Priznam, da na kofe nisem še šla sama. Sem pa, ker pač nerada zamujam, vedno pred folkom v kafiču in takrt naročim prva za pit pa se mi nikol ni zdel, da bi me kdo čudn gledov. Razn zadnč pridm u kafič u lublan pač kolegica se je zadržala še neki na faksu in pač ustopm not in vidm d sta me dve srednešolski muli tko pogledale k d sm z marsa padla po pa še un pogled med sabo. Bi skor izbruhlna, če me ne bi lastnica opazla k me pa pozna že dve let skp in sm se pač z njo zaklepetala.
U šoping pa tud js najraj sama hodm. Ful mi grejo na živce žoke k se najmn d ne zaletijo u trgovino pa me potem živcirajo kero majčko nej kupjo, al so v tem debele itd. Nimam živcev za to in mi kr postane slabo pa se mi začne vrtet. Tko d tega več s frendicami ne počnem. Obleke pa itak kupujem sama ker se mi je blo zmer gadn postavlat u trgovin pred kolegico pa na pol naga letat po trgovin.
Aja... jedla pa tud nism še sama nikol u kšn gostiln. Kot prvo se mi za to zdi škoda dnarja, boni so pa druga zgodba- to pa itak! Navš ceu dan lačn sam zato ker ti je bedn bit sam v svoji družbi. Čeprov na faksu se zmer folk najde s kermu greš jest. če mi kdaj zasede pa d sm sama se pa kr k kšnmu prdružm