tita123 napisal/-a:jaz pa iščem kakšno kolegico iz Bele krajine ali pa Dolenjske.Tko, da če je se lahko javi
Jst sem z Dolenjske

kalanhoja napisal/-a:Smo res tako obremenjene s časom?
iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
kalanhoja napisal/-a:A pa res pričakujete, da boste tukaj spoznale prijateljico? Moja kolegica je na Netlogu, kjer imate o osebi res podatke pa še pravi, da ne spozna nobene. Javi se ji kakšna iz bližnje okolice, jo vabi na kavo, a ostane le pri vabilu, ker nimajo časa. Smo res tako obremenjene s časom?
coco*mademoiselle napisal/-a:iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
To drži kot pribito. Vsaj zase lahko trdim, da z eno prijateljico, s katero se poznava že od malih nog, nikakor ne moreva uskladit urnike, da bi se dobile na enem kofetu
Anelise napisal/-a:coco*mademoiselle napisal/-a:iluzija napisal/-a:Včasih ne najdeš časa, ki bi ustrezal obema, še za prijateljice, ki jih poznaš že leta.
To drži kot pribito. Vsaj zase lahko trdim, da z eno prijateljico, s katero se poznava že od malih nog, nikakor ne moreva uskladit urnike, da bi se dobile na enem kofetu
kjer je volja,tam je pot.problem je sam takrta,ko ni volje na obeh straneh..