Kdaj bejba postane lahka ?
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Pajkula napisal/-a:Kokr jst iz teh postov vidm, sm vesela, da smo ženske že začele spreminjat mnenja glede te "lahkosti" žensk in kolk tipov je žensko pofukalo, ker če pogledamo iz drugega zornega kota in po mojem mnenju pravega kota, smo ženske tiste, k zberamo s kom bomo sexale, kdaj, kje, kolikokrat in kaj bomo počele med sexom in v večini primerov nam res ni težko dobit tipa s katerim hočemo sam sexat... In v tem pogledu so tipi tisti k so lahki, ker roko na srce, fantje, sm pravo besedo morte slišat in bo dost, da boste letel za nami kamor bomo me hotle it.
In naslednič, ko se boste hotl hvalit pred prijatli, se raje prej uprašte in razmislte kdo je v resnici koga spraviu u posteljo?
S temle se pa moram strinjat.

-
- Debatorica
metron(temporary) napisal/-a:Nobene številke ne povejo, kdo je lahak....kje se začne meja....pri aritmetični sredini 7.89?
Lahka je tista, ki to ne počne zaradi čistega užitka, temveč zato, da se sploh lahko spoštuje.
+ Lahka je tista, ki vodi dnevnik: Tipi, s katerimi sem bila in s katerimi hočem biti čim prej, z lestvico od 1-10 o tem, kako dobri so bili. - poznam primer

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Sramežljivka
jemina napisal/-a:Kot opažam je danes ljude za lahko označijo že vsako, ki se malo bolj izzivalno obleče. Na žalost.
Mja, to pa sploh. Še vedno mislim, da kakorkoli se bo punca oblekla, nima to nobene povezave s tem, kakšen odnos ima do fantov, torej ali je lahka ali ni. Še manj je to "opravičilo" za posilstvo ali kaj podobnega (psihopati posiljujejo tudi dekleta, ki so zapeta do vratu, torej to nima nobene povezave z oblačili oz. je vsaj ne bi smelo imeti). Ampak to je že za drugo temo.

g00fy_qa napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:Nobene številke ne povejo, kdo je lahak....kje se začne meja....pri aritmetični sredini 7.89?
Lahka je tista, ki to ne počne zaradi čistega užitka, temveč zato, da se sploh lahko spoštuje.
+ Lahka je tista, ki vodi dnevnik: Tipi, s katerimi sem bila in s katerimi hočem biti čim prej, z lestvico od 1-10 o tem, kako dobri so bili. - poznam primer
Jah mogoče pa hoče evidenco za stara leta

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Metron - se strinjam.
Zakaj bi se sploh spraševala to vprašanje kdaj je ženska lahka? Danes imamo dostop do mase, MASE ljudi, ne poročiš se s prvim ki ga spoznaš, tudi ko se poročiš s to osebo, roko na srce, nisi do konca življenja... skratka, ženske ki se ukvarjajo s tem vprašanjem naj se enkrat že losajo tega prevelikega kritiziranja samih sebe. Tvoje spolno življenje je tvoja stvar, zakaj bi sploh komu govorila o tem? In sorry - SORRY ampak če te bo tip na podlagi tega sodil, ga pa pošl nekam. Kok jih je on položu, sam med obdobjem pubertete, dej dej. Ženske se same preveč lovijo okoli tega kako bodo izpadle pred drugimi, sploh pred tipi. Isto tako kot se on lahko dol daje, se lahko tudi ti, zato nisi nič manj vredna.
Zakaj bi se sploh spraševala to vprašanje kdaj je ženska lahka? Danes imamo dostop do mase, MASE ljudi, ne poročiš se s prvim ki ga spoznaš, tudi ko se poročiš s to osebo, roko na srce, nisi do konca življenja... skratka, ženske ki se ukvarjajo s tem vprašanjem naj se enkrat že losajo tega prevelikega kritiziranja samih sebe. Tvoje spolno življenje je tvoja stvar, zakaj bi sploh komu govorila o tem? In sorry - SORRY ampak če te bo tip na podlagi tega sodil, ga pa pošl nekam. Kok jih je on položu, sam med obdobjem pubertete, dej dej. Ženske se same preveč lovijo okoli tega kako bodo izpadle pred drugimi, sploh pred tipi. Isto tako kot se on lahko dol daje, se lahko tudi ti, zato nisi nič manj vredna.
God bless the homicidal maniacs. They make life worthwhile.
*Party_Queen* napisal/-a:O številkah je tu brezpredmetno razpravljati. Zame je "lahka" ženska tista, ki se nima pod nadzorom in se preda vsakemu, ki že malo namigne na to in da pobudo za seks. Z drugimi besedami: lahka ženska je tista, ki seksa vsepovprek z moškimi zato, ker se počuti bedno in hoče ta primanjkljaj nekako prikriti ter pokazati, da je za stvar z vsakim in vedno.
Se strinjam. Imam znanko, ki sicer ni imela veliko spolnih partnerjev, ker se tipi enostavno ne zanimajo zanjo. Kljub temu je po mojem mnenju lahka, saj resnično da vsakemu (ne glede na to kakšen je), ki pokaže zanimanje zanjo. Če bi se zanjo zanimalo več moških, bi pač spala z vsemi. Je pa že sama povedala, da si s tem viša ego in da se ob tem, ko vidi, da jo nek moški želi podreti, počuti lepo.
men je useen kok jih kdo zamenja, ampak ne predstavlam si pa met tipa k bi jih mel 30+. pomoje bi me ful motil, pa čeprov je sam preteklost.
mi je pa zanimivo da tisti k majo za sabo že x število, še sploh najdejo takega ki bi mu bil dost všeč. kake kriterije pol morjo met? men je bol redko sploh ker dost všeč da bi sploh pomisla da bi bla z njim, pa nimam nevemkakih kriterijev...
vsak naj pač dela kar mu paše, sej je njihovo telo, mene ne moti, nebi pa bla z enim k jih je mel že celo četo za sabo...
mi je pa zanimivo da tisti k majo za sabo že x število, še sploh najdejo takega ki bi mu bil dost všeč. kake kriterije pol morjo met? men je bol redko sploh ker dost všeč da bi sploh pomisla da bi bla z njim, pa nimam nevemkakih kriterijev...
vsak naj pač dela kar mu paše, sej je njihovo telo, mene ne moti, nebi pa bla z enim k jih je mel že celo četo za sabo...
Mah.. ves kdaj je zenska lahka? Ko se sama tako pocuti.
Pa koga briga kolikokx je sexala s kolikimi.. In kako je to naredila, bog se usmili to je cisto njena stvar.
Nekomu pase sexat vecx, nekomu manjx.. Vsi smo si razlicni tako da res ne vidim poante v temu da nekoga oklicejo za 'lahko'.
Je pa drugo, ce ima partnerja in se ku*ba okoli. Hja, no takrat ni samo lahka ampak je c***.
Pa koga briga kolikokx je sexala s kolikimi.. In kako je to naredila, bog se usmili to je cisto njena stvar.
Nekomu pase sexat vecx, nekomu manjx.. Vsi smo si razlicni tako da res ne vidim poante v temu da nekoga oklicejo za 'lahko'.
Je pa drugo, ce ima partnerja in se ku*ba okoli. Hja, no takrat ni samo lahka ampak je c***.
Mene pa pri tem nekaj drugega zanima. Po kolkem času poznanstva je po vašem "dobro" sexat?
Namreč velikokrat slišim, da ma kakšen katero bivšo za lahko, ker je kao takoj "dala", pa bi kao lahko že takoj vedel kakšna je. Pri tem pa običajno pozabjo, da je pol ta oseba bla z nji kar dosti cajta pa sta šla zarad česa čisto drugega narazen.
Namreč velikokrat slišim, da ma kakšen katero bivšo za lahko, ker je kao takoj "dala", pa bi kao lahko že takoj vedel kakšna je. Pri tem pa običajno pozabjo, da je pol ta oseba bla z nji kar dosti cajta pa sta šla zarad česa čisto drugega narazen.
bombica napisal/-a:Mene pa pri tem nekaj drugega zanima. Po kolkem času poznanstva je po vašem "dobro" sexat?
Men so taki predsotki mimo...
Potemtakem je tut ded lahek če seksa s tabo prvo noč ko te spozna...