Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
tita123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela krajina/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tita123 »

Prejšnji teden sem pogledala Dečka v črtasti pižami. Lahko rečem samo :( 10/10
Najboljše šele prihaja...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Twilight - vredi film, dobra zgodba, ful dobro odigrano...in Edward - brez besed! Takega vampirja si pa še jaz želim :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
*TEQUILA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TEQUILA* »

Nenavaden primer Benjamina Buttona
men je bil film res zelo všeč; vse; od igralske zasedbe :D , ideje, zgodbe... ma vseee... Mi je blo kar hudo da se tako žalostno konča.
Pa faaak no, kako so lahko brada tako našemli v 70letnika, in potem še v 20letnika... Res, men je bil zelo dober film... :oops: Pa ful mi je dal za razmišljat, in nekak na koncu ugotoviš, da ljudje razmišljamo zelo podobno; ne glede na starost.

Operacija Valkira
spet ena dobra zgodba, zanimivo je gledat, ampak konec kar malo zamori... sej vem da je realno in po resničnih dogodkih, ampak vseeno. Mogoče bi se lazje vživel v samo obdobje, če bi govorili nemško...
Se mi zdi da je pa Tom kar dobro predstavil svojo vlogo, Hitler mi pa ni bil preveč posrečen. Jaz sem si ga mal drugač predstavljala. :wink:
Najbolj se mi je vtisnil v spomin prizor ko je Cruise salutiral in pokazal roko brez dlani. :( O groza res kaj se je dogajalo takrat...
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Marley and me- Ok film, čeprav sem se vmes parkrat dolgočasla. Pa Owen Wilson mi sploh ne potegne. Ubistvu je dolgočasen on, ne film. Njegov govor je tak, kot bi se lih kar zbudil. 5/10

spoiler alert-->Pa ta kuža me je na cajte tok živciru z njegovimi podvigi v stanovanju, in onadva, ki ga nista mogla obvladovat. Tok stvari je uniču :eek: Takmu psu je treba zuni en pesjak nardit (pa v hiši sta živela, ne v kakem bloku), ma jst neb mogla gledat tazga razdejanja, ki ga je povzročal..
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Picaboo napisal/-a:[url=http://www.imdb.com/title/tt0822832/] Takmu psu je treba zuni en pesjak nardit (pa v hiši sta živela, ne v kakem bloku),

Mislim, da bi bil tole popolnoma napačen pristop, saj so labradorci zelo družabna bitja, ki potrebujejo bližino družine. Seveda pa tudi pravilno vzgojo. Imam zlatega prinašalca, ki seveda živi z nami v hiši in smo ga že od začetka vzgajali na lep način, a vendar dosledno, tako, da ve kaj sme in kaj ne. Res se mi ne zdi prav, da bi moral pes ven v pesjak zaradi nedoslednosti lastnikov.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

tita123 napisal/-a:Prejšnji teden sem pogledala Dečka v črtasti pižami. Lahko rečem samo :( 10/10

kul film, malček me spominja na Empire of the sun.
Ampak mi angleščina v Nazi filmih nikakor ne potegne.
ocena....7/10
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

*amber* napisal/-a:
Picaboo napisal/-a:[url=http://www.imdb.com/title/tt0822832/] Takmu psu je treba zuni en pesjak nardit (pa v hiši sta živela, ne v kakem bloku),

Mislim, da bi bil tole popolnoma napačen pristop, saj so labradorci zelo družabna bitja, ki potrebujejo bližino družine. Seveda pa tudi pravilno vzgojo. Imam zlatega prinašalca, ki seveda živi z nami v hiši in smo ga že od začetka vzgajali na lep način, a vendar dosledno, tako, da ve kaj sme in kaj ne. Res se mi ne zdi prav, da bi moral pes ven v pesjak zaradi nedoslednosti lastnikov.

se popolnoma strinjam ker imam samo labradorca doma in vem kko je, še posebej tisti prvi meseci ko je mladiček :D doma nimaš ene cele copate, dokler je majhen :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Australia

Kul ideja, kul izvedba, ni me pa neki ful navdušu. Lepo, da se govori še kj o Avstraliji. Recimo 8/10.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Slumdog Millionare - 3/10 ... beda beda beda...
You want me to be something I can never ever be.
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

n4stk4 napisal/-a:Twilight - 10/10 definitivno.
Bi pa pokomentirala par zadevc za nazaj. Igranje glavnih igralcev je bilo po mojem mnenju zelo dobro, tisti ki je dejansko prebral knjigo in se zavedal kaj bere, je v igranju Kristen Steward prepoznal Bello, v Robertu pa Edwarda in to je tisto kar je najbolj pomembno. Je pa itak ogromno ljudi, ki je totalno prešinfalo njeno igranje in še vedno ne vem zakaj. Bella v knjigi
= Bella v filmu - FINITO.

sem ga končno uspela pogledat, in moram rečt, da mi je bil film zelo všeč, čeprav še nisem prebrala knjige. jo pa definitivno bom.

res gre za najstniško romanco, vendar ni to čist tipičen vampirski film, kot smo jih vajeni. v ospredje je postavljena ljubezen med vampirjem in dekletom, ki se vanj zaljubi. sicer sem pričakovala malce drugačen konec, ampak tud s tem sem zadovoljna. sem pa na koncu dobila občutek, da sledi nadaljevanje tega film. lahko pa, da se motim. moja ocena 10/10.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Ja sej sledi, konc leta. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

^^ kaj, a res? :D zakon. komaj čakam :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Ok sej vem da ma usak pravico do svojga mnenja ampak Đizs no, kolko filmov ste v svojmu življenju pogledale tise ki ste Twilightu dale 10/10? :?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Hm...preveč, da bi štela. Doma imam nepregledno veliko zbirko, jih ne štejem več. Gledam pa vse žanre, težke, lahko, smešne, grozljive, ljubezenske in pustolovske...Twilight je 10/10 zame, pa sem pogledala že veliko veliko veliko filmov dobrih in slabih. In zakaj se mi zdi tako dober - ker je krasno uprizorjen. Meni se je zdelo igranje zelo zelo dobro. Preberi si knjigo, pa ti bo vse jasno.

Itak pa šteje osebni okus in ta ti pove ali je film dober ali ne.
Sem gledala že veliko filmov, ki so poželi veliko nagrad in priznanj, pa so bili za en drek. Dobesedno. Včasih pa lahko en na videz čisto povprečen film popolnoma preseneti. Tudi sama nisem šla Twilight gledat v kino, ker se mi ni zdel vreden. Pa je.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

He's just not that into you..> a je sla katera ta film gledat?grem drug teden gledat ta film, pa poročam. :razz:
Zaklenjeno