Danes sem imela ravno eno uro frej do službe, lačna, sama v ljubljani in sem šla jest. Pridem noter me kar neki folka pogleda, se usedem, naročim in opažam, da me par ljudi opazuje. Men seveda nič jasno, dokler se mi ni natakar zasmeju: a kr sama. Ja hudiča no a ne smeš iti sam jest ali kaj? V kkšnem Macdonaldsu te noben ne porajta, če se pa sam usedeš za mizo v kkšni gostilni pa kar vsi. Ok sej sm bla dejansko edina tam sama ampak vseeno. Nekak mi je na bad udaril, tko da sem si verjetno bol domišljala da me vsi porajtajo. Pol pa še totalna filmska scena, pristopi en fant in me vpraša če lahko vzame drug stol. Men se je kr smejat začel

Kako vi gledate na osebe k same jejo? To komentirate? Kakšen imate občutek, če greste same kam jest?
Pa ne sam za hrano...bi šle same npr. v diskoteko? V kino? Shoping? Js sicer najraje sama nabavljam, ker mi vsi s svojim teženjem samo ubijejo voljo. Jest grem najraje s fantom, samo sem pa navajena tudi sama, sem veliko časa preživela sama v ljubljani, ko sem bila frej na faxu, pa sm šla sama kam jest, na pijačko itd.
No mal se razpišite, kam kaj hodite same in kako se ob tem počutite?