Čevlji
-
- Kofetarica
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
metuljčica* napisal/-a:^ http://i37.photobucket.com/albums/e90/l ... _7_big.jpg
to ja. Pa ko je v enkrat sem gledala eno sliko, ko je v enih salonarjih z nenormalno visoko peto in ji vse kosti narobe stojijo. čist ma uničena stopala.
- **medyka**
- Komunikatorka
Kaj takega http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/0 ... 68x871.jpg Tle ima nenormalno zakrivljen nart :S
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- Študentka.
- Komunikatorka
Pač to je njena šibka točka. Kolk drugačnih primerov vidm vsak dan- punce, ki sredi zime nosijo prekratke jakne, kažejo ledvično območje. Mislm da znajo le te čez nekaj let bolj trpet. Pa solariji, preveč sonca,...
Men te ekstremno visoke pete še zmeri lepo zgledajo.
Men te ekstremno visoke pete še zmeri lepo zgledajo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
renatka_ napisal/-a:*purple* napisal/-a:čeulji iz Zare tolk dragiNi šans, da dam tolk denarja za ene čeule ala turbošuh.od adidask, pa recimo kšnih ostalih nobel čeulou vrednih svoje cene,mam desetkrat več kvalitete za isto ceno al pa za kšn eurou dražje.
Men pa ni škoda dat 70€, 80€ al pa 100€ in več za Zarine čevlje, ker so mi res lepi in ful dobr jih nosim. S Turbošuhom jih pa pomoje ni treba primerjat, ker jst v TS še nism vidla niti prbližno takih. Če pa rabim športni čevelj, pa kupim Adidas/Nike pa tut kaki Pumini se najdejo in sem tudi z njimi zadovoljna.
jah, men Zarini čeulji lih ne delujejo, kot tega denarja vredni čeulji+to da so očitno marskteri kukr preberem neudobni za nost, to že dost pove, da niso vredni tele cene.
drgač pa se da tud v TS dobit uredu čeulje,res majo večalmanj samo slabo robo, ampak jst sm najdla škornje s 5 cm pete, v katerih hodm kot v supergah,kar se mi do zdej še pri nobenih čeulih s peto ni zgodil.
densy napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:^ http://i37.photobucket.com/albums/e90/l ... _7_big.jpg
to ja. Pa ko je v enkrat sem gledala eno sliko, ko je v enih salonarjih z nenormalno visoko peto in ji vse kosti narobe stojijo. čist ma uničena stopala.
tak problem ima tudi moja mama (oz. ona ima še malj bolj izbočeno to kost) pa skoraj sploh ne nosi čevljev na peto, največ 2x na leto.
tako da ne vem če ma to glih kake veze s čevlji na peto..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
*mala* napisal/-a:Pač to je njena šibka točka. Kolk drugačnih primerov vidm vsak dan- punce, ki sredi zime nosijo prekratke jakne, kažejo ledvično območje. Mislm da znajo le te čez nekaj let bolj trpet. Pa solariji, preveč sonca,...
No sej, ta moj stavek je letel na vse take, ki postavljajo svoj videz pred zdravje. Tako tiste, ki si uničijo stopala zaradi previsokih pet, kot take, ki si jih ti opisala zgoraj.
Drugače so meni tudi visoke pete zelo všeč.