Vse o kopalkah
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
rammsteingirl napisal/-a:a v calzedoniji imajo kul kopalke? nisem še nikoli tam gledala. mogoče bom letos kaj.
kakšne so kaj cene in kvaliteta?
Meni imajo noro hude kopalke. Dosti modelov, barv, jaz vedno takoj najdem nekaj zase. In na koncu je odločitev zelo težka, ker se ne morem odločit le za ene. Jaz nimam nobenih slabih izkušenj, čeprav sem dosti v vodi in na soncu, se niso raztegnile in barva je še vedno enaka ^^ Kar se pa cen tiče, je res odvisno od modela.. dele lahko kupiš posebi, pa moje so skupaj stale, mislim da, okrog 50 €. Spodnji del okol 20, zgornji okol 30.

Se ti pa zelo splača, če greš slučajno na morje proti koncu sezone, ko imajo veliko izbiro kopalk in so za polovico znižane ^^
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
- Sramežljivka
- Kraj: The world
Podatki z angleške strani:
zg. del: 15 funtov
sp. del: 8 funtov
(in glede na nizko vrednost funta je oboje skup 24,7 evrov). Pomoje bo pri nas malce dražje.
zg. del: 15 funtov
sp. del: 8 funtov
(in glede na nizko vrednost funta je oboje skup 24,7 evrov). Pomoje bo pri nas malce dražje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Meni so te najlepše, takšen model kot ga ima Adriana gor KLIK. Iščem taki model hlačk pa ne najdem nikjer..
Če opazi katera kje, prosim naj sporoči.
pa te so še hude
Klik

pa te so še hude

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.