London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jooooj, tok me ma da bi tut šla spet u london...sm bla 2x že in definitivno ne zadnjič :D
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

povejte katere trgovine imajo nizke cene oblačil in kje so :)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

BaByBlu napisal/-a:povejte katere trgovine imajo nizke cene oblačil in kje so :)

najcenejši je primark - pejdi na spletno stran in najdeš vse lokacije v londonu. zelo velik izbor je na oxford street (tube: marble arch). tud next je pocen pa zej so še zadnje runde znižanj tk, da v kak dorothy parkinson se splača zavit pa še dost drugih.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Katere hostle pa svetujete v Londonu? Aprila grem tja, ampak prvič nimam zrihtanega prenočišča, zato bi se rada prej pozanimala, kaj priporočate. Iščem pa en hostel čimbolj v centru mesta (tako da greš lahko peš, do najbolj znanih destinacij), čimcenejši, pa važno mi je to, da ne bom naletela ravno na kakšne ščurke. :D Zanimajo me pa osebne izkušnje, pogooglat znam sama. :D
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Jaz gre pa drug teden spet v London :freude: Sem bila že trikrat, pa še vedno nisem vsega vidla.

Obožujem London!!! Vsega je toliko, da sploh ne veš kaj bi :D
Uporabniški avatar
PrincetonGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: NY

Neprebrana objava Napisal/-a PrincetonGirl »

Sama sem bila v Londonu pred 2 letoma in je blo res ful dobro,kljub neljubemu pripetlaju ampak je blo vseeno zelo fajn.Tko da bi šla še kdaj.
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

lolita napisal/-a:Jaz gre pa drug teden spet v London :freude: Sem bila že trikrat, pa še vedno nisem vsega vidla.

Obožujem London!!! Vsega je toliko, da sploh ne veš kaj bi :D

Res je :D Poročaj ko prideš nazaj! Zbiram kakšne novejše informacije za moj London.

Js pa še točno 1 mesec do Londona. Komi čakam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Na Trafalgar Square popravljajo fontane/vodomete in so ograjene. So pa še zmeri zanimivi levi, National galerija in nasploh je največ ljudi tam. Potem v St James Parku so izčrpali vodo iz reke, ki je tekla skozi park - zakaj ne vem, a vzame nek čar. Ma pa Hyde Park še vedno jezerce na sredini in ob sončnem dnevu poka po šivih - tako kot vsi večji parkci v Londonu. Če maš namen obisk Tate Modern in to področje je podzemna postaja Blackfriars do 2011 zaprta. Neka prenova. Pa v Primark obvezn pred 11uro, kasneje se konkretno nafila.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Haha :D Ja, nazadnje (oktobra) se spomnim Primarka... sobota okrog 1 pm... :) jao! :roll: nikad više, sem rekla :D taka gužva, da te čist vse mine. Upam, da mi bo tokrat ratal bolj zgodi pridet.

Jaz grem jutr spet v London in že komi čakam :)
Uporabniški avatar
habibi7
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a habibi7 »

Nedolgo nazaj sm si celo temo prebrala, a nisem zasledila da bi pisali kaj o žuranju v Londonu.
Tak da mene zanima kje ste ga kaj žurale pa da vam je blo fajn? Najbl me zanimajo kšni klubi (techno, house) če je bla katera u kšnmu dobremu naj napiše.

Komi čakam da grem tja :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Jz mam prek ebaya ene čevle Primark... to je tko k H&M roba sam da ful cenejš..pa res dobre stvari dobiš :D
Pauline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pauline »

habibi7 napisal/-a:Nedolgo nazaj sm si celo temo prebrala, a nisem zasledila da bi pisali kaj o žuranju v Londonu.
Tak da mene zanima kje ste ga kaj žurale pa da vam je blo fajn? Najbl me zanimajo kšni klubi (techno, house) če je bla katera u kšnmu dobremu naj napiše.

Komi čakam da grem tja :D

aquum
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Še 5 ur do leta v London :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

kaj delas pol tu gor?! :D ccc =)

prijetno potovanje & nakupovanje! :P
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma, živčna sem, pa ne vem kam se naj dam do odhoda na letališče.
Hvala :D tak se vsaj zamotim, da ne nosim kupe stvari v kovček :-)
Odgovori