Osvajanje
jullia_ napisal/-a:Ti mene spominjaš na Sheldona iz the Big Bang Theory, ki ravno tako poskuša vsako stvar racionalno razložit in spravit v nekakšno formulo. Življenje ni strogo razumsko, sprijazni se.
Tale odgovor pa zmaga!!

To, da pri tridesetih letih ugotoviš, da prava ljubezen nastane razumsko, je pa tudi največja traparija, kar sem jih kdaj slišala. Pa sem drugače tip človeka, ki ponavadi razum postavlja pred čustva.

-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
ah ja...
Osvajanje ne sede 45-letnicam? Men je pa prov zabavno vidt, ko par tut pri takšnih letih zna ohranit strast in tisto mladostniško zaljubljenost in norost...
In nekateri ljudje dejansko celo življenje ostanejo spogledljivi- to ne pomeni da se zdej nastavljajo in kurbajo, ampak da majo še vedno tisto po*ukljivo energijo.

Osvajanje ne sede 45-letnicam? Men je pa prov zabavno vidt, ko par tut pri takšnih letih zna ohranit strast in tisto mladostniško zaljubljenost in norost...

fun napisal/-a:ah ja...![]()
Osvajanje ne sede 45-letnicam? Men je pa prov zabavno vidt, ko par tut pri takšnih letih zna ohranit strast in tisto mladostniško zaljubljenost in norost...In nekateri ljudje dejansko celo življenje ostanejo spogledljivi- to ne pomeni da se zdej nastavljajo in kurbajo, ampak da majo še vedno tisto po*ukljivo energijo.
To je tudi meni ful lepo videt, samo upam da ločiš med mladostniškim pecanjem in zaljubljenostjo in strastjo. Strast je nekaj povsem drugega. Tukaj govorimo otem kako pride do tega, da se dva povežeta.
Ja moram priznat, da še nisem slišala za primer, kjer bi se dva povezala tako, da bi se enostavno dol usedla, pretehtala argumente za in proti ter postala par.
Oziroma, enkrat že prideš do faze treznega pogovora, samo ti ne priznavaš tistega prvega dela, ko si dva postaneta všeč in šele pričneta razmišljat o zvezi. Temu se pa reče osvajanje
Oziroma, enkrat že prideš do faze treznega pogovora, samo ti ne priznavaš tistega prvega dela, ko si dva postaneta všeč in šele pričneta razmišljat o zvezi. Temu se pa reče osvajanje