Js sm mu kazala hrbet, je pa kolegica use opazvala

in tipu se je prov vidl da mu je bad...In pol se js premaknem en štuk višji in vidm njega kako zbegano luta po diskaču in tko čekira naokol, kot da bi me isku. POl so pa šli on pa kolegi dam in je mogu it mim mene, in me je ful gledou kao z enim "puppy" pogledom in pomahu in šou. Sam pogovarjat se pa ni ne vem al upou al hotu ceu večer. In sm čakal, da bi dobla kšn sms od njega al pa kej pa nč. No dons me pa klikne na fbju in tko čist normaln debatira z mano. In pol js njega mal prašam od sobote in on men začne da je biu čist navadn do mene in tko. ja itak...IN sm mu pač lepo povedala, da pred mano se mu ni treba skrivat in da sva še zmer loh normaln kolega da je men pač navadn, kar je blo je blo...No to je blo zgleda že preveč, ker ne odgovarja več
Ja no kdo bi šteku te tipe :S
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"