*srčica* napisal/-a:a pa tebe nebi motil da bi bla ženska pred tabo s celo četo?
ne bi me motilo. ker sem z žensko zaradi sedanjosti in prihodnosti. in če je ta četa v preteklosti eden od krivcev, da je ženska danes tako čudovita, da sem z njo...
Ma ti trije zmenki ti ne povejo nič Če se z enim v 2eh mesecih dobiš 4x.. potem ne vem kako resno on misli s tabo in po tem je tako začel namigovat na sex, da ti slabo rata..js take tako skenslam, da bi jih za popotnico še s palico..
Zadnjič spremenil marypa, dne 05. Mar. 2009 18:38, skupaj popravljeno 1 krat.
*srčica* napisal/-a:a pa tebe nebi motil da bi bla ženska pred tabo s celo četo?
ne bi me motilo. ker sem z žensko zaradi sedanjosti in prihodnosti. in če je ta četa v preteklosti eden od krivcev, da je ženska danes tako čudovita, da sem z njo...
ne bi me motilo!
BRAVO! Tole je pa res ena A decko.. (brez sarkazma)
Ma ti trije zmenki ti ne povejo nič Če se z enim v 2eh mesecih dobiš 4x.. potem ne vem kako resno on misli s tabo in po tem je tako začel namigovat na sex, da ti slabo rata..js take tako skenslam, da bi jih za popotnico še s palico..
Cakanje nima nobenega efekta na ugotavljanje njegove resnosti.
Ce je tak, da ma zenske za rjuhe itaq poleg tebe se 3 druge ma in mu je cist vseeno ce pr teb mora mesec gor al dol pocakat. Ce pa ni tak potem pa cisto brezveze sebe in njega mucis
Po moje ni samo od stevilke spol.partnerjev odvisno-lahk si tud z dvemi,pa si ze lahka..Ce se ta dva poznata al se hujs sta frenda
Drgac pa,kaj vem, ene se ze obnasajo tko,da majo vsi filing,da so lahke,ceprav niso..Druge pa,ceprav jih majo 10 v enem mescu..Ne dajejo tega obcutka oz.ne bi noben za njih reku,da so take.. Hja,prvi vtis je pomemben