libido, jst že dobr berem
tole je napisal v prvem postu kar se je nanašalo na selitev:
Zmenila sva se, da se bo začasno preselila k meni. Skrbi me kako zna to vplivati na vse skupaj. Hvala za nasvet.
o hčerkah ne piše nič, tko da iz tega ne mormo še razbrat.pa tud govora ni blo o tem v prvem delu teme.
tole je potem napisal,šele na tretji strani:
Drugače pa hvala za nasvete, sva se pogovorila in tudi dogovorila, da bota hčerki za 1 teden pri prijateljici, da se bova sama zorganizirala.
tko, da prirejal ste po svoje.in tko kukr sm rekla, na začetku ni blo nč znanega o neselitvi tamalih (pa še to za en tedn) ampak vas je precej dajala njuna starostna razlika, kar pa je glede na citirane poste iz druge teme, popolnoma dvolično!
otroci pa pridejo nazaj, kar se mi zdi v tem primeru,to da nista šla direkt z njo, bolj prau, da ni tistga šoka in se lahko postopoma priprauljata na odhod k njima:
Ah, govorite kot da bi se imela samo za seks (ki je sicer odličen in zelo zanimiv) ampak otroke je pustila samo za to, da se midva privadiva skupnega življenja.
Poleg tega pa je evelyn postavila zanimiu stavek, katerga se boste marskdaj v tej starosti spomnle
Mlado meso je zakon, kukrkol obrneš
Niso pa use ženske take, kot tvoja mama, Nia.
nekatere takrat lih prou zaključijo razne študije in se kasneje ustalijo.
Od moje kolegice sestra je stara 35, pa zgleda hudo dobr, bi rekla da je 25.Čist odvisno.