Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

gejba napisal/-a: Arrow - za kateri lakec pa gre? Uporabljaš mogoče preblizu flash?

Mogoče :? Mam naštiman drugač na uno macro funkciji,kaj pa vem,bom še mal vadla :)

Drugače je pa prvi lakec od E. Funkhouser-ja Vitric, drugi pa Lalique, isto E.F.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

*kayka* napisal/-a:
Inčaa napisal/-a:danes sem se spet neke mučla s temi nohti.. evo rezultat :D
Slika

wooow :eek: to je pa grdo! :oops: :roll:

brez zamere, ampak tole je pa res grdo, predolgi, 3x manj unga belga bi moralo bit...

arrow ma kul dolžino
Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala-anchy »

Inčaa napisal/-a:danes sem se spet neke mučla s temi nohti.. evo rezultat :D
Slika

men so pa super teji nohtki, pa lep metuljček :gut:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Moji nohti so katastrofa! Ne nehajo se mi cepit. Če so zelo kratki se cepijo, če malo zrastejo se tudi cepijo. Poleg tega so mehki. Kar olupila bi jih, tako mi grejo na živce. Poizkusila sem že kar nekaj kombinacij, da bi se nevšečnosti znebila, pa ni uspeha. Nazadnje sem si kupila komplet od Mavale (dva laka, ki ju namažeš enega na drugega) - za utrjevanje. Zdaj je še hujše (ne priporočam tistim, ki imate podobne probleme).
Ima katera kakšno idejo, kako bi si vsaj malo izboljšala stanje? Kupila bi si kak lak od znamke alessandro, ampak bi bila rada prepričana, da je res OK, ker samo mečem denar stran za te klinčeve nohte. :evil:
Hvala.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Adelisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Adelisa »

vau arrow res maš ful lepe nohte! :)
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

SSarchy napisal/-a:Moji nohti so katastrofa! Ne nehajo se mi cepit. Če so zelo kratki se cepijo, če malo zrastejo se tudi cepijo. Poleg tega so mehki. Kar olupila bi jih, tako mi grejo na živce. Poizkusila sem že kar nekaj kombinacij, da bi se nevšečnosti znebila, pa ni uspeha. Nazadnje sem si kupila komplet od Mavale (dva laka, ki ju namažeš enega na drugega) - za utrjevanje. Zdaj je še hujše (ne priporočam tistim, ki imate podobne probleme).
Ima katera kakšno idejo, kako bi si vsaj malo izboljšala stanje? Kupila bi si kak lak od znamke alessandro, ampak bi bila rada prepričana, da je res OK, ker samo mečem denar stran za te klinčeve nohte. :evil:
Hvala.

Moj problem. Bil. Kupi si alessandro lak, tisti, ki ima tak sveder narisan gor in noht. Mlečne barve, utrjevalec. Odličen! In njihovo pilico, to k lahko v obe smeri piliš. Mineralna al kaka že. Lak si maži vsak dan eno plast, men se zdi, četrti dan (al sedmi, ne vem več točno) dol in tako jovo na novo. Po možnosti po obeh straneh nohta, če bi prišla do take dolžine, kar pa niti ne verjamem, tako na hitro. Po vsakem umivanju jih do suhega obriši in uporabi kremo. Kupi si svinčnik od essence ali kaj drugega (pač tisti je glede na kvaliteto najbolj ugoden) in vlaži obnohtno kožico (tle se noht začne, zato). Pod nobenim pogojem ne strizi s škarjicami in ne pili z navdnimi pilami!!! Redno pa pili in skrajšuj poškodovane dele, če se ti cepi lahko tudi povrhu malo zgladiš s to pilo, da ne bo šlo naprej. Ko ti bodo nohti prerasli bi se moglo poznat izboljšano stanje, razen če si res res res extra primerek, kar pa niti ne verjamem, ker je bilo moje stanje precej neugledno pa mam zdej precej lepe krempeljce. Jih pa še vedno pazim tako, da si pod vsak lak najprej nanesem plast utrjevalca (allesandro rozast), lake lih katerekoli mi paše, da jih pilim s to pilico in uporaljam kremce pa seveda do suhega brišem. No, pa poročaj! Velik uspeha :wink:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

joj vedno v tej temi razmisljam eno stvar in ne morm se upret...a ve punce ste res tako fine in cist nic ne pocnete umazanih reci?! te z dolgimi nohti no :D sej to se posode ne mors pomit alpa zlozit kam, se use polomi :lol: pa recimo, nikol ne vzames palce iz tal in jo vrzes psu? no ce nimate psa pa nevem, se nobena ne igra s kakim malim otrokom, kako se sploh s fantom cartate. js bi ga pomoje cist pokrempla s temi nohti :D ma res mi ne bi nikakor klapali v moje zivlenje :D zanimivo res da vam to uspeva..js si to takole predstavljam en navadn dan - faks/sluzba (taka za damice :D ) potem pijacka s finimi prjatlcami in potem urejanje doma ves preostali dan, mogoce se ucenje...

ja priznam, mam mal stereotipa, sam dejte razlozit kaj lahko s temi nohti sploh se pocnete?!?! :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

SEKHMET, hvala ti! Grem v nabavo.. Lp!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

js mam dolge&lepe nohte (tok tok), pa lahko počnem karkoli in se ne bojo zlomil...posodo pa pomivam tko (če mam slučajno kkšn specialn lak/vzorec na nohtih napacan), da si dam tiste rokavice gor in je to to :)

sicer pa, če ma punca urejene nohte nikakor ne pomeni, da je cela fina in nevemkajše use, ampak lih tko lahko kida zuni ko je sneg, pomaga na kmetiji cepit drva in jih zlaga na kup, se heca, žgečka in podobno s fantom, ne da bi mogla pri tem posebej pazit na nohte...ne vem, tko je pač v mojem primeru in mi kr mal na živc stop k me kdo označ za neko "fino gospodično" samo zato ker mam dolge&urejene nohte -->pa to ni bil komentar na tvojo izjavo red_rose, ampak govorim na splošno :)

no, bistvo tega posta je, da lahko z nohti počnem karkoli, če se mi pa zlomi se mi pa pač zlomi, jih postrižem in to je to!rastejo mi pa itak s svetlobno hitrostjo, tko da sploh ni panike...aja, pa še to-->dolge nohte mam že uuuf, dolgo časa in se počutm golo z kratkimi, ker se niti konkretno ne morm popraskat :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

^^no sj js sm tut bolj na splosno misla povedat, in js nebi rada tega misla o takih puncah, ampak mam kr apriori to v glavi, zato me je res zanimalo ce se to vse da pocet! :) ne da bi kj slabga misla..
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Se strinjam s hruško,tud jst lahko delam vse z mojimi nohtki.Mogoče tiste punce,ki imajo umetne res ne morejo delat vsega,da jim kak nohtek ne odleti stran,al pa če majo svoje full mehke.Jst mam svoje tok trde,da mi grejo občasno zaradi tega že prou na živce,ker se res matram,ko jih krajšam/pilim. Zlomi se mi en na par mesecev,sam ko se mi se mi pa full globoko.Jst pomovam posodo brez rokavic (res je,da gre pol lakec hitreje dol) kakšno drgnenje stanovanja pa z rokavicami in mojmu kužijo vsakodnevno poberam palce s tal ter jih mečem :D Res pa je,da si ob umivanju rok redno tudi skrtačim nohtke,da niso katastrofalni..Verjetno so te zadeve čisto odvisne od stanja nohtkov vsake posameznice,nekateri se zlomijo v trenutku,druge mamo pač tako srečo,da se nam ne.Ko si jih jst ostrižem čisto na kratko,m,am filing,da sem prou nesposobna delat karkoli (ker sm pač tok navajena dolgih),res vsako stvar naredim "težje",še celo pri jemanju leč ven se matram,pa naj bi bilo neko nenapisano pravilo,da jih z dolgimi nohti teže daješ ven.

Adelisa hvala! :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Mah, js mam dolžino do ene dva, max tri mm (krajše kot arrow) nad prstnimi blazinicami, vse ostalo me moti pa še lepo se mi ne zdi. Sploh ne na meni, kr sem bolj športen tip. Mi je pa všeč, če so na drugi punci nohti dolgi in negovani in me prou mal briga kako shaja z njimi, ker če ji tok ne bi laufal, bi si jih po moje že sama postrigla. Vsakmu svoje. Od inčaa nohtki so zelo lepo negovani in lahko rečem lepi, meni pa pač ne bi bili všeč, še manj pa se mi zdijo primerni komenti v stilu ''menjetotokgrdo'', ker ni vprašala za mnenje in če se ti ne zdi vredn pohvalt, ne vem zakaj je treba tako jasno obelodanit, da se ti zdi grdo. :) Pa lep dan punce!
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *cheRry* »

hruška :) napisal/-a:js mam dolge&lepe nohte (tok tok), pa lahko počnem karkoli in se ne bojo zlomil...posodo pa pomivam tko (če mam slučajno kkšn specialn lak/vzorec na nohtih napacan), da si dam tiste rokavice gor in je to to :)

sicer pa, če ma punca urejene nohte nikakor ne pomeni, da je cela fina in nevemkajše use, ampak lih tko lahko kida zuni ko je sneg, pomaga na kmetiji cepit drva in jih zlaga na kup, se heca, žgečka in podobno s fantom, ne da bi mogla pri tem posebej pazit na nohte...ne vem, tko je pač v mojem primeru in mi kr mal na živc stop k me kdo označ za neko "fino gospodično" samo zato ker mam dolge&urejene nohte -->pa to ni bil komentar na tvojo izjavo red_rose, ampak govorim na splošno :)

no, bistvo tega posta je, da lahko z nohti počnem karkoli, če se mi pa zlomi se mi pa pač zlomi, jih postrižem in to je to!rastejo mi pa itak s svetlobno hitrostjo, tko da sploh ni panike...aja, pa še to-->dolge nohte mam že uuuf, dolgo časa in se počutm golo z kratkimi, ker se niti konkretno ne morm popraskat :D
:gut:
Freedom is just another word for nothing left to lose..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Essence- Bubblegum
(vidim pa da nujno rabim še tretjo plast)
Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Uh, očitno sem prejšnič zares nanesla preveč laka, ker je bil po drugi plasti popolnoma roza, po tretji pa izjemno temen. Zato pa se ni nikakor posušil :lol:
Zaklenjeno