tut jst drzim pesti, da vama uspe in da bo tut v prihodnje tolk lepo, kokr je (blo) do zdej!
mam pa sama izkusnjo, ki niti ni ne vem koliko podobne tej, bi mi pa vseeno prisel prav kaksen nasvet. skratka, na kratko, poleti na morju spoznala fanta iz bosne, takoj sva se ujela (v vsem) ... se isti dan, ko sva prvic seksala, sem izvedela, da ima punco ... grdo receno, ampak resnicno mi je bilo vseeno za njo, bila sem na morju in uzivala, kaj pa ima on doma, me ni cisto nic zanimalo ... po prihodu domov sem vse preveckrat pomislila nanj, zato sem se odpravila k njemu v bosno. prezivela super vikend, prisla domov, spet mislila samo nanj ... mi je uspelo pozabiti nanj, sva spet vse vec klepetala, sem spet sla k njemu, prezivela se boljsi vikend ... potem ga nekje pol leta (malo manj) nisem videla, slisala sva se izredno malo, pozabila sem nanj. dokler se nismo s kolegi odlocili, da gremo skupaj na izlet v bosno. priznam, da sem sla dol bolj kot ne zaradi njega, ceprav nisem vedela, kaj lahko pricakujem. in verjeli ali ne, spet sem prezivela super vikend ... punce nima vec, zeli biti moj fant, noce priti v slo, jaz ne bi sla dol ... in zdaj cakam, da ga pozabim. po drugi strani pa si zelim njegove blizine. ce bi imela tolk jajc kot ti gingin, bi bila ze dol pri njemu! pa jih nimam, zelim koncati faks, ze misel na to, da bom brez kolegov, mi je tezka .. glede druzine mi ni tezko, ker se ne razumemo in tudi vseeno bi jim bilo, ce bi zivela v bosni... ne vem, kaj naj naredim