Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

ne tko je blo: Menstaruacijo sm mela 5 dni in takrat pač nism jemala tabletk kr sm 1 dan preden sm dobila menstruacijo končala z zadnjim paketkom. Po tem premoru za menstruacijo pa sm vzela tabletko prvi dan kot bi mogla (v ponedeljek), nato sm pa jo pozbla vzet v torek in danes. Zdej pa ne morem it več h ginekologinji po tabletke kr je že končala delat.
Zadnjič spremenil Punchee, dne 11. Mar. 2009 15:12, skupaj popravljeno 1 krat.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Baje da jih lahko začneš jemat do 5. dneva menstruacija ampak meni je reku ginekolog da ni to preveč dobro in da je najbolše 1. dan menstruacije.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

A potem kar spustim te dve ki sm jih pozabla in začnem jutri naprej?
Kr ubistvu sm uzela samo prvo iz tablice, druge dve sm pa pozabla.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

takoj ko si se spomnila bi morgla vzet obe, ki si ju pozabila in nato nadaljevat normalno naprej. pa seveda še en teden uporablat kondom. mislm da je tko...če se motm, me popravte :D
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Sicer nevem kaj moreš zdej, ampak kr naprej jih jemat in veselo seksat brez kondoma sigurno ne. Pomoje si prepozna...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

mene pa zanima, če hočem zamenjat tabletke, a se moram na pregled naročit al samo ko pač pridem po recept, rečem da bi druge? hodim pa na metelkovo...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem, če ti bo kar sestra druge dala. na tvojem mestu bi poklicala in se zmenila za pregled. ker G te bo verjetno vprašala, zakaj misliš menjati in katere bi.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

^^ jaz sem poklicala in povedala, da bi rada menjala tabletke in vprašala kdaj lahko pridem. Sestra mi je rekla da lahko pridem kar naslednji dan, čeprav se tudi pri nas čaka na pregled 2 meseca.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: wonderland

Neprebrana objava Napisal/-a la rožica »

a je katera zanosila, ker je pozabla tabletko ali kaj podobnega?
meni se je ta mesec malo zalomilo, in 2 tablekt u prvem tednu nism uzela, zdej pa ne vem kaj naj pričakujem...
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
.spela.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .spela. »

punce js pa rabim pomoč...neki me zanima in vsak mi da drugo mnenje zdej pa vrjamm da mate vi že kkšne izkušnje s tem pa če mi pomagate...

no jemlem tabletke in sem v prejšni škatlici zbolela in dobila antibiokite....pa mi je rekla zdravnica da zarad antibiokitov zaščite ni do nasledne menstruacije, drugi pa da en mes....ampak jaz sem dobila menstruacijo 4 dni po tem ko sem končala z antibiotiki, ....pa me zanima a mam zdej ko imam novo škatlico pa jih jemlem že 1 teden že začito ali ne???...al je treba res čakat 1 mesc?
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Verjetno ne bi zanosila, ampak js bi raje mela še kak tedn kondom..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

.spela. napisal/-a:pa me zanima a mam zdej ko imam novo škatlico pa jih jemlem že 1 teden že začito ali ne???...al je treba res čakat 1 mesc?

Lej, fora teh AB (pa tud nekaterih drugih zdravil je), da KT postanejo nezansvljive zaradi presnove v jetrih. Po moje si sedaj, ko si končala z AB normalno zaščitena, za vsak slučaj pa pobrskaj malo po Internetu glede AB, ki si jih jemala, koliko časa rezidui ostanejo še v jetrih in jih te morajo presnavljati.
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Kitten* »

Lep pozdrav!

Imam eno vprasanje. In sicer- lani decembra sem po letu in pol koncala z jemanjem tabletk. Menstruacijo sem dobila konec januarja. Februar in marec ne duha in ne sluha o tem. Zanima me, ce ima karera izkusnje s tem? Ali so krivi hormoni ali kaj drugega. Naredila sem ze 2 testa in oba sta negativna. Spolne odnose sem imela, ampak sem pazila.
Prosila bi za kakrsnekoli informacije. Hvala lepa :)
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

no evo jez mam tut podobno uprasanje k me zdele ze mal skrbi....

prejsn tedn sm koncala tablico z 21 dnevnim ciklom in ta tedn v ponedeljek bi mogla dobit menstruacijo (do zdej sm jo ze like pou leta dobivala na ponedeljek) ampak dons je ze sreda o menstruaciji pa ne duga ne sluha :twisted:

wtf?!?

pa nej povem da sm redno jemala tabletke!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

če si redno jemala, potem te nima kaj skrbeti. itak pa tudi v navodilih piše, da če nimaš M en mesec, da še ni panike. če pa je nimaš 2x zapovrstjo, pa se moraš zglasiti pri G.

lahko, da si pod stresom ...
Zaklenjeno