hoditi s starejšo žensko

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

*purple* napisal/-a:
NoSex napisal/-a:Tudi, če ne bi bilo otrok in tudi če bi bila onadva kakšno leto starejša/mlajša, se vaši komentarji ne bi kaj dosti razlikovali. Že to, da vas ma 90% starejšega pove vse kako omejeno razmišljate.

:respekt: :gut:
Že na začetku teme je biu glede starosti deležen zgražanja, med tem ko se še NI vedelo, da bo ona otroke dala drugam in se preselila h njemu!
skratka brez nobene podlage in v okviru parih skromnih staukou se je nardilo take zaključke da glava peče.

Podpis.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mo
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

*purple* napisal/-a:
NoSex napisal/-a:Tudi, če ne bi bilo otrok in tudi če bi bila onadva kakšno leto starejša/mlajša, se vaši komentarji ne bi kaj dosti razlikovali. Že to, da vas ma 90% starejšega pove vse kako omejeno razmišljate.

:respekt: :gut:
Že na začetku teme je biu glede starosti deležen zgražanja, med tem ko se še NI vedelo, da bo ona otroke dala drugam in se preselila h njemu!
skratka brez nobene podlage in v okviru parih skromnih staukou se je nardilo take zaključke da glava peče.

preberi še enkrat in boš vidla da JE blo že v prvem postu omenjeno da se ona namerava k njemu preselit (in da ima dva otroka) .. in smo se večinoma zradi tega zgražali ..
Let's swim to the moon .....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

libido, jst že dobr berem :wink:
tole je napisal v prvem postu kar se je nanašalo na selitev:

Zmenila sva se, da se bo začasno preselila k meni. Skrbi me kako zna to vplivati na vse skupaj. Hvala za nasvet.

o hčerkah ne piše nič, tko da iz tega ne mormo še razbrat.pa tud govora ni blo o tem v prvem delu teme.

tole je potem napisal,šele na tretji strani:

Drugače pa hvala za nasvete, sva se pogovorila in tudi dogovorila, da bota hčerki za 1 teden pri prijateljici, da se bova sama zorganizirala.

tko, da prirejal ste po svoje.in tko kukr sm rekla, na začetku ni blo nč znanega o neselitvi tamalih (pa še to za en tedn) ampak vas je precej dajala njuna starostna razlika, kar pa je glede na citirane poste iz druge teme, popolnoma dvolično!

otroci pa pridejo nazaj, kar se mi zdi v tem primeru,to da nista šla direkt z njo, bolj prau, da ni tistga šoka in se lahko postopoma priprauljata na odhod k njima:

Ah, govorite kot da bi se imela samo za seks (ki je sicer odličen in zelo zanimiv) ampak otroke je pustila samo za to, da se midva privadiva skupnega življenja.

Poleg tega pa je evelyn postavila zanimiu stavek, katerga se boste marskdaj v tej starosti spomnle :wink: :D
Mlado meso je zakon, kukrkol obrneš :)

Niso pa use ženske take, kot tvoja mama, Nia.
nekatere takrat lih prou zaključijo razne študije in se kasneje ustalijo.
Od moje kolegice sestra je stara 35, pa zgleda hudo dobr, bi rekla da je 25.Čist odvisno.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: hoditi s starejšo žensko

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

glass03 napisal/-a:Zdravo, prvič objavljam, ker imam problem, ki mislim da bi mi ga znale ženske pomagati rešiti. Kot se razbere iz naslova, hodim s starejšo žensko (jaz sem 19, ona je 37). Sedaj sva skupaj že 14 dni. Nastal je pa problem. Ona je zgubila stanovanje in v sedanjih pogojih nima denarja za novega. Jaz imam lastno (no v resnici je od strica, samo živim notri za časa študija). Ima tudi dve hčerki (10 in 12 let). Zmenila sva se, da se bo začasno preselila k meni. Skrbi me kako zna to vplivati na vse skupaj. Hvala za nasvet.

purple, tole je prvi post...in logično je, da če imaš otroke teh let in če se seliš, da se otroci selijo s tabo, kajne??? :roll:
Zadnjič spremenil Jochie, dne 19. Mar. 2009 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

*purple* napisal/-a:Niso pa use ženske take, kot tvoja mama, Nia.

Do 35 pa res ni treba faksa delat.

A ni blo nekak logično, da če ima 2 hčerki, da bosta z njo živeli (sej očeta otrok še omenjal ni)? Kaj se naj ju kar znebi?
Zadnjič spremenil *mala*, dne 19. Mar. 2009 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^v 1. postu res ni napisal, da bo otroke dala drugam. je pa napisal da ima 2 otroka! iz tega smo pričakovali da bosta živela z njima in tudi temu primerno odreagirali - ne moreš pripeljat ženske z dvemi otroki v stanovanje ki ni tvoje!
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*mala* napisal/-a:

očitno purple sodi druge po sebi :P
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Libido. napisal/-a:
*mala* napisal/-a:

očitno purple sodi druge po sebi :P

:rofl:
Dejte no, človek rabi čas za študij! :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

matr ej vsak lajna po svoje... sej kolk sem jzt zdej vse zastopla noben ne krivi fanta zato ko je pač z starejšo žensko al pa kontra...vsi so nastopili tako na "šarf" proti njemu zarad teh otrok. Pa itak je lahko bil pripravljen na take in drugačne komentarje, če jih ne bi hotu slišat ne bi tega na forumu objavljal. Tak mu je pa zdej vsak pač svoje mnenje povedal se bo že sam zdej odloču kaj naprej narest.sicer pa na napakah se učimo! Zdej se mogoč ress mal preveč nanga spravlama k ni skor nč kriv, razen tega kot sem že prej gor napisala da se je pač zalubu. Te besede k smo se pač zgražali nekteri pa bi morale letet na njegovo drago in ne nanj.Kako bo otrok pri 19 letih vedu kaj je prav in kaj ne, določene stvari valda že samo vsega pa tud ne.
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

očitno tko pametne in izobražene ženskice tega foruma, še niso slišale za doktorat?pa še prej podiplomce pa tko :) pa gradnjo kariere in podobno.Aja, vi oznate sam faks, faks je zakon, faks je use, bravoooo :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Doktorat lahko precej prej kot do 35 leta dokončaš.

In ja, faks je zakon :D (and how would you know???)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

oh ja ko je res tolk velik povprečnih žensk, al pa žensk iz tega foruma naredlo doktorat v nečem. Ja valda sej so tud karieristke, samo ni to večina no....
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

*purple* napisal/-a:očitno tko pametne in izobražene ženskice tega foruma, še niso slišale za doktorat?pa še prej podiplomce pa tko :) pa gradnjo kariere in podobno.Aja, vi oznate sam faks, faks je zakon, faks je use, bravoooo :lol:

poznamo tudi srednjo šolo!... :wink: uspešno končali iz prve! :wink:
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jochie napisal/-a:
*purple* napisal/-a:očitno tko pametne in izobražene ženskice tega foruma, še niso slišale za doktorat?pa še prej podiplomce pa tko :) pa gradnjo kariere in podobno.Aja, vi oznate sam faks, faks je zakon, faks je use, bravoooo :lol:

poznamo tudi srednjo šolo!... :wink: uspešno končali iz prve! :wink:

Če se kolkortolko potrudiš končaš pred 30tim :D Vsaj magister :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Odgovori