keri napisal/-a:Po eni strani je on tak, da mu družina ne pomeni dosti, ker je sam niti ni imel (njegovi so ločeni). Po drugi strani mi je pa včasih že prov čuden, ker opažam, da so trenutkki, ko skoarj hrepeni po tem, da bi imel družino. Sam tega ne bo priznal in na začetku jaz tega nisem videla, zdaj pa vedno bolj opažam, da mu družina veliko pomeni, ampak ker je sam ni imel, nima družinskih vrednot. Čutim pa, da mu to manjka in da so njegove reakcije bolj nek obrambni mehanizem...
No evo, pa si si že sama odgovorila na vprašanje, zakaj ne želi biti povezan s tvojo družino. Morda ga je strah, da bi bil v primeru, če bi vidva slučajno končala, preveč navezan na tvojo družino in potem bi jo izgubil še enkrat, tako kot ob ločitvi staršev. Po eni strani ga tudi jaz razumem, ampak po drugi strani pa razumem tudi tebe. Ti si sedaj na vrsti, da se odločiš ali si ga pripravljena sprejeti in počakati, da se (če se) spremeni ali pa na tak način živeti. Vsekakor pa mislim, da bi bilo po poroki drugače.
Moti pa me le to, da nima želje spoznati tvojih prijateljev. Tega namrače tale teorija ne razloži.