Ne gre zato, da ni odigrala bojoče in nevemkakšne Belle (kakšna je v knjigi ne morm razpravljat, ker sm jo ravno naročila, torej bom šele začela brat), ampak KVALITETA njene igre je men zanič. Velikrat mi je delovala tk prisiljeno, na trenutke se je prav vidlo, da igra - medtem ko bi mogl zgledat pristno. Pač moje opažanje. Ni neka vrhunska igralka če mene vprašaš.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Meni je bil Yes man (Reci da) smešen samo takrat, ko je Jim igral onemu samomorilcu na kitaro, pa takrat ko se je z motorjem peljal, ostalo je pa bolj medlo bilo oz. se mi zdi, da film nima pravega jedra. Sam preseravajo se sem pa tja. Drugače pa sem šla filma gledat v kino takrat samo zaradi Jima Carreya, ker so mi do zdaj še vsi njegovi filmi bili smešni.
Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008) - končno sem tudi jaz pogledala 2. del. Mah brez besed. Čist zakon! Pingvini so pa še itak največji carji. hehe http://www.imdb.com/title/tt0479952/
K ste tko hvalile, sem rekla OK, mogoce pa je za pogledat ---> Kaksna katastrofa, obupno moraliziranje (in to z vampirjem v glavni vlogi kot princem - WTF), grozljivo klisejska najstniska zgodba, igra je obupna (no mogoce je tudi scenarij kriv, da glavna igralca nista mogla bit prepricljiva). Mocno odsvetujem. Sploh ljubiteljem vampirskih filmov
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
kepka napisal/-a:K ste tko hvalile, sem rekla OK, mogoce pa je za pogledat ---> Kaksna katastrofa, obupno moraliziranje (in to z vampirjem v glavni vlogi kot princem - WTF), grozljivo klisejska najstniska zgodba, igra je obupna (no mogoce je tudi scenarij kriv, da glavna igralca nista mogla bit prepricljiva). Mocno odsvetujem. Sploh ljubiteljem vampirskih filmov
Izredno dober film 10/10.
Kepka, preden si ogledaš film, preberi vsebino, oziroma vsaj žanr. Žanr je romantična drama in točno to je. Odlično prikazan odnos, odlična igra. Mojemu možu je bil brezvezen, seveda, ker je pričakoval akcijo stila underworld. Kar to ni. Meni se je zdel enkraten!