Čevlji

Novosti, trendi...
Odgovori
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Men zgornje slike ne zgledajo tok grozne, sploh ker ta druga recimo stoji na preprogi in se ji peta ugreza not, zato so prsti taki pokvečeni. :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Od victorie beckham slike stopal so ponavadi porazne. Ona ima pa res že vse kosti nakrivljene :?
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Kolikor vem, je Victorija nekaj časa nazaj mogla it na operacijo zaradi tega. :S
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

to ja. Pa ko je v enkrat sem gledala eno sliko, ko je v enih salonarjih z nenormalno visoko peto in ji vse kosti narobe stojijo. čist ma uničena stopala.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Kaj takega http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/0 ... 68x871.jpg Tle ima nenormalno zakrivljen nart :S
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Ja sej, a ni ona kao ženska, ki nikoli ne nosi čevljev brez pet? Tak da zdaj ma kar je sama hotla
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

prav grozno zgledajo tale njena stopala. :eek:
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

čist sama si je kriva. zakaj pa je nosila tako enormne pete.
lahko bi običajne pa še vedno lepo izpade, pa se ji nebi to zgodl.
a fora je ker ona še naprej nosi te extreme, haha!
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Kaj eni vse naredijo za modo in "lep" izgled. Bolano ... :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pač to je njena šibka točka. Kolk drugačnih primerov vidm vsak dan- punce, ki sredi zime nosijo prekratke jakne, kažejo ledvično območje. Mislm da znajo le te čez nekaj let bolj trpet. Pa solariji, preveč sonca,...

Men te ekstremno visoke pete še zmeri lepo zgledajo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

renatka_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:čeulji iz Zare tolk dragi :eek: Ni šans, da dam tolk denarja za ene čeule ala turbošuh.od adidask, pa recimo kšnih ostalih nobel čeulou vrednih svoje cene,mam desetkrat več kvalitete za isto ceno al pa za kšn eurou dražje.

Men pa ni škoda dat 70€, 80€ al pa 100€ in več za Zarine čevlje, ker so mi res lepi in ful dobr jih nosim. S Turbošuhom jih pa pomoje ni treba primerjat, ker jst v TS še nism vidla niti prbližno takih. Če pa rabim športni čevelj, pa kupim Adidas/Nike pa tut kaki Pumini se najdejo in sem tudi z njimi zadovoljna.

jah, men Zarini čeulji lih ne delujejo, kot tega denarja vredni čeulji+to da so očitno marskteri kukr preberem neudobni za nost, to že dost pove, da niso vredni tele cene.
drgač pa se da tud v TS dobit uredu čeulje,res majo večalmanj samo slabo robo, ampak jst sm najdla škornje s 5 cm pete, v katerih hodm kot v supergah,kar se mi do zdej še pri nobenih čeulih s peto ni zgodil.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

densy napisal/-a:

to ja. Pa ko je v enkrat sem gledala eno sliko, ko je v enih salonarjih z nenormalno visoko peto in ji vse kosti narobe stojijo. čist ma uničena stopala.

tak problem ima tudi moja mama (oz. ona ima še malj bolj izbočeno to kost) pa skoraj sploh ne nosi čevljev na peto, največ 2x na leto.
tako da ne vem če ma to glih kake veze s čevlji na peto..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

*mala* napisal/-a:Pač to je njena šibka točka. Kolk drugačnih primerov vidm vsak dan- punce, ki sredi zime nosijo prekratke jakne, kažejo ledvično območje. Mislm da znajo le te čez nekaj let bolj trpet. Pa solariji, preveč sonca,...

No sej, ta moj stavek je letel na vse take, ki postavljajo svoj videz pred zdravje. Tako tiste, ki si uničijo stopala zaradi previsokih pet, kot take, ki si jih ti opisala zgoraj.

Drugače so meni tudi visoke pete zelo všeč.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa ful mi je grdo, da ma ženska salonarje, pa da se začetki prstov ven vidijo. Nevem ti preveč odprti čevlji mi res grdo izgledajo.
Odgovori