tita123 napisal/-a:jaz pa iščem kakšno kolegico iz Bele krajine ali pa Dolenjske.Tko, da če je se lahko javi
Jst sem z Dolenjske

kalanhoja napisal/-a:Smo res tako obremenjene s časom?

iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
kalanhoja napisal/-a:A pa res pričakujete, da boste tukaj spoznale prijateljico? Moja kolegica je na Netlogu, kjer imate o osebi res podatke pa še pravi, da ne spozna nobene. Javi se ji kakšna iz bližnje okolice, jo vabi na kavo, a ostane le pri vabilu, ker nimajo časa. Smo res tako obremenjene s časom?

in uživam v koktejlčkih, večina kolegic pa je moje čisto nasprotje, in kar je še najhujše, skos poslušam pripombe, ki jih ponavadi preslišm že zato da je mir. ampak v sebi se vedno slabše počutim, še posebno zato ker imava s fantom lepo razčiščene pojme glede moškega in ženskega večera, in čeprav mu privoščim dobro družbo, me vsakič zbode lubusumje, ker se spomnim da bo moj ladys night v ortu, preoblečena v meni ne preveč všečne obleke od kolegice in s flašo piva v roki, ne rečem da ubistvu trpim ampak ni glih to to kar si želim. pa tudi na splošno mi vedno nekaj manjka. zadnjič sem jih peljala v portorož v kakaota, in sm celo pot poslušala kako lahko vozim v petah, za koga se sploh rihtam, potem pa namesto uživancije na tistih zmagovalnih foteljih in lovljenja sončnih žarkov, skoraj pride do prepira. ker so ugotovile da itak nimam okusa. Zakaj vedno požrem vse besede? nevem! upam da tisto: pametnejši odneha drži
No da nebom predolga za konec še povabilo na pjačko in klepet!
, smo se spet na velko začele družit. In spet se je začelo isto...Jaz se pač za vn rada zrihtam, lepo oblečem pa petke...In vsak vikend sem morala poslušati, kako se oblačim, kakšna sem, kako govorim (ker se mi je pač mal govorica spremenila z leti). Ko smo šle vn so mi vsakič rekle, da naj se lepo obnašam da jih ne bo sram z mano pa take. Pač js ko grem vn, grem vn da se malo naplešem ne pa da stojim za šankom cel večer, kar počnejo one. In to je pa že sramota, da se pleše v lokalu :S. In pol mi je itak en vikend dop...vse in sem dojela, da to ubistvu niso prave prijatlce, kolegice...in sem se raj nehala družit z njimi.
...

coco*mademoiselle napisal/-a:iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
To drži kot pribito. Vsaj zase lahko trdim, da z eno prijateljico, s katero se poznava že od malih nog, nikakor ne moreva uskladit urnike, da bi se dobile na enem kofetu

Anelise napisal/-a:coco*mademoiselle napisal/-a:iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
To drži kot pribito. Vsaj zase lahko trdim, da z eno prijateljico, s katero se poznava že od malih nog, nikakor ne moreva uskladit urnike, da bi se dobile na enem kofetu
kjer je volja,tam je pot.problem je sam takrta,ko ni volje na obeh straneh..