Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

chiqqa napisal/-a:^ma sej počak, zdj so skp par mescou al pa max 1-2 leti...čaki pol :D
mogoče so pa pač še študenti, to majo skos čas..moj ma pač job, jz pa job plus fax :D

jp, cajt mamo =)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Enkrat letno.

Če mam pa slabo leto, pa mal mnjkrat.

:D
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

:rofl:
littledevil
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Kolikokrat seksate?

Neprebrana objava Napisal/-a littledevil »

SWEET_THING napisal/-a:
Ninica napisal/-a:sama vem,da premalokrat...pa me zanima če sem res toliko pod povprečjem

Nisi edina...Jaz tud premalo sexam....tak dvakrat na teden, če mi je.
Nevem zakaj...preprosto ne da se mi...Moj fant bi sexal vsak dan, tak da se pol ponavadi mal spričkama pol.
Včasih si prav želim da bi me bolj mikalo...

da se ne boš čudila potem ko se bo tvoj s kiro drugo.....

Jaz osebno nisem nikoli toliko utrujen ali pa karkoli, da se mi nebi dalo seksat.
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Premalkrat :oops: Mojemu je dovolj 1-2krat na teden. Sva se pogovorila o tem, ampak njemu enostavno ni in ne čuti potrebe da bi večkrat. In meni to nikakor ne gre v glavo, ker sem dokler nisem njega spoznala verjela, da so tipi vedno za. Pa vidim po odgovorih nekaterih punc, da nisem edina s takim tipom.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

... :nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

keri napisal/-a:Premalkrat :oops: Mojemu je dovolj 1-2krat na teden. Sva se pogovorila o tem, ampak njemu enostavno ni in ne čuti potrebe da bi večkrat. In meni to nikakor ne gre v glavo, ker sem dokler nisem njega spoznala verjela, da so tipi vedno za. Pa vidim po odgovorih nekaterih punc, da nisem edina s takim tipom.

Tako kot za ženske velja, da nikoli nočete seksati. :roll:

Priporočam, da se znebiš stereotipov.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

miteq napisal/-a:
keri napisal/-a:Premalkrat :oops: Mojemu je dovolj 1-2krat na teden. Sva se pogovorila o tem, ampak njemu enostavno ni in ne čuti potrebe da bi večkrat. In meni to nikakor ne gre v glavo, ker sem dokler nisem njega spoznala verjela, da so tipi vedno za. Pa vidim po odgovorih nekaterih punc, da nisem edina s takim tipom.

Tako kot za ženske velja, da nikoli nočete seksati. :roll:

Priporočam, da se znebiš stereotipov.

Bom drugače povedala.....tipi, s katerimi sem bila pred njim so bili za ne glede kje, kdaj.....Ne govorim na podlagi nekih stereotipov ampak lastnih izkušenj (pa nisem pred njim imela samo enega, ja? :wink: )
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Penelope* »

Imam prijateljico, ki je čist nora glede tega. S fantom čist vsak dan, brez izjeme, tud če jo glava boli in to po 5krat na noč...ne bi verjela, če ne bi že parkrat šli kam skupaj in si delili sobo (na morju, v študentskem domu) in tega res slišala :lol:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Res bi si želela v živo slišati/videt seks 5x na noč in oceniti, ali se da. V moji glavi te slike ni in enostavno ne razumem, kako seksati 5x v eni noči - gledano tudi s fizičnega vidika.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:Res bi si želela v živo slišati/videt seks 5x na noč in oceniti, ali se da. V moji glavi te slike ni in enostavno ne razumem, kako seksati 5x v eni noči - gledano tudi s fizičnega vidika.

1. fant more bit tak, da ne rabi vmes pocitka, ampak se mu skor takoj lahko spet dvigne (ja, obstajajo taki, mam enga u sosednji sobi )
2. punca more bit taka, da ni obcutljiva tam dol (mene ni se nikol nc bolel, niti ko sm prvic seksala...niti ko sva parkrat ceu vikend - NIC drugega nisva pocela... :twisted: ) - vlaznost pa itak maximalna :D
hja, ostalo pa...velika mera privlacnosti, sproscenosti, razigranosti, domisljije, BREZ ZAVOR, mors met valda rad seks... itd. itd..

aja, pa (vsaj midva) ful hitro koncama..nama vedno pride naenkrat al pa men pred njim :P pol tam nekje 4ic, 5ic in dalje, pa samo se men prihaja, rabi on mal dalj casa.

nic neizvedljivga, sem pa sigurna da pac vsi pari niso za to =)
se pa vcasih pol ko vidim take komentarje cudim a sm nek seks manijak al ka, pa fant tut pravi da pred mano sploh ni vedu da ''tok zmore'' :lol: ampak ocitno da lahk.

te pa cist razumem da ne verjames, ce je pri teb cist drugace...pr enih pac traja seks par ur...pr nama traja NAJVEC pou ure...in pol lahko normalno 5x seksama u 4urah z pocitki vred :D
tako da midva fuul redko samo enkrat..vedno je 2x al pa 3x naenkrat...

ni ga lepsega kot oblezat po treh orgazmih....vsak je boljsi, zmuci me pa ko en posten trening :D

sicr sva pa skup sele eno leto, sem prepricana da bo s casom seks drugacen (najbrz daljsi, s poudarki na drugih obcutjih...) kaj pa vem... :)
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sanja* »

Pogoj za seks 5X zapored je fant, ki se mu hitro spet dvigne in lahko seksa in pa punca, ki rada seksa!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Sanja* napisal/-a:Pogoj za seks 5X zapored je fant, ki se mu hitro spet dvigne in lahko seksa in pa punca, ki rada seksa!

A reeees? :D Pa veliko časa, energije, neobčutljiva nožnica, neizmerna vlažnost ... In še kaj.

red_rose, hvala za nazorno razlago.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

ma vi se kr zafrkavite js sm cist resno razlozla :) :P :D
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

...
Zadnjič spremenil rebelgirl, dne 25. Jan. 2011 14:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori