BaByBlu napisal/-a:povejte katere trgovine imajo nizke cene oblačil in kje so
najcenejši je primark - pejdi na spletno stran in najdeš vse lokacije v londonu. zelo velik izbor je na oxford street (tube: marble arch). tud next je pocen pa zej so še zadnje runde znižanj tk, da v kak dorothy parkinson se splača zavit pa še dost drugih.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Katere hostle pa svetujete v Londonu? Aprila grem tja, ampak prvič nimam zrihtanega prenočišča, zato bi se rada prej pozanimala, kaj priporočate. Iščem pa en hostel čimbolj v centru mesta (tako da greš lahko peš, do najbolj znanih destinacij), čimcenejši, pa važno mi je to, da ne bom naletela ravno na kakšne ščurke. Zanimajo me pa osebne izkušnje, pogooglat znam sama.
lolita napisal/-a:Jaz gre pa drug teden spet v London Sem bila že trikrat, pa še vedno nisem vsega vidla.
Obožujem London!!! Vsega je toliko, da sploh ne veš kaj bi
Res je Poročaj ko prideš nazaj! Zbiram kakšne novejše informacije za moj London.
Js pa še točno 1 mesec do Londona. Komi čakam!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Na Trafalgar Square popravljajo fontane/vodomete in so ograjene. So pa še zmeri zanimivi levi, National galerija in nasploh je največ ljudi tam. Potem v St James Parku so izčrpali vodo iz reke, ki je tekla skozi park - zakaj ne vem, a vzame nek čar. Ma pa Hyde Park še vedno jezerce na sredini in ob sončnem dnevu poka po šivih - tako kot vsi večji parkci v Londonu. Če maš namen obisk Tate Modern in to področje je podzemna postaja Blackfriars do 2011 zaprta. Neka prenova. Pa v Primark obvezn pred 11uro, kasneje se konkretno nafila.
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
Haha Ja, nazadnje (oktobra) se spomnim Primarka... sobota okrog 1 pm... jao! nikad više, sem rekla taka gužva, da te čist vse mine. Upam, da mi bo tokrat ratal bolj zgodi pridet.
Nedolgo nazaj sm si celo temo prebrala, a nisem zasledila da bi pisali kaj o žuranju v Londonu.
Tak da mene zanima kje ste ga kaj žurale pa da vam je blo fajn? Najbl me zanimajo kšni klubi (techno, house) če je bla katera u kšnmu dobremu naj napiše.
habibi7 napisal/-a:Nedolgo nazaj sm si celo temo prebrala, a nisem zasledila da bi pisali kaj o žuranju v Londonu. Tak da mene zanima kje ste ga kaj žurale pa da vam je blo fajn? Najbl me zanimajo kšni klubi (techno, house) če je bla katera u kšnmu dobremu naj napiše.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ma, živčna sem, pa ne vem kam se naj dam do odhoda na letališče.
Hvala tak se vsaj zamotim, da ne nosim kupe stvari v kovček :-)