Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

UG84 napisal/-a:Izredno dober film 10/10.
Kepka, preden si ogledaš film, preberi vsebino, oziroma vsaj žanr.

Tega se pa ne bi nikoli sama spomnila. :D Zanr ni samo romanticna drama, ampak celo: Drama | Fantasy | Romance | Thriller (IMDB)

In se vedno vztrajam, da je to eden bolj zanic filmov, kar sem jih gledala v zadnjem casu. Ceprav sem vedela zgodbo, ceprav sem pricakovala osladno najstnisko romanco z bledim zapletom.

Okusi so razlicni, ce je bil tebi film vsec, ker je to zate romanticna drama, sploh ne ugovarjam, ampak meni ni bil.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Vsakemu svoje. Bog ne daj, da bi bilo vse vsem všeč. Sem že gledala filme, ki so mi bili tako zenič, da nisem mogla gledat do konca, dobili so pa nevemkoliko nagrad. :?
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Paul Blart: mall cop - očarljiva komedija. Ena redkih, ki me je znala nasmejat :)
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Operacija Valkira: imdb jo je za moje pojme predobro ocenil, sama ji dam 6,5/10.

film bi vsekakor moral biti v nemščini, vojaški ukazi bi tako zveneli še bolj trdo, grobo. pa tudi tom cruise me ni ravno prepričal.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Vojna med nevestama - ok film, ni nek presežek, pač romantična komedija, mal za spostit
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Zamenjan - res pretresljiva zgodba, na trenutke kar grozljiva. Kvaliteten film 9/10

Dvom - sem pričakovala veliko več od filma, konca pa sploh nisem dojela. 7/10
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Nenavaden primer Benjamina Buttona: 9/10

Meni je bil ful všeč film, kakorkoli je dolg in se komu morda zdi, da se vleče. Jaz sem se vživela in se mi je morda tudi zaradi tega film zdel pretresljiv - na koncu je postal tretji film, ob katerem sem se razjokala.
Ideja filma je nenavadna in dobra, vsekakor ovrže moje razmišljanje, da bi bili srečnejši, če bi se starali nazaj. Res pohvalna dela filma sta še fenomenalna igralska zasedba in resnično dobra maska.
n4stk4
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a n4stk4 »

Twilight - 10/10 definitivno.
Bi pa pokomentirala par zadevc za nazaj. Igranje glavnih igralcev je bilo po mojem mnenju zelo dobro, tisti ki je dejansko prebral knjigo in se zavedal kaj bere, je v igranju Kristen Steward prepoznal Bello, v Robertu pa Edwarda in to je tisto kar je najbolj pomembno. Je pa itak ogromno ljudi, ki je totalno prešinfalo njeno igranje in še vedno ne vem zakaj. Bella v knjigi
= Bella v filmu - FINITO.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Ta Twilight je pa res cel hit :D No meni je bil bolj vsec: Let the Right One In http://www.imdb.com/title/tt1139797/, samo da sta glavna igralca stara 12 in ne 18 oz. 23. Sicer pa je tematika zelo podobna, samo na malo manj holivudski nacin obravnavana.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

Nenavaden primer Benjamina Buttona - ne morem verjeti, da obstaja tako dober film. Resnično sem se vživela vanj in že na polovici filma jokala. Iz kina pa itak odšla vsa zabuhla. Scenarij, igralska zasedba, dolžina filma...vse je bilo super. Film si res zasluži čisto desetko. Res priporočam ogled 10/10
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: here on earth

Neprebrana objava Napisal/-a redlolla »

n4stk4 napisal/-a:Twilight - 10/10 definitivno.
Bi pa pokomentirala par zadevc za nazaj. Igranje glavnih igralcev je bilo po mojem mnenju zelo dobro, tisti ki je dejansko prebral knjigo in se zavedal kaj bere, je v igranju Kristen Steward prepoznal Bello, v Robertu pa Edwarda in to je tisto kar je najbolj pomembno. Je pa itak ogromno ljudi, ki je totalno prešinfalo njeno igranje in še vedno ne vem zakaj. Bella v knjigi

se strinjam...jst moji cimri to ubijam u glavo že ceu tedn :rofl:

drgač sm pa nazadnje gledala Valkiro...zakon film...čeprow sm mogla it pole še eno komedijo pogledt k me je konc totalno zamoriu :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

n4stk4 napisal/-a:Twilight - 10/10 definitivno.

meni pa film ni bil preveč všeč. najstniška romanca pač, začinjena z vampirsko zgodbico, matrix efekti in plavim filtrom čez cel film. zgodba razvlečena, dialogi prepočasni (pa načeloma nimam nič proti počasnim dialogom).
je za pogledat, ampak če nisi knjige bral in ne gojih afinitete do glavnih junakov že prej, ne navduši. vsaj mene ni.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Ampak predstavljaj si, kako je navdušil emo mularijo! :D

Jaz sem šla v kino gledat Nenavaden primer Benjamina Buttona, pol ure pred tem pa se je začel Somrak. In tam je bilo za polno dvorano srednješolske mularije, ki kar hlepi po mračnjaških romancah. Popoln film zadnje. :D

Sicer pa sem ga tudi jaz pogledala na kompu, žal s slabo grafiko, zgodba mi je bla pa kar všeč ... dovolj, da bi blo vredno prebrati knjige.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

točno to! emo film.

je pa glavni igralec vreden ogleda :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz sem šla film gledat 2x, pa še to zaradi Pattinsona. :D Drugače takšnih tinejđerskih filmov ne hodim gledat, še najmanj 2x (in to v kino!). :lach: No, drugače pa ne vidim kakšne konkretne povezave med Somrakom in emo subkulturo (če bi temu sploh lahko rekli tako). Je pa res, da je bilo drugič v kinu večina mularije, ki so se rogali ob malce bolj čustvenem oz. intimnem prizoru. :roll: Prvič je bilo pa skoraj prazno, ker folk očitno ni najbolj na tekočem kdaj je predpremiera. :D
Sem pa gledala že drugič Slumdog Millionaire in me je čisto navdušil. Absolutely 10.
Zaklenjeno