Kdaj bejba postane lahka ?
Nekaterim pac ustreza, da menjavajo partnerje..oz.se nekako ne vidijo v resni zvezi..Navsezadnje imajo potrebe, ki pa jih zadovoljijo na razl načine oz.z različnimi partnerji... Js se s takimi ženskami ne obremenjujem, dokler je samska in dokler ne pride do varanja, in dokler niso žrtve otroci niam nič proti tem.
Dejstvo pa je, v primeru, da ima ženska za sabo veliko spolnih partnerjev, dobi naziv, da je lahka oz. jo označijo za k...... Če pa gre tukaj za moški osebek, je pa on kao frajer..
Dejstvo pa je, v primeru, da ima ženska za sabo veliko spolnih partnerjev, dobi naziv, da je lahka oz. jo označijo za k...... Če pa gre tukaj za moški osebek, je pa on kao frajer..
Fan se čist strinjam s tabo, tudi sama imam mnenje da sta za to zmeraj potrebna 2.
Meni se je enkrat zgodlo, da sma se že kar nekaj časa dobivala z enim tipom - 30+, pa ko sva se malo bolj konkretno začela lupčkat,.. mi je rekel da bova nehala, ker se še ne poznava pol leta, pa da sta s prejšno tudi čakala pol leta
hallooo!!
Meni se je enkrat zgodlo, da sma se že kar nekaj časa dobivala z enim tipom - 30+, pa ko sva se malo bolj konkretno začela lupčkat,.. mi je rekel da bova nehala, ker se še ne poznava pol leta, pa da sta s prejšno tudi čakala pol leta

Horus napisal/-a:fun napisal/-a:Men so taki predsotki mimo...
Potemtakem je tut ded lahek če seksa s tabo prvo noč ko te spozna...Jaz ne razumem ljudi ki tako bedno razmišljajo; Alo, sej ženska ne seksa sama s sabo, zdraven ma še nekoga, ki je ponavadi pobudnik za to...
Niso mimo. To je ista zadeva kot tip = car zenska = k****.
Imajo svojo logiko, ki temelji predvsem na tem, da lahko zenska do sexa pride precej lazje kot moski.
Ista logika kot pri tem, da nihce ni trznil, ko so v ameriki kandidirali za predsednike beli moski, ko pa sta prisla crnc (ok, mulat) in zenska pa je cel svet zacel spremljat. Kar je tezko dosect se pac ceni in o tem govori toliko bolj, medtem ko se vsakdanje zadeve ne obravnavajo kot nic posebnega.
Diamanti : soder
Ja, ampak zakaj potemtakem da tip sploh pobudo za seks že prej kot na 3.zmenku, če ma v glavi da to počnejo samo kurbe?
Dvomim da te je kaka ženska sama od sebe na 1. zmenku zvlekla v temno ulico, se slekla in te poseksala.. Predvidevam da sami rinete v to, in potem pametujete kdo je kurba in kdo ni...
Zelo zabavno !
Eh.. tipi so itak sami fovs, ce sexa zenska vecx kot on
.
Ces, sej ona itak daje, jaz pa veliko tezje dobim..
Je ze res (ampak ne vedno), ampak moski so se vseeno fovs. Vsaj tisti, ki sirijo govorice okoli. Ker ha, dala je vsem njemu pa ne?
Oz. dala je vsem + njemu torej on ni nic posebnega?
Fun, fun, fun.

Ces, sej ona itak daje, jaz pa veliko tezje dobim..
Je ze res (ampak ne vedno), ampak moski so se vseeno fovs. Vsaj tisti, ki sirijo govorice okoli. Ker ha, dala je vsem njemu pa ne?
Oz. dala je vsem + njemu torej on ni nic posebnega?
Fun, fun, fun.
horus, ni slabo, ampak vsi skupaj pozabljate na nekaj. Ženska bo spala z moškim zato, ker bo ona tako želela, ne ker jo je moški zapeljal ali karkoli drugega. Še vedno sem prepričan, da bo "lahka" ženska marsikomu rekla "ne"! in če ženski paše seksat takoj, ko tipa spozna in če ji paše seksat vsak teden z drugim, zakaj bi jo okarakterizirali kot lahko? pač, paše ji seksat. pika.
poglej, ko bo moški zagledal žensko in si zaželel seksa z njo bo naredil vse, da mu bo dala. in ob tem ne bo razmišljal, na kako "lahek" način jo bo dobil. in prepričan sem, da si vse te pojme lahke ženske, kurbe itd. izmišljujejo predvsem tisti moški/ženske, ki bi radi, vendar ne morejo...
za moškega je kurba tista ženska, ki drugim da, njemu pa noče.
za žensko je lahka tista ženska, ki ima vsak teden drugega, hkrati pa razmišlja, kaj bi dala, da bi taisti moški, ki je tisti trenutek ob lahki ženski, obdeloval njo...
pač veliko ljudi je brez partnerja pa ima zunaj čas opazovati kdo s kom, zakaj, na kakšen način...
meni je vse skupaj smešno oz. bolj žalostno...
za moškega je kurba tista ženska, ki drugim da, njemu pa noče.
za žensko je lahka tista ženska, ki ima vsak teden drugega, hkrati pa razmišlja, kaj bi dala, da bi taisti moški, ki je tisti trenutek ob lahki ženski, obdeloval njo...
pač veliko ljudi je brez partnerja pa ima zunaj čas opazovati kdo s kom, zakaj, na kakšen način...
meni je vse skupaj smešno oz. bolj žalostno...
se strinjam s horusom.
Jochie, pomoje si vsak v glavi človeka na tak ali drugačen način okarakterizira, a pa tebe nebi motil da bi bla ženska pred tabo s celo četo? al ti je to vseen. kokr je prej horus napisu, se ne moreš lih počutit posebnega če veš da niti ne zbira...če ti je vseen pa svaka ti čast, men nebi blo.
Jochie, pomoje si vsak v glavi človeka na tak ali drugačen način okarakterizira, a pa tebe nebi motil da bi bla ženska pred tabo s celo četo? al ti je to vseen. kokr je prej horus napisu, se ne moreš lih počutit posebnega če veš da niti ne zbira...če ti je vseen pa svaka ti čast, men nebi blo.