Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Changeling - 9/10

Zelo dober film. Angelina je prav fantastično odigrala vlogo matere samohranilke iz dvajsetih let. Navdušena sem.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

popravljam svojo oceno za Wall-E-ja: 8,5/10.

in ja, res ima hudo sporočilo. :gut:
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Twilight - noro dobr film. Sicer je knjiga še vedno boljša, ampak ima film svoj čar. Edward čudovito odigra svojo vlogo (rawr :hearts: ), pri Belli me je odbilo rahlo to, da ima ves film isti izraz na obrazu. 10/10
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

red_rose napisal/-a:komi cakam da pride Marley & me v kino - s fantom sva zadnjic vidla trailer, in midva mava enga cist podobnega buckota doma, zdej je star 6 mescev, in sva se od srca nasmejala trailerju, ker sva se kr nekak nasla v tem filmu...hahaha...kere scene so s temi mladimi psi, najin je glih tak nagajiv :lol: in ga moorma it gledat, v kino! :lol: ze vidim kk se bom smejala :D

Morš vedt, da je to komična drama in ne komedija. :wink: Jst se nisem pozanimala kakšen žanr je oz. sem avtomatično mislila, da je to komedija in sm šla film gledat z namenom, da bo ful nekih smešnih scen... no, film pa nima ravno tega namena. V trailer so pa itak dal sam smešne odlomke.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^aja? no bomo vidli. sej nimam nekih visokih pricakovanj, pac film... :D ce bo pa cist drugac kot sm si predstavljala se bom pa pol odlocla a mi je vsec al ne :P
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

red_rose, če ti film slučajno ne bo všeč ti pa priporočam, da prebereš knjigo, ki je res odlična. Seveda se tudi nasmeješ ob raznih prizorih, vendar sem sama zadnih 40 strani jokala. Ena iz med mojih najljubših knjig.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

No, jst sm si ta film učerej pogledla....in čeprow nism ful neka ljubiteljica psov sm na koncu jokala ku dž :cry:
zdej sm pa še knigo dobila... :D
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La_Stella »

Jaz sem pa zadnjič šla gledat v kino Mednarodno prevaro (The International), pa me razen določenih prizorov ni kaj preveč navdušil. Vmes sem skoraj zaspala, dobesedno sem se morala truditi, da mi ne bo oči zlezle skupaj. :roll:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La_Stella »

Picaboo napisal/-a:
red_rose napisal/-a:komi cakam da pride Marley & me v kino - s fantom sva zadnjic vidla trailer, in midva mava enga cist podobnega buckota doma, zdej je star 6 mescev, in sva se od srca nasmejala trailerju, ker sva se kr nekak nasla v tem filmu...hahaha...kere scene so s temi mladimi psi, najin je glih tak nagajiv :lol: in ga moorma it gledat, v kino! :lol: ze vidim kk se bom smejala :D

Morš vedt, da je to komična drama in ne komedija. :wink: Jst se nisem pozanimala kakšen žanr je oz. sem avtomatično mislila, da je to komedija in sm šla film gledat z namenom, da bo ful nekih smešnih scen... no, film pa nima ravno tega namena. V trailer so pa itak dal sam smešne odlomke.

Jaz sem ga gledala doma in me je pozitivno presenetil. Ful lep film, ni pa komedija. :wink: Mu dam 10/10, sploh ker sta Owen Wilson in Jennifer Aniston dober igralski par. :gut:
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
Uporabniški avatar
Rosalie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rosalie* »

^^ jaz pa sem pričakovala dosti več od tega filma... ne morem rečt da je slab, ampak tud ni neki vrhunski presežek. Pač narejen po receptu, ki bo prinesel dosti denarja :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

redlolla napisal/-a:No, jst sm si ta film učerej pogledla....in čeprow nism ful neka ljubiteljica psov sm na koncu jokala ku dž :cry:
zdej sm pa še knigo dobila... :D

Jst sm si polet knigco prebrala. Sej zgodba kot sama ni nč spektakularno presenetljiuga, men je dost pomenla zato, kr sm si ceu čas predstaulala našga kužata, kerga obnašanje je tko zlo podobno glaunemu akterju in zato use skp dožiulala bl na osebni rauni (in kajpak, na konc nagrbančla pou knjige, k sm tok jokala ...).

Filmčk si grem seveda tut pogledat, pa me kr mal stiska, k vem, kako se konča :( .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Men je šlo tud tko na jok. Pa sploh nimam psa doma! No, imam pa mačko in točno vem, kak sta se počutla v filmu. :cry:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Pogledala Changeling - kar brez besed sem. Totalno zakon film!!!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Changeling - super film, resnično vreden ogleda!
spoiler!...sam mi pa nekako ni bil všeč konec. Ne maram nedorečenih koncev in ta dvom ali je otrok mrtev ali živ mi ni všeč. Sej se skor cel film plete okol tega a je živ, ni živ, ga bo našla, ga ne bo našla...in to, da na koncu ubistvu ni bilo odgovorjeno to vprašanje mi ni kul.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Das experiment 7/10.Film je gledljiv,ni dolgočasen,zanimiv.Žal je vse preveč podobnih filmov,posnetih po resničnih dogodkih.
Zaklenjeno