Ločena starša na maturantskem plesu..
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
Povej mami, da si želiš oba svoja starša na maturantskem plesu, ker ti je to pomemben dogodek. V skrajnem primeru uredi ločene mize - ene so napisale, da se to da.
Sicer pa res težko razumem odrasle ljudi, ki po petih letih ne znajo iti preko starih zamer ...
Sicer pa res težko razumem odrasle ljudi, ki po petih letih ne znajo iti preko starih zamer ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
Ok, men se tvoj oče prav smili.
Ne glede na to, kakšne odnose sta imela tvoja starša pred tem, se mi zdi grdo, da ga ne morejo gledat tistih par ur na maturantskem plesu
Škoda mi je tudi zate, ker moraš ob večeru, ki naj bi veljal za lep dogodek ob zaključitvi srednje šole, razmišljati tudi o tem kako se bodo starši obnašali za mizo.
Ne glede na to, kakšne odnose sta imela tvoja starša pred tem, se mi zdi grdo, da ga ne morejo gledat tistih par ur na maturantskem plesu

Škoda mi je tudi zate, ker moraš ob večeru, ki naj bi veljal za lep dogodek ob zaključitvi srednje šole, razmišljati tudi o tem kako se bodo starši obnašali za mizo.
*etty* napisal/-a:Ok, men se tvoj oče prav smili.
Ne glede na to, kakšne odnose sta imela tvoja starša pred tem, se mi zdi grdo, da ga ne morejo gledat tistih par ur na maturantskem plesu![]()
Tukaj sem istega mišljenja kot etty .. Res ne razumem, kako lahko od tebe zahtevajo, da SVOJEGA očeta ne povabiš na SVOJ maturantski ples, ker ga ONI ne morejo videt ... Kako bi se pa počutli, če bi rekla da boš očeta povabla pa naj oni ostanejo doma

Let's swim to the moon .....
ful vam hvala za odgovore, čeprav še zdaj ne vem kaj naj naredim.. Danes sem fantu omenla, da bi rada povabila tudi očeta, pa je bil skoraj istega mnenja kot pa mama in brat. Da naj ga ne vabim, ker ne ve, kdo se bo z njim pogovarjal.
Je pa tudi res, da se mi ne zdi fer, da se tk obnašajo, sej je pa ja moj maturanc!!!
No, jutri grem očetu na rojstni dan, in če mi bo uspelo ga mal na samem dobit, mu bom probala razložit kk pa kaj. Da bi ga zelo rada imela tam, čeprav vem, da bo malo nelgaodno vsem, ampak tudi vem,da se bo oče malo drugače obnašal, da ne bo tako sovražno nastrojen kot pa mama in brat. Ni tak karakter, da bi pa zdaj se tk obnašal..
Btw- kakšno pa je vaše mnenje o tem, ali bi povabila mačeho, ki je res ne maram, tako kot ona tudi mene ne? Mogoče bi bilo tudi očetu lažje, ampak vseeno, bo šla meni na živce!
Prosim vas še za več nasvetov.. Hvala..

Je pa tudi res, da se mi ne zdi fer, da se tk obnašajo, sej je pa ja moj maturanc!!!
No, jutri grem očetu na rojstni dan, in če mi bo uspelo ga mal na samem dobit, mu bom probala razložit kk pa kaj. Da bi ga zelo rada imela tam, čeprav vem, da bo malo nelgaodno vsem, ampak tudi vem,da se bo oče malo drugače obnašal, da ne bo tako sovražno nastrojen kot pa mama in brat. Ni tak karakter, da bi pa zdaj se tk obnašal..
Btw- kakšno pa je vaše mnenje o tem, ali bi povabila mačeho, ki je res ne maram, tako kot ona tudi mene ne? Mogoče bi bilo tudi očetu lažje, ampak vseeno, bo šla meni na živce!
Prosim vas še za več nasvetov.. Hvala..
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Nerada se vmešavam tako konkretno, ampak prosila si za nasvet ... glede na opisano sta problem tvoja mama in brat, ki ne želita očeta zraven. Torej bi jaz povabila samo očeta. Če mama ni sposobna sprejeti tega, da je njen bivši osovraženi mož oče njene hčere, pa naj ostane doma in kuha mulo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava