Moja starša sta ločena 5 let. Drug drugega ne preneseta, v javnosti se ne pozdravljata, isto je z bratom. Očeta ne more videti in ga skor ne priznava več. Jaz sem z očetom v zelo dobrih odnosih, in ga vedno pogrešam. Rada hodim na obiske, kosila, le da ne maram njegove žene/ moje mačehe, ker se pač ne zna obnašati. :box:
Zdaj pa problem. Čez 1mesec imam maturanstki ples. Namen imam povabiti vso družino- mamo,brata, mojega fanta, ter očeta. A problem je v tem, da oče mati in brat pri isti mizi ne bodo mogli sedet, saj se živi ne morejo videt. Jaz bi očeta zelo rada imela na maturancu, saj mi veliko pomeni. Pred kratkim se je zgodilo celo to, da je brat prišel do mene in me vprašal če sem nora, da hočem očeta tam, glede na to v kakem odnosu sta on in mama z njim. Pa da ne ve, kako bo to izgledalo, ter da naj ne pričakujem da bo veselo! In končal stavek tako, sicer je pa tvoj maturanc, sama se odloči kaj boš..
Premlevam to vsak dan, pa ne vem kaj naj naredim. Očeta si želim na maturancu, a če bo prišel se bom edina jaz pogovarjala z njim, ker ga ostali sovražijo! Pa tud ne vem kako bo izgledalo ko bodo vsi skupaj za eno mizo..
Lepo prosim za pomoč, res nevem kaj na naredim!