Kontracepcijske tabletke
ne tko je blo: Menstaruacijo sm mela 5 dni in takrat pač nism jemala tabletk kr sm 1 dan preden sm dobila menstruacijo končala z zadnjim paketkom. Po tem premoru za menstruacijo pa sm vzela tabletko prvi dan kot bi mogla (v ponedeljek), nato sm pa jo pozbla vzet v torek in danes. Zdej pa ne morem it več h ginekologinji po tabletke kr je že končala delat.
Zadnjič spremenil Punchee, dne 11. Mar. 2009 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
punce js pa rabim pomoč...neki me zanima in vsak mi da drugo mnenje zdej pa vrjamm da mate vi že kkšne izkušnje s tem pa če mi pomagate...
no jemlem tabletke in sem v prejšni škatlici zbolela in dobila antibiokite....pa mi je rekla zdravnica da zarad antibiokitov zaščite ni do nasledne menstruacije, drugi pa da en mes....ampak jaz sem dobila menstruacijo 4 dni po tem ko sem končala z antibiotiki, ....pa me zanima a mam zdej ko imam novo škatlico pa jih jemlem že 1 teden že začito ali ne???...al je treba res čakat 1 mesc?
no jemlem tabletke in sem v prejšni škatlici zbolela in dobila antibiokite....pa mi je rekla zdravnica da zarad antibiokitov zaščite ni do nasledne menstruacije, drugi pa da en mes....ampak jaz sem dobila menstruacijo 4 dni po tem ko sem končala z antibiotiki, ....pa me zanima a mam zdej ko imam novo škatlico pa jih jemlem že 1 teden že začito ali ne???...al je treba res čakat 1 mesc?
- Tearjerker
- Cosmopsiho
.spela. napisal/-a:pa me zanima a mam zdej ko imam novo škatlico pa jih jemlem že 1 teden že začito ali ne???...al je treba res čakat 1 mesc?
Lej, fora teh AB (pa tud nekaterih drugih zdravil je), da KT postanejo nezansvljive zaradi presnove v jetrih. Po moje si sedaj, ko si končala z AB normalno zaščitena, za vsak slučaj pa pobrskaj malo po Internetu glede AB, ki si jih jemala, koliko časa rezidui ostanejo še v jetrih in jih te morajo presnavljati.
Lep pozdrav!
Imam eno vprasanje. In sicer- lani decembra sem po letu in pol koncala z jemanjem tabletk. Menstruacijo sem dobila konec januarja. Februar in marec ne duha in ne sluha o tem. Zanima me, ce ima karera izkusnje s tem? Ali so krivi hormoni ali kaj drugega. Naredila sem ze 2 testa in oba sta negativna. Spolne odnose sem imela, ampak sem pazila.
Prosila bi za kakrsnekoli informacije. Hvala lepa
Imam eno vprasanje. In sicer- lani decembra sem po letu in pol koncala z jemanjem tabletk. Menstruacijo sem dobila konec januarja. Februar in marec ne duha in ne sluha o tem. Zanima me, ce ima karera izkusnje s tem? Ali so krivi hormoni ali kaj drugega. Naredila sem ze 2 testa in oba sta negativna. Spolne odnose sem imela, ampak sem pazila.
Prosila bi za kakrsnekoli informacije. Hvala lepa

no evo jez mam tut podobno uprasanje k me zdele ze mal skrbi....
prejsn tedn sm koncala tablico z 21 dnevnim ciklom in ta tedn v ponedeljek bi mogla dobit menstruacijo (do zdej sm jo ze like pou leta dobivala na ponedeljek) ampak dons je ze sreda o menstruaciji pa ne duga ne sluha
wtf?!?
pa nej povem da sm redno jemala tabletke!
prejsn tedn sm koncala tablico z 21 dnevnim ciklom in ta tedn v ponedeljek bi mogla dobit menstruacijo (do zdej sm jo ze like pou leta dobivala na ponedeljek) ampak dons je ze sreda o menstruaciji pa ne duga ne sluha

wtf?!?
pa nej povem da sm redno jemala tabletke!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska