Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Počutm se kot outsider, ker ne bom pisala čestitk in ostalo. Šit, a se ti ne zdi, da je mal prekmal? Poroka po 3 mesecih? :eek: Mislm sej vem, da se ti zdej zdi, da je kot v pravljici (sej je vsaka huda zaljubljenost na začetku taka), ampak se bojim, da se boš šele čez leto, dve, zavedla, kaj si ubistvu nardila. :?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

tut jst drzim pesti, da vama uspe in da bo tut v prihodnje tolk lepo, kokr je (blo) do zdej! :)

mam pa sama izkusnjo, ki niti ni ne vem koliko podobne tej, bi mi pa vseeno prisel prav kaksen nasvet. skratka, na kratko, poleti na morju spoznala fanta iz bosne, takoj sva se ujela (v vsem) ... se isti dan, ko sva prvic seksala, sem izvedela, da ima punco ... grdo receno, ampak resnicno mi je bilo vseeno za njo, bila sem na morju in uzivala, kaj pa ima on doma, me ni cisto nic zanimalo ... po prihodu domov sem vse preveckrat pomislila nanj, zato sem se odpravila k njemu v bosno. prezivela super vikend, prisla domov, spet mislila samo nanj ... mi je uspelo pozabiti nanj, sva spet vse vec klepetala, sem spet sla k njemu, prezivela se boljsi vikend ... potem ga nekje pol leta (malo manj) nisem videla, slisala sva se izredno malo, pozabila sem nanj. dokler se nismo s kolegi odlocili, da gremo skupaj na izlet v bosno. priznam, da sem sla dol bolj kot ne zaradi njega, ceprav nisem vedela, kaj lahko pricakujem. in verjeli ali ne, spet sem prezivela super vikend ... punce nima vec, zeli biti moj fant, noce priti v slo, jaz ne bi sla dol ... in zdaj cakam, da ga pozabim. po drugi strani pa si zelim njegove blizine. ce bi imela tolk jajc kot ti gingin, bi bila ze dol pri njemu! pa jih nimam, zelim koncati faks, ze misel na to, da bom brez kolegov, mi je tezka .. glede druzine mi ni tezko, ker se ne razumemo in tudi vseeno bi jim bilo, ce bi zivela v bosni... ne vem, kaj naj naredim :?
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ooooo cestitam.

Moram reci, da imam eno podobno zgodbo, s tem da se nisva ne porocila ne nic..
Zaljubila sva se preko neta, on je bil s Poljske, Varsave.
Menla sva se kar nekaj casa, zaljubljena bila itak oba.. In potem je prisel dol k meni. Moji so ga imeli radi, jaz se bolj.. Vse je bilo krasno :).

Ampak jaz sem imela se solo, on tudi, in tako se ni obneslo, pa se ljubusumen je bil ful.. kaj cmo. Nekateri nismo za skupaj ;).

Srecno obema, verjamem da vama lahko super rata!*
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Uf, dobra si, da lahko po tako kratkem času in taki razdalji delaš takšne korake naprej. Jaz vem, da na kaj takega ne bi pristala, ker na začetku je vsaka zveza lepa in polna zaljubljenosti. Lepo je potovat in praznovat. Ampak pol pride realno življenje. Ti že veš. Sama vem, da niti pod razno ne bi se šla kaj takega. Ampak kot praviš, da je to to.. čestitke in srečno! :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

rada bi te slisala cez 15 let, in srcno upam da bota se vedno zaljubljena - v kar pa osebno dvomim! ampak ce pa bota, sta pa dokaz da se tut take zgodbice se uresnicijo :P
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Me prou veseli,da nism edina,k misli,da je blo vse prehitro ;)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

V temi o nosecnosti si pisala, da poskusas ze od decembra zanosit? Torej od kar ga poznas? Cel skupek tvojih izjav se mi zdi precej nerealen. Ti pa zelim sreco. Kaj pa delas ti tam, ce lahko vprasam? Mislim na sluzbo.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

Meni se tudi zdi vse skupaj prehitro ... Po 3 mescih se poročit in to z nekom ki živi na drugem koncu Evrope? Nevem, no ... Kolko si pa ti stara (nisem nikjer zasledila, če si slučajno že napisala)?
Let's swim to the moon .....
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

23 je stara, fant oz. zarocenec pa menda 42 (tu nekje).
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Tole od nosečnosti sem šla pa prav pogledat...

gingin napisal/-a:midva se trudiva od decembra...sedaj je pa že marec..

ampak,kot sem prebrala,kar ste napisale sem sedaj pomirjena

hvala punce

Torej gingin... To resno? Saj ne da bi želela kaj obtoževat, imam sicer svoje mnenje, ampak sem firbčna :) ... Je to res? In zakaj kar takoj? Ti je internet res dal tak močen občutek o tem, da je on res tisti, ki bi bil edini pravi oče za tvojega otroka?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

...PATETICNO.
In si upam stavit,da je vse izmisljeno ;)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

itak da se v tejle štoriji vse čist prehitr odvija... tko za take, k mal bl realno razmišlamo, pa tud za tiste, k so bl romantične oz. sanjave sorte...
sej je fajn, da človek včasih sledi občutku, ampak ne pa vedno in za vsako ceno... včas je treba kšno stvar tud mal dl cajta opazvat, ne pa kr na vrat na nos skočt... ker nobenega človeka ne morš v sam treh mescih tko dobr spoznat, da lohk trdš da je love of your life in se kr poročiš z njim... men deluje to avtoričino razmišlanjen zelo naivno ... verjamem sicr, da se je morda to komu že kdaj zgodil in je zadeva clo funkcionirala, ampak taki "srečkoti" oz. ljudje s tako razvito intuicijo so tko redki k sneg v Afriki...

da ne govorim o dejstvu, da je tip 20 let starejši tujec in gre punca k njemu živet (me zanima sicer kaj je do zdaj počel, pa zakaj je sploh še samski če je tko ohinsploh krasen) :? ...

ne vem no, če se mata res tok rada pa če res vse tok štima ne bi biu noben problem počakat vsaj kšn let preden se odločaš za takšne drastične poteze kot je poroka... magar bi probala najprej it sam živet k njemu pa bi pol vidla kako bi se odvijale stvari in a je dejansko to to, kar si pričakovala... sej če bi blo vse kul ti poroka ne bi nikamr ušla :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

men je tut to ful prehitr, pa glede na to da sm bol sumničave sorte, bi me zanimal čemu taka hitrost, da bi me že takoj zasnubu :? men je vse skupi bol sumljiv, poleg tega nekak dvomim v resničnost tvoje zgodbe, ker si že decembra hotla zanosit...
nikol ne bom razumela teh naglih porok, sej če se maš rad ne rabiš tistega papirja za potrditev.
če je res kar govoriš, bi na tvojem mestu mela nek rezervni plan, našparan dnar, zlo dobr bi prebrala vse kar bi podpisala,...just in case, škodit ne more.
nekak ne verjamem v pravljice, če vama pa rata, pa kaj naj rečem-čestitke!
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

ja res je mnoge stvari se odvijajo zelo hitro..
mogoče za nekatere celo prehitro..
nekateri mogoče še mal preveč razmišljajo ali celo premalo..ampak na konc koncev vsak sledi in naredi po svojem občutku...
vsak kroji svojo srečo na svoj način..
midva sva se našla in nič ne obžalujem..ja res je glede nosečnosti in zakaj bi čakala če sva oba za to in so iskrena in resnična čustva..
poznam veliko takih nenavadnih zgodb , ki so še zdaj srečno poročeni..poznam pa tudi takih ki so srečno ločeni..
vsak ima svoj način izbire in nič ni prehitro...razen če vsak posameznik sam pri sebi meni tako...

in veliko imam pozitivnih odzivov in tudi nekaj negativnih..
toda ne dava veliko na mnenje drugi,kajti če bi dali vedno na mnenje drugih se vprašajte kaj bi bilo danes z nami..včasih je treba mal reskirati..kajti življenje je eno samo..s čustvi se pa ni ne moreš igrati..

jaz vem da bi za njega vse storila..šla sem pa z njemu za to,ker se mi zdijo tukaj pogoji boljši s tem da ima še on vse tukaj uštimano..

drgač sem pa mislila da boste še ve napisale kakšno zgodbico ;)

jaz vem zase, da bi se za fanta , ki res čutim do njega veliko in se imam z njem super v vseh pogledih..bi naredila ta korak ki sem ga zdaj..ne glede na mnenje drugih...

hvala punce za vse čestitke in kritike :)
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objava Napisal/-a gingin »

*srčica* napisal/-a:men je tut to ful prehitr, pa glede na to da sm bol sumničave sorte, bi me zanimal čemu taka hitrost, da bi me že takoj zasnubu :? men je vse skupi bol sumljiv, poleg tega nekak dvomim v resničnost tvoje zgodbe, ker si že decembra hotla zanosit...
nikol ne bom razumela teh naglih porok, sej če se maš rad ne rabiš tistega papirja za potrditev.
če je res kar govoriš, bi na tvojem mestu mela nek rezervni plan, našparan dnar, zlo dobr bi prebrala vse kar bi podpisala,...just in case, škodit ne more.
nekak ne verjamem v pravljice, če vama pa rata, pa kaj naj rečem-čestitke!

no končno..normalna kominikacije.
se popolnoma strinjam s tabo.ja dinarčke imam našparane,avto imam..vse
je poskrbljeno,če bi šlo karkoli narobe...

hvala za nasvet :lol:
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
Odgovori