Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Taken - 9/10
Transporter 3 - 9/10

Obadva meni zlo všečna, sam kako stvar vmes bi spremenila :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

El Orfanato ... matr, cel film sm bla napeta k struna, definitivno film, vreden ogleda :ja:
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

Slumdog Millionaire - 10/10
Res zelo všečen :)
1,2,3,4 tell me that you love me more..
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Twilight (Somrak): Pravkar pogledala in sem popolnoma očarana :hearts: Edward je pravi cukr, ni mi všeč le kako je igralka odigrala vlogo Belle. Tako da 9. :)
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

no angel napisal/-a:Twilight - od mene dobi 9/10, to pa zato, ker mi je bla glavna igralka čist zanič - za moje pojme zlo slaba igra z njene strani.

po moje pa je super odigrala boječo, sramežljivo bello, ki zelo težko izpove svoja čustva. v knjigi je čisto taka.. twilight 10/10
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ne gre zato, da ni odigrala bojoče in nevemkakšne Belle (kakšna je v knjigi ne morm razpravljat, ker sm jo ravno naročila, torej bom šele začela brat), ampak KVALITETA njene igre je men zanič. Velikrat mi je delovala tk prisiljeno, na trenutke se je prav vidlo, da igra - medtem ko bi mogl zgledat pristno. Pač moje opažanje. Ni neka vrhunska igralka če mene vprašaš.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Yes Man (2008) http://www.imdb.com/title/tt1068680/ No ja. Sem mislila da bo bolj smešno, čeprav par scen je. Carrey še itak raztura :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Bulma napisal/-a:Yes Man (2008) http://www.imdb.com/title/tt1068680/ No ja. Sem mislila da bo bolj smešno, čeprav par scen je. Carrey še itak raztura :)

Jaz odsvetujem, meni je bil precej dolgocasen. Ampak na trenutke vseeno zabaven, to je res.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Pogledala The Reader. zdaj vem, zakaj je Kate winslet dobila oskarja :) 9/10
I am not an enigma, just a contradiction!
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

kepka napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Yes Man (2008) http://www.imdb.com/title/tt1068680/ No ja. Sem mislila da bo bolj smešno, čeprav par scen je. Carrey še itak raztura :)

Jaz odsvetujem, meni je bil precej dolgocasen. Ampak na trenutke vseeno zabaven, to je res.

Tud jst sem mislila, da bo bolj zabaven. Ma sej je kul film, sam ni pa za dol past.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ravno danes sem ga pogledala.
brezveze. sploh nima nobenega pravega zapleta (poleg poteka zgodbe pač).dolgčas.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Meni je bil Yes man (Reci da) smešen samo takrat, ko je Jim igral onemu samomorilcu na kitaro, pa takrat ko se je z motorjem peljal, ostalo je pa bolj medlo bilo oz. se mi zdi, da film nima pravega jedra. Sam preseravajo se sem pa tja. :D Drugače pa sem šla filma gledat v kino takrat samo zaradi Jima Carreya, ker so mi do zdaj še vsi njegovi filmi bili smešni.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Lucky Number Slevin (2006) - vaaaaaaah! The best film, samo to lahko povem! http://www.imdb.com/title/tt0425210/

Madagascar 2: Escape 2 Africa (2008) - končno sem tudi jaz pogledala 2. del. Mah brez besed. Čist zakon! Pingvini so pa še itak največji carji. hehe :) http://www.imdb.com/title/tt0479952/
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

**medyka** napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Twilight (Somrak) - definitely 10 points! :hearts:

Se strinjam :love:

K ste tko hvalile, sem rekla OK, mogoce pa je za pogledat ---> :eek: Kaksna katastrofa, obupno moraliziranje (in to z vampirjem v glavni vlogi kot princem - WTF), grozljivo klisejska najstniska zgodba, igra je obupna (no mogoce je tudi scenarij kriv, da glavna igralca nista mogla bit prepricljiva). Mocno odsvetujem. Sploh ljubiteljem vampirskih filmov :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

kepka napisal/-a:K ste tko hvalile, sem rekla OK, mogoce pa je za pogledat ---> :eek: Kaksna katastrofa, obupno moraliziranje (in to z vampirjem v glavni vlogi kot princem - WTF), grozljivo klisejska najstniska zgodba, igra je obupna (no mogoce je tudi scenarij kriv, da glavna igralca nista mogla bit prepricljiva). Mocno odsvetujem. Sploh ljubiteljem vampirskih filmov :D

Izredno dober film 10/10.
Kepka, preden si ogledaš film, preberi vsebino, oziroma vsaj žanr. Žanr je romantična drama in točno to je. Odlično prikazan odnos, odlična igra. Mojemu možu je bil brezvezen, seveda, ker je pričakoval akcijo stila underworld. Kar to ni. Meni se je zdel enkraten!
Zaklenjeno