chiqqa napisal/-a:^ma sej počak, zdj so skp par mescou al pa max 1-2 leti...čaki pol
mogoče so pa pač še študenti, to majo skos čas..moj ma pač job, jz pa job plus fax
jp, cajt mamo =)
SWEET_THING napisal/-a:Ninica napisal/-a:sama vem,da premalokrat...pa me zanima če sem res toliko pod povprečjem
Nisi edina...Jaz tud premalo sexam....tak dvakrat na teden, če mi je.
Nevem zakaj...preprosto ne da se mi...Moj fant bi sexal vsak dan, tak da se pol ponavadi mal spričkama pol.
Včasih si prav želim da bi me bolj mikalo...
keri napisal/-a:PremalkratMojemu je dovolj 1-2krat na teden. Sva se pogovorila o tem, ampak njemu enostavno ni in ne čuti potrebe da bi večkrat. In meni to nikakor ne gre v glavo, ker sem dokler nisem njega spoznala verjela, da so tipi vedno za. Pa vidim po odgovorih nekaterih punc, da nisem edina s takim tipom.
miteq napisal/-a:keri napisal/-a:PremalkratMojemu je dovolj 1-2krat na teden. Sva se pogovorila o tem, ampak njemu enostavno ni in ne čuti potrebe da bi večkrat. In meni to nikakor ne gre v glavo, ker sem dokler nisem njega spoznala verjela, da so tipi vedno za. Pa vidim po odgovorih nekaterih punc, da nisem edina s takim tipom.
Tako kot za ženske velja, da nikoli nočete seksati.
Priporočam, da se znebiš stereotipov.
MsN napisal/-a:Res bi si želela v živo slišati/videt seks 5x na noč in oceniti, ali se da. V moji glavi te slike ni in enostavno ne razumem, kako seksati 5x v eni noči - gledano tudi s fizičnega vidika.