Očitno je bednost pristopa premosorazmerna z lepoto osebe, ki do tebe pristopa in količino alkohola v tvoji riti.

Roberta R. napisal/-a:Mah nasplošno se kar mal pretirava v tej temi.. z nekaterimi pristopi ni prav nič narobe.. samo da tipček ni taprav.. če bi do ktere pršu orlando bloom namesto enga običnega dedca.. pa jo vprašal kdo ji je posadil dragulje v oči, bi se stopila na mestu..
sej tut js vem da znajo bit kkšni zelo vsiljivi, pa ne znajo odnehat.. pač ljudje smo si različni.. pa tista zabijanja nazaj, ki jih mate nekatere so pa še slabša.. sej je do mene tut že prletu 45 letnik z zobno protezo, pa me vprašal, če bi šla z njim v holandijo.. pa sem se nasmejala pa rekla ne hvala.. ne bi mu pa rekla pelji stari stran od mene.. ker bi s tem samo dokazala da sem še slabša od njega..
~NIA~ napisal/-a:pa še to da če bo govoru s štajerskim/prekmurskim naglasom (pa naj bo lep ali grd) me to dodatno odbije da se ne pogovarjam z njim tistga kar ni nujno.
vrvica napisal/-a:Al pa ko pride s ksnim kolegom in pridem vprasat kaj bosta pila in pol najprej rece "Ej zdej pa ti sam poglej te ocke! A nima hude ocke, take opasne, glej kolk se svetjo!"
![]()
Za kozlat, resno.
~NIA~ napisal/-a:nevem, odbije me štajrsko narečje.. nevem točno zakaj, ampak mi ne potegne in me živcira.
sej ne da bi mi blo ljubljansko narečje pa neki ful waw, sam je drgač, že tip ma drgač style govorjenja in kretenj, kot toti štajerci.. ne znam razložit
~NIA~ napisal/-a:jst sm ugotovila (v službi, delam v gostilni) da je pr men vse odvisno od tega kolk je tip simpatičn in lep.
recimo lahko pride fant (klapa fantov) pa so usi ful lušni pa simpatični pa mi bojo še tko neumne prbijal pa sprašval, pa se bom kr pogogvarjala z njimi pa jim odgovarjala na njihova butasta vprašanja
medtem če mi je nekdo že po videzu grd bo lahko imel še tako originalne fore - pr men naujo užgale, nebom sodelavala, na živce mi bo šou in ga bom gledala kot največjo budalo v smislu 'kaj ti ni jasno?'
pa še to da če bo govoru s štajerskim/prekmurskim naglasom (pa naj bo lep ali grd) me to dodatno odbije da se ne pogovarjam z njim tistga kar ni nujno.