Kritike filmov!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopsiho
floribunda napisal/-a:edino pri ljudeh bi se lahko malo bolj potrudli.
Mislim, da je bil to point - da so ljudi se bolj "dehumanizirali".
UG84 napisal/-a:Jaz sicer zelo zelo rada gledam risanke (tiste, ki niso sam za otroke), ampak Bolta sem pa po 5 minutah nehala gledat. Ko je od svoje glave odbil avto in ga držal z zobmi nad mostom, je blo pa mal preveč otročje zame.
Jah sej ves, bi se lahko prej o zanru pozanimala pa o vsebini tudi

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
rammsteingirl napisal/-a:Wall-E: 7/10, simpatična risanka, dobra animacija!!
Če še nisem napisala. Najboljša risanka, kar sem jih kdaj gledala (vsaj zame). Hudo sporočilo.
Pa jokala sm na koncu

Zame je 10/10.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
UG84 napisal/-a:Jaz sicer zelo zelo rada gledam risanke (tiste, ki niso sam za otroke), ampak Bolta sem pa po 5 minutah nehala gledat. Ko je od svoje glave odbil avto in ga držal z zobmi nad mostom, je blo pa mal preveč otročje zame.
Mene je po parih minutah use minilo gledat, sam sem vztrajala in prava zgodba se res mal kasnej začne.

P.S. I love you - vredu film, na momente mal patetičen in za lase privlečen ampak Hillary je tko dobr odigrala, da me je kar vlekla naprej.
ti bolj tanovi: slumdog millionare, nenavadni primer benjamina buttona, changeling, decek v crtasti pizami - ti 4je so mi bli vsi zelo vsec! ocene 1-10 pa nebi mogla dat ker se ne spoznam toliko na film, in vem da je dober film se veliko vec kot to da je samo meni fajn za pogledat. lahko pa res recem da so mi ble vse 4 zgodbe dobre in da sm uzivala v vseh 4ih
komi cakam da pride Marley & me v kino - s fantom sva zadnjic vidla trailer, in midva mava enga cist podobnega buckota doma, zdej je star 6 mescev, in sva se od srca nasmejala trailerju, ker sva se kr nekak nasla v tem filmu...hahaha...kere scene so s temi mladimi psi, najin je glih tak nagajiv
in ga moorma it gledat, v kino!
ze vidim kk se bom smejala 

komi cakam da pride Marley & me v kino - s fantom sva zadnjic vidla trailer, in midva mava enga cist podobnega buckota doma, zdej je star 6 mescev, in sva se od srca nasmejala trailerju, ker sva se kr nekak nasla v tem filmu...hahaha...kere scene so s temi mladimi psi, najin je glih tak nagajiv