Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Wall-E: 7/10, simpatična risanka, dobra animacija!!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Bolt - ful dobra risanka, nisem veliko pričakovala in sem bla res prijetno presenečena. Sigurno ga bom še kdaj pogledala, ker sem se ful nasmejala.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Jaz sicer zelo zelo rada gledam risanke (tiste, ki niso sam za otroke), ampak Bolta sem pa po 5 minutah nehala gledat. Ko je od svoje glave odbil avto in ga držal z zobmi nad mostom, je blo pa mal preveč otročje zame.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

rammsteingirl napisal/-a:Wall-E: 7/10, simpatična risanka, dobra animacija!!

najboljša animacija! :)
zaradi zahtevne animacije (padeš na rit in si izpahneš čeljust) je bil ta projekt izveden šele leta in leta po prvotni ideji.
edino pri ljudeh bi se lahko malo bolj potrudli.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

floribunda napisal/-a:edino pri ljudeh bi se lahko malo bolj potrudli.

Mislim, da je bil to point - da so ljudi se bolj "dehumanizirali".
UG84 napisal/-a:Jaz sicer zelo zelo rada gledam risanke (tiste, ki niso sam za otroke), ampak Bolta sem pa po 5 minutah nehala gledat. Ko je od svoje glave odbil avto in ga držal z zobmi nad mostom, je blo pa mal preveč otročje zame.

Jah sej ves, bi se lahko prej o zanru pozanimala pa o vsebini tudi :D Sicer pa skoda, ti svetujem, da pogledas se kakih 10 minut, uvodna spica je res dolga. Sele potem se zacne zares. Meni je bil zabaven.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

kepka napisal/-a:Jah sej ves, bi se lahko prej o zanru pozanimala pa o vsebini tudi

Touche!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

rammsteingirl napisal/-a:Wall-E: 7/10, simpatična risanka, dobra animacija!!

Če še nisem napisala. Najboljša risanka, kar sem jih kdaj gledala (vsaj zame). Hudo sporočilo.
Pa jokala sm na koncu :D
Zame je 10/10.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

UG84 napisal/-a:Jaz sicer zelo zelo rada gledam risanke (tiste, ki niso sam za otroke), ampak Bolta sem pa po 5 minutah nehala gledat. Ko je od svoje glave odbil avto in ga držal z zobmi nad mostom, je blo pa mal preveč otročje zame.

Mene je po parih minutah use minilo gledat, sam sem vztrajala in prava zgodba se res mal kasnej začne. :wink:

P.S. I love you - vredu film, na momente mal patetičen in za lase privlečen ampak Hillary je tko dobr odigrala, da me je kar vlekla naprej.
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

sex drive- zelo slaba verzija ameriške pite.... :zzz:

boy in the striped pyjamas- čista 10ka...na koncu sm še ene 5 minut kr strmela u tist ekran... :cry:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

OK, bom Boltu dala še eno priložnost.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Jaz pa čakam film Angeli in demoni. Knjiga je zelo dobra, me zanima kak bo film.
(s)mej se
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Zihr bo razočaranje. Kakor je skoraj vsak film posnet po knjigi.
Pa upam da bo kej bolš k DaVincijeva šifra.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Slumdog Millionaire: meni zelo všečen film, realen (tisto glede revščine, Indije), čustven, drugačen. Bi dala oceno 9.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ti bolj tanovi: slumdog millionare, nenavadni primer benjamina buttona, changeling, decek v crtasti pizami - ti 4je so mi bli vsi zelo vsec! ocene 1-10 pa nebi mogla dat ker se ne spoznam toliko na film, in vem da je dober film se veliko vec kot to da je samo meni fajn za pogledat. lahko pa res recem da so mi ble vse 4 zgodbe dobre in da sm uzivala v vseh 4ih :)

komi cakam da pride Marley & me v kino - s fantom sva zadnjic vidla trailer, in midva mava enga cist podobnega buckota doma, zdej je star 6 mescev, in sva se od srca nasmejala trailerju, ker sva se kr nekak nasla v tem filmu...hahaha...kere scene so s temi mladimi psi, najin je glih tak nagajiv :lol: in ga moorma it gledat, v kino! :lol: ze vidim kk se bom smejala :D
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tita123 »

včeraj gledla v kinu He's just not that into you. Sem pričakovala več. Nekak me ni presenetil pa tud zaspala sem še zraven kar se mi ni v kinu še nikol zgodilo :D . Tko, da mu dajem 6/10, ker mi je bla Scarlett Johansson ful dobra not :)
Najboljše šele prihaja...
Zaklenjeno