gejba napisal/-a: Arrow - za kateri lakec pa gre? Uporabljaš mogoče preblizu flash?
Mogoče

Drugače je pa prvi lakec od E. Funkhouser-ja Vitric, drugi pa Lalique, isto E.F.
gejba napisal/-a: Arrow - za kateri lakec pa gre? Uporabljaš mogoče preblizu flash?
SSarchy napisal/-a:Moji nohti so katastrofa! Ne nehajo se mi cepit. Če so zelo kratki se cepijo, če malo zrastejo se tudi cepijo. Poleg tega so mehki. Kar olupila bi jih, tako mi grejo na živce. Poizkusila sem že kar nekaj kombinacij, da bi se nevšečnosti znebila, pa ni uspeha. Nazadnje sem si kupila komplet od Mavale (dva laka, ki ju namažeš enega na drugega) - za utrjevanje. Zdaj je še hujše (ne priporočam tistim, ki imate podobne probleme).
Ima katera kakšno idejo, kako bi si vsaj malo izboljšala stanje? Kupila bi si kak lak od znamke alessandro, ampak bi bila rada prepričana, da je res OK, ker samo mečem denar stran za te klinčeve nohte.
Hvala.
hruškanapisal/-a:js mam dolge&lepe nohte (tok tok), pa lahko počnem karkoli in se ne bojo zlomil...posodo pa pomivam tko (če mam slučajno kkšn specialn lak/vzorec na nohtih napacan), da si dam tiste rokavice gor in je to to
![]()
sicer pa, če ma punca urejene nohte nikakor ne pomeni, da je cela fina in nevemkajše use, ampak lih tko lahko kida zuni ko je sneg, pomaga na kmetiji cepit drva in jih zlaga na kup, se heca, žgečka in podobno s fantom, ne da bi mogla pri tem posebej pazit na nohte...ne vem, tko je pač v mojem primeru in mi kr mal na živc stop k me kdo označ za neko "fino gospodično" samo zato ker mam dolge&urejene nohte -->pa to ni bil komentar na tvojo izjavo red_rose, ampak govorim na splošno![]()
no, bistvo tega posta je, da lahko z nohti počnem karkoli, če se mi pa zlomi se mi pa pač zlomi, jih postrižem in to je to!rastejo mi pa itak s svetlobno hitrostjo, tko da sploh ni panike...aja, pa še to-->dolge nohte mam že uuuf, dolgo časa in se počutm golo z kratkimi, ker se niti konkretno ne morm popraskat