Osvajanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Prava ljubezen vedno nastene razumsko. Ko boš stara 30 let boš razmela. Ko razum naredi svoje pa so tu čustva.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Brez zamere, ampak ti nisi ravno človek, čigar nasvete in modrosti glede ljubezni bom prav resno jemala.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

jullia_ napisal/-a:Ti mene spominjaš na Sheldona iz the Big Bang Theory, ki ravno tako poskuša vsako stvar racionalno razložit in spravit v nekakšno formulo. Življenje ni strogo razumsko, sprijazni se.

Tale odgovor pa zmaga!! :lol: Samo s svojimi odgovori res spominjaš nanj. :)

To, da pri tridesetih letih ugotoviš, da prava ljubezen nastane razumsko, je pa tudi največja traparija, kar sem jih kdaj slišala. Pa sem drugače tip človeka, ki ponavadi razum postavlja pred čustva. :roll:
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Če si najstnica ziher ne. Eh res sem na napačnem forumu.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

NoSex napisal/-a:Prava ljubezen vedno nastene razumsko.

Ta je mal kruta.
anettecigarette
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a anettecigarette »

neee. ljubezen nastane iz zaljubljenosti, ta pa iz metuljčkov v trebuhu.
vsaj pri mojih letih:)
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Ni nujno, da nastane iz zaljubljenosti. Saj pravim. Za 45 letnico nikakor ne bo pogoj zaljubljenost.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

ah ja... :wink:

Osvajanje ne sede 45-letnicam? Men je pa prov zabavno vidt, ko par tut pri takšnih letih zna ohranit strast in tisto mladostniško zaljubljenost in norost... :D In nekateri ljudje dejansko celo življenje ostanejo spogledljivi- to ne pomeni da se zdej nastavljajo in kurbajo, ampak da majo še vedno tisto po*ukljivo energijo.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

fun napisal/-a:ah ja... :wink:

Osvajanje ne sede 45-letnicam? Men je pa prov zabavno vidt, ko par tut pri takšnih letih zna ohranit strast in tisto mladostniško zaljubljenost in norost... :D In nekateri ljudje dejansko celo življenje ostanejo spogledljivi- to ne pomeni da se zdej nastavljajo in kurbajo, ampak da majo še vedno tisto po*ukljivo energijo.

To je tudi meni ful lepo videt, samo upam da ločiš med mladostniškim pecanjem in zaljubljenostjo in strastjo. Strast je nekaj povsem drugega. Tukaj govorimo otem kako pride do tega, da se dva povežeta.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja moram priznat, da še nisem slišala za primer, kjer bi se dva povezala tako, da bi se enostavno dol usedla, pretehtala argumente za in proti ter postala par.

Oziroma, enkrat že prideš do faze treznega pogovora, samo ti ne priznavaš tistega prvega dela, ko si dva postaneta všeč in šele pričneta razmišljat o zvezi. Temu se pa reče osvajanje :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

NoSex napisal/-a:Če si najstnica ziher ne. Eh res sem na napačnem forumu.

Nisem najstnica.
Odgovori