keri napisal/-a:Po eni strani je on tak, da mu družina ne pomeni dosti, ker je sam niti ni imel (njegovi so ločeni). Po drugi strani mi je pa včasih že prov čuden, ker opažam, da so trenutkki, ko skoarj hrepeni po tem, da bi imel družino. Sam tega ne bo priznal in na začetku jaz tega nisem videla, zdaj pa vedno bolj opažam, da mu družina veliko pomeni, ampak ker je sam ni imel, nima družinskih vrednot. Čutim pa, da mu to manjka in da so njegove reakcije bolj nek obrambni mehanizem...
No evo, pa si si že sama odgovorila na vprašanje, zakaj ne želi biti povezan s tvojo družino. Morda ga je strah, da bi bil v primeru, če bi vidva slučajno končala, preveč navezan na tvojo družino in potem bi jo izgubil še enkrat, tako kot ob ločitvi staršev. Po eni strani ga tudi jaz razumem, ampak po drugi strani pa razumem tudi tebe. Ti si sedaj na vrsti, da se odločiš ali si ga pripravljena sprejeti in počakati, da se (če se) spremeni ali pa na tak način živeti. Vsekakor pa mislim, da bi bilo po poroki drugače.
Moti pa me le to, da nima želje spoznati tvojih prijateljev. Tega namrače tale teorija ne razloži.

hmm..no sej valda nevem kako je drugace in ne morm nic sodit, ampak ta stavek se res cudno slisi takole napisan 

, ker je prej bil z eno žensko 15 let in so bli čist vzhičeni pol nad mano, hehe
Čist te razumem, ker bi se jst isto počutila. Težko ti karkoli svetujem, razen to, kar si že sama rekla, da končno začneš gledati tudi nase in na svoje želje. Problem je, ker nekatere punce (tudi jst včasih) preveč popuščajo in potem so tipi čist preveč komot. Sam vseen tale tvoj se mi zdi kr ekstremn primer. Jst bi mu pomoje full zamerla in bi se glih tko začela sprašvat kam vse to vodi. Pa dobr sej če bi imel res kak dobr razlog (npr. da bi se spru s tvojimi, itd.), potem bi ga razumela....ampak, da trmari pa kar tako brez razloga. Ne vem no
In se mi tud ne zdi, da delaš iz muhe slona...ja mal se pa tvoj tip mora žrtvovat zate. Sej veza ni samo vzemanje, ampak tud dajanje. Ker če je v vezi tko da edn skos vzema in drugi skos daje ter se podreja...jah potem kaj kmalu poči,...tako kot v tvojem primeru, ko hočeš, da enkrat obvelja tvoja. Ne vem ...jst bi se verjetno tud začela spraševat koliko mu jst dejansko pomenim, če noče spoznati ne moje familije, ne mojih prijateljev.

Ne vem no, jst bi bla tud užaljena na tvojem mestu, zarad vseh zadev, ki so jih izpostavla, pa še nekatere druge punce